QUOTE(ewacka @ 2011 08 22, 17:55)
Laba diena. Turiu problemele, gal kas zinos kaip ja isspresti.
Kompiuteryje su Open Office Writer programa paruosiau rasto darba. Kadangi anksciau siunciant sia programa rasytus darbus i kitus kompiuterius, mano drbai daznai neatsidarydavo , nes formtas pas mane kitas (.odt) tai kaip visada pakeiciau i formata .doc
BET iskilo problema, kad si karta kompiuteryje i kuri siunciu si darba atidarius, jis taip ismetytas, nusoke parastes, ne visas diagramas, lenteles ir pan. rodo, o jei rodo, tai ne visos tokios, kaip realiai savo kompe dariau. Trumpai tariant darbas isdarkytas.
Tame kompiuteryje, kuriame darbas turi buti perziuretas Word 2007 programa, o pas mane Open Office Writer. ar imanoma kazka padaryti, kad zmogus matytu mano parengta darba tvarkinga...?
Išsaugokite dokumentą kaip PDF ir nusiųskite jį. Juk sakote, kad žmogus peržiūrėti turi, o ne redaguoti, taip?
p.s. sunku su tais besmegeniais univeruose.
Papildyta:
QUOTE(Sella @ 2011 08 23, 09:06)
Nesuprantu kodėl kompiuteris vietoj kai kurių raidžių rašo skaičius?

gal nuspaudžiau kokį klavišą, nieko nesuprantu.
Num Lock paspaustas
Papildyta:
QUOTE(emiliukas @ 2011 08 23, 10:19)
Labas
Kazkas darosi su mano kompu,gal kas yra susidures su tokia problema kai norint atidaryti folderi esanty D diske ima ir pakimba kompas. Su kitais folderiais esanciais C diske taip nebuna ir internetas veikia be priekaistu
Ko gero diskui paskutioji ateina.
Papildyta:
QUOTE(boruzele78 @ 2011 08 23, 10:27)
sveiki gal kas pades

kaip prijungiu kompa prie televizoriaus per HDMI kabeli garsas buna tik kompe ka daryti kad garsas televiz.butu

prasyciau issamiau paaiskinti nes kompose ne spece
Tai gal paleidžiate garsą tokiu formatu, kokio TV nepažįsta? Garso nustatymuose pasiknaisiokite.