Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(bim-bam @ 2011 05 18, 13:39)
as kaip tik noriu pabandyt su kita, nes va ana pravaziavima kita masina buvo tai kaip sunku man doh.gif  o regitroj irgi gi nebus identiska kaip kad per pravaziavimus...tai man del to noris. o jeigu papuls tas grabovezis ar kaip ten juos vadina  doh.gif  lotuliukas.gif

Su kuo daugiau masinu pavazinesit, tuo bus geriau as manau mirksiukas.gif
Atsakyti
labas

as su mb nevazinesiu, nes pas ji benzas, o mokina su dyzeliu, dar iki instruktoriaus auto su benzinine pavazinejau tai sakes man buvo kol as persiorientavau doh.gif bet jei butu dyzelis pas mus tai pavazineciau blush2.gif
Atsakyti
o ar labai skiriasi vaziavimas bezinine ir dyzeline masinom?
Atsakyti
Aš manau, kad išmokus važiuoti benzinine, su dyzeliu bus lengviau rolleyes.gif Su tėčiu nemažai prieš egzaminą važinėjau, o jo benzininė. Esminis skirtumas - benzininė lengviau gesta. Nors va per paskutinį egzaminą gavau dyzelį, kurio sankaba gerokai jautresnė buvo už benzininio automobilio doh.gif Tai visai į naudą man išėjo pasivažinėjimas su labiau gestančia benzinine mašina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 18, 14:39)
as kaip tik noriu pabandyt su kita, nes va ana pravaziavima kita masina buvo tai kaip sunku man doh.gif  o regitroj irgi gi nebus identiska kaip kad per pravaziavimus...tai man del to noris. o jeigu papuls tas grabovezis ar kaip ten juos vadina  doh.gif  lotuliukas.gif

Bet regitroj dyzelis,o pas vyra dujos-benzinas,tai visai kitaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzana: 18 gegužės 2011 - 15:35
QUOTE(*F_M* @ 2011 05 18, 14:11)
labas

as su mb nevazinesiu, nes pas ji benzas, o mokina su dyzeliu, dar iki instruktoriaus auto su benzinine pavazinejau tai sakes man buvo kol as persiorientavau  doh.gif bet jei butu dyzelis pas mus tai pavazineciau  blush2.gif

Jei jau su benzu mokesi vaziuot, tai ir su dyzeliu tuo labiau turi moket vaziuot, nes sakoma, jog benzinine zymei jautresne buna smile.gif nezinau kiek tos teisybes cia yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 18, 16:24)
o ar labai skiriasi vaziavimas bezinine ir dyzeline masinom?

QUOTE(KasYra @ 2011 05 18, 16:36)
Jei jau su benzu mokesi vaziuot, tai ir su dyzeliu tuo labiau turi moket vaziuot, nes sakoma, jog benzinine zymei jautresne buna  smile.gif  nezinau kiek tos teisybes cia yra  smile.gif

drinks_cheers.gif man po mokomojo dyzeliuko sunku buvo su MB benzinu,gesau kol išmokau gražiai pradėt,o su dyzeliuku tokių bėdų nesu turėjusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2011 05 18, 16:33)
Aš manau, kad išmokus važiuoti benzinine, su dyzeliu bus lengviau rolleyes.gif Su tėčiu nemažai prieš egzaminą važinėjau, o jo benzininė. Esminis skirtumas - benzininė lengviau gesta. Nors va per paskutinį egzaminą gavau dyzelį, kurio sankaba gerokai jautresnė buvo už benzininio automobilio doh.gif Tai visai į naudą man išėjo pasivažinėjimas su labiau gestančia benzinine mašina rolleyes.gif

lengviau gesta biggrin.gif uztai ismokau su ta benzinine, tai pirmus 5 pravaziavimus su dyzeliu uzsimirsdavau ir uzdavo masinukas doh.gif tai tiek nakackes gavus kad droziu sankaba lotuliukas.gif tai man asmeniskai buvo sunku persiorientuoti kad ir kaip ten bebutu lengva uzsimirsus neatleidus pilnai sankabos mindavau gaza tai iskart isntruktorius niu niu niu ku darai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2011 05 18, 15:36)
Jei jau su benzu mokesi vaziuot, tai ir su dyzeliu tuo labiau turi moket vaziuot, nes sakoma, jog benzinine zymei jautresne buna  smile.gif  nezinau kiek tos teisybes cia yra  smile.gif

Mes kalbam ne apie jautruma,o su dyzeliu gaza nereikspaust,o su benzinu reik,kai pradedi vaziuot.Ir su dyzeliu atleidi sankaba ir spaudi gaza,o su benzu,turi biki atleist,spaust gaza ir t.t.As su benzu vazinejau pries kursus,ir man su dyzeliu lengviau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzana: 18 gegužės 2011 - 15:44
QUOTE(*F_M* @ 2011 05 18, 16:39)
lengviau gesta  biggrin.gif uztai ismokau su ta benzinine, tai pirmus 5 pravaziavimus su dyzeliu uzsimirsdavau ir uzdavo masinukas  doh.gif tai tiek nakackes gavus kad droziu sankaba  lotuliukas.gif tai man asmeniskai buvo sunku persiorientuoti kad ir kaip ten bebutu lengva uzsimirsus neatleidus pilnai sankabos mindavau gaza tai iskart isntruktorius niu niu niu ku darai  blush2.gif

Bet iš esmės su daugeliu mašinų reikia gazą spausti dar neatleidus sankabos smile.gif Net ir su kai kuriais dyzeliais. Na, kiekvienam savo, man pamokėlės su benzinine davė daug naudos. O šiaip nepabandęs nežinosi. Jei jau matai, kad vyro ar tėčio mašina labai skiriasi nuo instruktoriaus, tai galima ir nevažiuoti. Bet niekada nežinai, ką gausi Regitroj - gal tokį patį užsispyrėlį Golfą kaip aš gavau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justesea: 18 gegužės 2011 - 15:51
nu zodziu, visai susipainiojau doh.gif

dar skaitau regitroj apie klaidas...jauciu su ta sankaba bus bedos man, per ilgai uzlaikysiu koja ar dar kas...
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 18, 16:49)
nu zodziu, visai susipainiojau doh.gif

dar skaitau regitroj apie klaidas...jauciu su ta sankaba bus bedos man, per ilgai uzlaikysiu koja ar dar kas...

aš irgi turiu bėdos dėl sankabos,man visai nemaišo važiuot su ja nuspausta kartais lotuliukas.gif ,o jei jau nespaudžiu tai bent koją laikau virš pedalo,ko irgi negalima doh.gif
Atsakyti