Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Sveikos. Kaip teisingai reikia stabdyti, su sankaba ir stabdziu ar pirmiau su stabdziu ir tik pabaigt su sankaba ir stabdziu? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ellaja nesijaudink 4u.gif 4u.gif jau truko visai mazai ir kadangi instruktorius sake,jog nebeturi ko daugiau mokyti,reiskias vazineji tikraui gerai thumbup.gif Sis kartas bus paskutinis mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Mergaites,gal galite i AZ atsiusti kaip jus moke instruktoriai ziureti parkuojantis?Na pavyzdziui prie bortelio,tai man kai kuoliukas mazam langeli ir panasiai,buciau dekinga 4u.gif Butent del kuoliuku,kuriame lange rolleyes.gif (temos pradzioj maciau yra,kelis radau,bet noretus ir is jusu isgirsti smile.gif ) Savo uzrasuose radau,bet del kai kuriu neesu tikra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 16 gegužės 2011 - 09:56
QUOTE(KasYra @ 2011 05 16, 11:21)
Sveikos. Kaip teisingai reikia stabdyti, su sankaba ir stabdziu ar pirmiau su stabdziu ir tik pabaigt su sankaba ir stabdziu?  g.gif

4u.gif pirmiausia stabdau su stabdziu, tik atidziai ziuredama i masinos apsukas, kad masina neuzgestu, o tada jau sankaba + stabdis ir visiskai sustabdau ax.gif
QUOTE(vesta:6 @ 2011 05 16, 11:44)
Sveikos 4u.gif 

ellaja nesijaudink 4u.gif  4u.gif jau truko visai mazai ir kadangi instruktorius sake,jog nebeturi ko daugiau mokyti,reiskias vazineji tikraui gerai thumbup.gif Sis kartas bus paskutinis mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Mergaites,gal galite i AZ atsiusti kaip jus moke instruktoriai ziureti parkuojantis?Na pavyzdziui prie bortelio,tai man kai kuoliukas mazam langeli ir panasiai,buciau dekinga 4u.gif Butent del kuoliuku,kuriame lange rolleyes.gif (temos pradzioj maciau yra,kelis radau,bet noretus ir is jusu isgirsti smile.gif ) Savo uzrasuose radau,bet del kai kuriu neesu tikra doh.gif

aciu uz paguoda, bet as jau nieko gero nebesitikiu... blush2.gif verysad.gif galiu trumpai nupasakot, kaip parkuotis prie bortelio (lygiagreciai) 4u.gif pirmiausia vaziuoju atgal, kol mazajame langelyje pamatau paskutine gairele (mane moke, kad sukt vaira jau reikia pradet, kai masina pravaziuoja paskutine gairele, bet cia tas pats), tada susukus vaira vaziuoju, kol kairiajame veidrodelyje pamatau susikirtimo kampa, tuomet istiesinus vaira pavaziuoju tiesiai, kol veidrodelis pravaziuoja gairele, o paskui tik susuku vaira vel ir jau stoviu prie bortelio 4u.gif butent sis parkavimasis man ir atiteko paskutinikart laikant, tai be problemu ax.gif
tikiuos nors kiek padejau, nes sunku teoriskai aprasyt 4u.gif o kai atlieki pratima, kazkaip jau automatiskai negalvojant viskas gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellaja: 16 gegužės 2011 - 10:18
Mergiukai kiek vairavimo pamoku reikia isvazineti ,kad pramoktum normaliai ?
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2011 05 16, 12:17)
Mergiukai  kiek vairavimo pamoku reikia isvazineti ,kad pramoktum normaliai ?

as kadangi mokiaus pernai vasara, kai tebudavo tik 10 pravaziavimu, tai man ju uzteko tik teoriskai viska pramokt blush2.gif paskui daug ka ismokau prakaita liedama su M raide vazinedama vyrui stebint ax.gif ir koks gi rezultatas - ismokau bent jau aikstele tobulai bigsmile.gif bet kiekviena, manau, skirtingai informacija isisavinam, man, pvz, daug kartu viska kartot reikia, kol isimenu, o Tau gal uzteks tiek pamoku, kiek turesi mirksiukas.gif reikia tik daugiau praktikos, kuri ateis su laiku 4u.gif kiek pamoku jau turejai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellaja: 16 gegužės 2011 - 10:21
QUOTE(KasYra @ 2011 05 16, 10:21)
Sveikos. Kaip teisingai reikia stabdyti, su sankaba ir stabdziu ar pirmiau su stabdziu ir tik pabaigt su sankaba ir stabdziu?  g.gif

sveika, pirmiausia reikia su stabdziu prisistabdyti ir tik paskui nuspaudus sankaba sustoti iki galo. nepamenu kiek metru galima vaziuoti ismynus sankaba, bet zinau ,kad nedaug. klausk instruktoriaus kas neaisku. jei bijosi paklausti tai tai ir nesuzinosi visko. o cia visokiu nuomoniu buna, daznai ir neteisingu.
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 05 16, 09:22)
sveika, pirmiausia reikia su stabdziu prisistabdyti ir tik paskui nuspaudus sankaba sustoti iki galo. nepamenu kiek metru galima vaziuoti  ismynus sankaba, bet zinau ,kad nedaug. klausk instruktoriaus kas neaisku. jei bijosi paklausti tai tai ir nesuzinosi visko. o cia visokiu nuomoniu buna, daznai ir neteisingu.

Tai kad mane MB mokina, kai pagrindinius dalykus pramoksiu, tada eisiu registruotis y vairavimo mokykla ax.gif todel ir klausiu kaip teisingai turi buti, nes man patogiausia iskart su sankaba stabdyt biggrin.gif kaip supratau, taip negalima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2011 05 16, 10:29)
Tai kad mane MB mokina, kai pagrindinius dalykus pramoksiu, tada eisiu registruotis y vairavimo mokykla  ax.gif  todel ir klausiu kaip teisingai turi buti, nes man patogiausia iskart su sankaba stabdyt  biggrin.gif  kaip supratau, taip negalima  blush2.gif

Ne taip negalima,bet kai vazinesi pati tai galesi taip stabdyt:)
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2011 05 16, 11:29)
Tai kad mane MB mokina, kai pagrindinius dalykus pramoksiu, tada eisiu registruotis y vairavimo mokykla  ax.gif  todel ir klausiu kaip teisingai turi buti, nes man patogiausia iskart su sankaba stabdyt  biggrin.gif  kaip supratau, taip negalima  blush2.gif

taip tikrai negalima, cia nekritine klaida. ju padaryti galima 7. nelabai gerai kad vyras mokina kol dar su instruktorium nevaziavai. as patariu pirmiausia su instruktorium pramokti vaziuoti o tada jau zinosi visus reikalavimus ir galesi tobulintis su vyru. nes vyras ismokins blogai nezinodamas reikalavimu tai paciai bus blogiau nes busi ipratus netinkamai vairuoti
Papildyta:
beje, galiu padovanoti ket knygute, vistiek namuose dulka nebenaudojama
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 05 16, 09:33)
taip tikrai negalima, cia nekritine klaida. ju padaryti galima 7. nelabai gerai kad vyras mokina kol dar su instruktorium nevaziavai. as patariu pirmiausia su instruktorium pramokti vaziuoti o tada jau zinosi visus reikalavimus ir galesi tobulintis su vyru. nes vyras ismokins blogai nezinodamas reikalavimu tai paciai bus blogiau nes busi ipratus netinkamai vairuoti
Papildyta:
beje, galiu padovanoti ket knygute, vistiek namuose dulka nebenaudojama

Na mane tik esminius dalykus temokina, kaip pajudet is vietos nesutrukciojant, kaip nepavaziuot atgal ikalnej ir kaip atbuliniu pastatyt masina biggrin.gif kai tuos dalykus mokesiu, tada eisiu rimtai mokytis, nes kaip matau reiks daug daug daug mokytis, nes jau 5 kartus vaziavau ir vis dar trukcioju ir neilipu nei i menkiausia kalniuka doh.gif
Knygute nepamaisytu turet naujausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2011 05 16, 09:21)
as kadangi mokiaus pernai vasara, kai tebudavo tik 10 pravaziavimu, tai man ju uzteko tik teoriskai viska pramokt blush2.gif paskui daug ka ismokau prakaita liedama su M raide vazinedama vyrui stebint ax.gif ir koks gi rezultatas - ismokau bent jau aikstele tobulai bigsmile.gif bet kiekviena, manau, skirtingai informacija isisavinam, man, pvz, daug kartu viska kartot reikia, kol isimenu, o Tau gal uzteks tiek pamoku, kiek turesi mirksiukas.gif reikia tik daugiau praktikos, kuri ateis su laiku 4u.gif kiek pamoku jau turejai?

neturejau nei vienos blush2.gif as teorija kalu ,kadangi gyvenu ne lt, tai noriu liepos men tik parvaziavus islaikyt teorija ir sestis mokintis uz vairo ..tik daba labai bijau ,kad neismoksiu nieko ,nes turiu tik menesi vairavimui ..gal yra cia tokiu kurios mokinosi su automatu blush2.gif kaip ir b galetu pamokinti vairuoti ,bet baimes o jei ne taip iprasiu ,o dar visvien su automatu planuoju laikyt blush2.gif
Atsakyti
o kodel negalima stabdyt su sankaba? pvz. tokia situacija : vaziuoju ir prieky raudonas sviesoforas tuoj uzsidegs. O vaziuoju sakykim 3 pavara, as patraukiu koja nuo gaziuko, greitis savaime pakrenta, tada sankaba ir stabdis. O jus kaip moko?
Atsiverciau ka tik regitros psl.apie nekritines klaidas,perskaiciau kad negalima sankabos but ismynus ilgiau3 sek., bet as vaziuoju ismynus sankaba kai stabdau tikrai 3 sek. , tai blogai,ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfyte: 16 gegužės 2011 - 11:29