Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Dubravk@ @ 2011 05 10, 05:15)
doh.gif mergaites, man vakar buvo pirmas pravaziavimas, gavau opel astra ir iskarto mokemes i ikalne ivaziuoti, tai uzgesau turbut 100 kartu, sankabos jautrumas baisus, jau man pradeda atrodyt kad niekada as jos nepajausiu, tai va pasiguost atejau

toliau bus geriau 4u.gif

o man baisu, kaip seksis vaziuot su kita masina, pvz per egza, nes dabar pripratus busiu prie vienos, o kokia pasitaikys per egza...
Atsakyti
Sveikos merginos. Prieš egzaminą vis nerimstu. Raminu save, kad dar liko 2 dienelės. smile.gif Vakar važiavau su draugu į aikštelę, nes man ji sunkiai sekasi. Tris valandas praleidau ten, bet vis dar nepasitikiu savimi. Su instruktoriumi sekasi aikštelėje neblogai, bet..atvažiuoju į kitą aikštelę su savo golfeliu ir neįvažiuoju į tuos garažus. Ypač nesiseka statmenas, antroj vietoj įstrižas. T sankryža ir lygiagretus parkavimas visai neblogai sekasi. Ir dar vakar mano instruktorius paskambino, sako negaliu šiand pravažiavimo padaryti, gal rytoj. O man kiekviena diena svarbi jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elfyte @ 2011 05 09, 17:56)
Sveika, na man sekasi ne kaip. Pasimetu sankryzose. Vaziavau su namu instruktorium savaitgali ( su vyru), tai pamaciau savo problemas - nemoku persirykiuot kai uzpakaly masinu yra, priimti savarankiskai sprendimus. Taciau uzmiestyje vairuot sekesi neblogai. Kai atsipalaiduoju geriau vaziuoju, bet man dar reikia mokytis, mokytis ir mokytis. O kaip tau sekasi?

Aciu,nu nieko vakar neblogai,aikstelei visur ivaziuoju,bet statmenam kai psako kad reikia istiesinti tiekinukus,tai pasimetu ir nebezinau i kokia puse sukti.O mieste sake reikia galvot pries atleidziant sankaba nes kai galvoju gerai atleidziu o kita syki per staigiai.Nu kaip nors vakar buvo jau 9 pravaziavimas,db dar rytoj.
Atsakyti
Sveikos, ketvirtadieni laikysiu vaziavimo egzamina, stresuoju visa savaite, atrodo nieko nemoku, sapnuoju marsrutus ir kartoju ka po ko reikes daryti, labai labai bijau, visada susitvarkydavau su stresu, sikart niekaip nepavyksta.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ferdinanda123 @ 2011 05 10, 11:31)
Sveikos, ketvirtadieni laikysiu vaziavimo egzamina, stresuoju visa savaite, atrodo nieko nemoku, sapnuoju marsrutus ir kartoju ka po ko reikes daryti, labai labai bijau, visada susitvarkydavau su stresu, sikart niekaip nepavyksta.. blush2.gif

Galiu paguosti tik tuo, kad dauguma tą praėjom smile.gif . Ne Tu pirma ir tikrai ne paskutinė, išgyvenanti tą baimę, jaudulį, nerimą... Ir aš sapnuodavau maršrutus, aikštelę, net tai, kad įsėdu į REGITROS mašiniuką ir, rodos, nežinau, kur koks pedalas doh.gif . Nubusdavau išpilta šalto prakaito, ir net temperatūra nuo tų nervų buvo užkilusi fear.gif scare.gif . Ir taip nuo tada, kai pradėjau laikyti lotuliukas.gif . Maniau, stogas galutinai nuvažiuos doh.gif .
Linkiu sėkmės 4u.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 10 gegužės 2011 - 09:51
QUOTE(ferdinanda123 @ 2011 05 10, 10:31)

sveika, labai negerai, kad marsrutus visus zinai bent jau man taip atrodo g.gif marsrutus mokesi o kitur vaziuot? manes instruktorius nemokino marsrutu schmoll.gif tik kelias sudetingesnes vietas parode. atsiprasau uz nuomone smile.gif svarbiausia nesinervink. as siandien islaikiau pravezevima thumbup.gif isgeriau raminamuju regustres. tai labai padejo thumbup.gif visa ytampa nueme ir svarbiausia jis is zoleliu, nemigdo. gal kazkam pades rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antanina22: 10 gegužės 2011 - 13:24
QUOTE(antanina22 @ 2011 05 10, 14:23)
isgeriau raminamuju regustres.

lotuliukas.gif manęs jie neima doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Buvau šiandien Regitroje pažiūrėti kaip laiko kiti. Visi kažkodėl užgęso ant estakados.. Vienas vaikinas pravažiavo STOP liniją ir egzaminas baigtas. Dar klausimas: ar išvažiuojant iš lygiagretaus parkavimo galima užvažiuoti ant galinės ištisinės linijos?
Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2011 05 10, 14:36)
Buvau šiandien Regitroje pažiūrėti kaip laiko kiti. Visi kažkodėl užgęso ant estakados.. Vienas vaikinas pravažiavo STOP liniją ir egzaminas baigtas. Dar klausimas: ar išvažiuojant iš lygiagretaus parkavimo galima užvažiuoti ant galinės ištisinės linijos?

galima
Papildyta:
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 05 10, 14:26)
lotuliukas.gif  manęs jie neima  doh.gif  biggrin.gif

reikia isgerti pries 1 val nes tik po valandos suveikia. jei jau buvo praejus valanda tada gal man maziau nervu buvo kuriuos reikejo nuraminti biggrin.gif aisku, nebuvo visiskai dzin, nervinaus, bet zyyyyymiai maziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antanina22: 10 gegužės 2011 - 13:57
man buvo 10 pravaziavimu, bet tais marsrutais nevazinejom dar schmoll.gif net nezinau kodel.... gal per silpnai vairuoju dar? g.gif dazniausiai nuo susitikimo vietos iki aiksteles nuvairuoju, ten daugiausia laiko ir atgal parvairuoju... keliskart toliau vaziuot reikejo, bet tik del to, kad reikalu turejo rolleyes.gif siaip geriau butu gatvej daugiau pavazinet, drasiau, bent isivaziduot galeciau, kas ten per marsrutai ir pan. nei sankryzu zinau sunkesniu, nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2011 05 10, 14:36)

man sakydavo jog negalima g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 10, 16:08)
man buvo 10 pravaziavimu, bet tais marsrutais nevazinejom dar schmoll.gif  net nezinau kodel.... gal per silpnai vairuoju dar?  g.gif  dazniausiai nuo susitikimo vietos iki aiksteles nuvairuoju, ten daugiausia laiko ir atgal parvairuoju... keliskart toliau vaziuot reikejo, bet tik del to, kad reikalu turejo  rolleyes.gif  siaip geriau butu gatvej daugiau pavazinet, drasiau, bent isivaziduot galeciau, kas ten per marsrutai ir pan. nei sankryzu zinau sunkesniu, nieko doh.gif

Man atvirkščiai, aikštelėj tik 2 kartus vairuosiu iš 15 pamokų...
Atsakyti