Sveikos. Kaip teisingai reikia stabdyti, su sankaba ir stabdziu ar pirmiau su stabdziu ir tik pabaigt su sankaba ir stabdziu?

Sveikos
ellaja nesijaudink
jau truko visai mazai ir kadangi instruktorius sake,jog nebeturi ko daugiau mokyti,reiskias vazineji tikraui gerai
Sis kartas bus paskutinis
Mergaites,gal galite i AZ atsiusti kaip jus moke instruktoriai ziureti parkuojantis?Na pavyzdziui prie bortelio,tai man kai kuoliukas mazam langeli ir panasiai,buciau dekinga
Butent del kuoliuku,kuriame lange
(temos pradzioj maciau yra,kelis radau,bet noretus ir is jusu isgirsti
) Savo uzrasuose radau,bet del kai kuriu neesu tikra

ellaja nesijaudink

Mergaites,gal galite i AZ atsiusti kaip jus moke instruktoriai ziureti parkuojantis?Na pavyzdziui prie bortelio,tai man kai kuoliukas mazam langeli ir panasiai,buciau dekinga

QUOTE(KasYra @ 2011 05 16, 11:21)
Sveikos. Kaip teisingai reikia stabdyti, su sankaba ir stabdziu ar pirmiau su stabdziu ir tik pabaigt su sankaba ir stabdziu? 

QUOTE(vesta:6 @ 2011 05 16, 11:44)
Sveikos
ellaja nesijaudink
jau truko visai mazai ir kadangi instruktorius sake,jog nebeturi ko daugiau mokyti,reiskias vazineji tikraui gerai
Sis kartas bus paskutinis
Butent del kuoliuku,kuriame lange
(temos pradzioj maciau yra,kelis radau,bet noretus ir is jusu isgirsti
) Savo uzrasuose radau,bet del kai kuriu neesu tikra

ellaja nesijaudink

aciu uz paguoda, bet as jau nieko gero nebesitikiu...

tikiuos nors kiek padejau, nes sunku teoriskai aprasyt

QUOTE(*weita* @ 2011 05 16, 12:17)
Mergiukai kiek vairavimo pamoku reikia isvazineti ,kad pramoktum normaliai ?
as kadangi mokiaus pernai vasara, kai tebudavo tik 10 pravaziavimu, tai man ju uzteko tik teoriskai viska pramokt

QUOTE(KasYra @ 2011 05 16, 10:21)

sveika, pirmiausia reikia su stabdziu prisistabdyti ir tik paskui nuspaudus sankaba sustoti iki galo. nepamenu kiek metru galima vaziuoti ismynus sankaba, bet zinau ,kad nedaug. klausk instruktoriaus kas neaisku. jei bijosi paklausti tai tai ir nesuzinosi visko. o cia visokiu nuomoniu buna, daznai ir neteisingu.
QUOTE(antanina22 @ 2011 05 16, 09:22)
sveika, pirmiausia reikia su stabdziu prisistabdyti ir tik paskui nuspaudus sankaba sustoti iki galo. nepamenu kiek metru galima vaziuoti ismynus sankaba, bet zinau ,kad nedaug. klausk instruktoriaus kas neaisku. jei bijosi paklausti tai tai ir nesuzinosi visko. o cia visokiu nuomoniu buna, daznai ir neteisingu.
Tai kad mane MB mokina, kai pagrindinius dalykus pramoksiu, tada eisiu registruotis y vairavimo mokykla

QUOTE(KasYra @ 2011 05 16, 10:29)
Tai kad mane MB mokina, kai pagrindinius dalykus pramoksiu, tada eisiu registruotis y vairavimo mokykla
todel ir klausiu kaip teisingai turi buti, nes man patogiausia iskart su sankaba stabdyt
kaip supratau, taip negalima 

Ne taip negalima,bet kai vazinesi pati tai galesi taip stabdyt:)
QUOTE(KasYra @ 2011 05 16, 11:29)
todel ir klausiu kaip teisingai turi buti, nes man patogiausia iskart su sankaba stabdyt
kaip supratau, taip negalima 

taip tikrai negalima, cia nekritine klaida. ju padaryti galima 7. nelabai gerai kad vyras mokina kol dar su instruktorium nevaziavai. as patariu pirmiausia su instruktorium pramokti vaziuoti o tada jau zinosi visus reikalavimus ir galesi tobulintis su vyru. nes vyras ismokins blogai nezinodamas reikalavimu tai paciai bus blogiau nes busi ipratus netinkamai vairuoti
Papildyta:
beje, galiu padovanoti ket knygute, vistiek namuose dulka nebenaudojama
QUOTE(antanina22 @ 2011 05 16, 09:33)
taip tikrai negalima, cia nekritine klaida. ju padaryti galima 7. nelabai gerai kad vyras mokina kol dar su instruktorium nevaziavai. as patariu pirmiausia su instruktorium pramokti vaziuoti o tada jau zinosi visus reikalavimus ir galesi tobulintis su vyru. nes vyras ismokins blogai nezinodamas reikalavimu tai paciai bus blogiau nes busi ipratus netinkamai vairuoti
Papildyta:
Papildyta:
Na mane tik esminius dalykus temokina, kaip pajudet is vietos nesutrukciojant, kaip nepavaziuot atgal ikalnej ir kaip atbuliniu pastatyt masina

Knygute nepamaisytu turet naujausia

QUOTE(ellaja @ 2011 05 16, 09:21)
as kadangi mokiaus pernai vasara, kai tebudavo tik 10 pravaziavimu, tai man ju uzteko tik teoriskai viska pramokt
paskui daug ka ismokau prakaita liedama su M raide vazinedama vyrui stebint
ir koks gi rezultatas - ismokau bent jau aikstele tobulai
bet kiekviena, manau, skirtingai informacija isisavinam, man, pvz, daug kartu viska kartot reikia, kol isimenu, o Tau gal uzteks tiek pamoku, kiek turesi
reikia tik daugiau praktikos, kuri ateis su laiku
kiek pamoku jau turejai?

neturejau nei vienos

o kodel negalima stabdyt su sankaba? pvz. tokia situacija : vaziuoju ir prieky raudonas sviesoforas tuoj uzsidegs. O vaziuoju sakykim 3 pavara, as patraukiu koja nuo gaziuko, greitis savaime pakrenta, tada sankaba ir stabdis. O jus kaip moko?
Atsiverciau ka tik regitros psl.apie nekritines klaidas,perskaiciau kad negalima sankabos but ismynus ilgiau3 sek., bet as vaziuoju ismynus sankaba kai stabdau tikrai 3 sek. , tai blogai,ane?
Atsiverciau ka tik regitros psl.apie nekritines klaidas,perskaiciau kad negalima sankabos but ismynus ilgiau3 sek., bet as vaziuoju ismynus sankaba kai stabdau tikrai 3 sek. , tai blogai,ane?