1,5 metu turim x-lander, tai antra karta gerai pagalvociau pries pirkdama... Nors turima tikriausiai pasiliksim ateities kartoms. Tiesa sakant nelabai turiu su kuo palyginti, issivertem su vienu ir ziema, ir vasara po laukus... Lopsys super, tilpo iki 6-7men, mergina nesmulki. Veliau iki 14 men. migdydavau lauke sportinuke, vaikui gulima padetis patogi. O vat sedima man visai nepatinka - labai jau gulsciai sedi ir prisegus negali prisitraukti prie buomelio. Nepatikdavo maniskei pusiau gulom.. Bet man ziauriai sunkus vezimelis buvo. Jei gyvenat be lifto... O jei dar masina nestovi nuolat po langu, kad bent i bagazine isimest... (beje bagazinej ziema isala ir labai nemalonus, vasara ikaista, irgi negerai). Kol su lopsiu ir vaikas mazas -nepabegs nusinesdavau per 2 kartus begte (laiptine saugi, bet klykdavo palikta maniske). O su sportinuku jau neiseis - nei vaika prie laiptu padesi, nei su vezimu nesi. Nors teko ir taip patampyt. Niekam nelinkiu.
Dabar labai retai naudojam, nors gyvenam name su liftu

Ir dar - Mazylio ratuose skelbia 2 metu garantija. Bet ta garantija tik popierine, jei neturi geleziniu nervu. Kai kas suluzta, sugenda ar siaip brokas islenda - reikia nervus pagadint. Zodziu pilna garantija tik kol nusiperki, o jei suluzo - mokek uz remonta, nes sitam netaikoma..
Papildyta:
QUOTE(Arvile' @ 2012 04 17, 07:26)
Noriu paklausti mamyciu, turejusi X-Lander xA, kaip reikalai su lopsiu? Jau buvau pilnai apsisprendus pirkti nauja modelouka xMove, bet drauges puole aiskinti, kad lopsys labai mazas ir vaikas tilps tik iki kokiu 4 menesiu

Mano leliukas gims birzelio pradzioje, tai isivaizduoju, kad i sportine dali persestume sausio pradzioj kazkur. Ar tikrai nebetilps vaikiukas i lopsi iki to laiko? Kokia jusu patirtis siuo klausimu? Labai prasau nuraminti arba paprotinti
iki sausio netilpsit, nes bus vaikas prirengtas, priklosit, tai lopsys labiau siauras pasidaro, negu trumpas.. Mums nuo spalio iki balandzio pilnai uzteko lopsio, o i sportinuka kraustemes ne todel kad netilpo vaikas, o todel kad norejo stebet aplinka ir nebemegodavo istisai. Bet jau buvopavasaris, plonesni ir rubai buvo. Taciau ir sportine dalis patogi miegojimui

Turejom betu pripratinti pietu miego eiti i lova...