Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(lindalyte @ 2011 04 20, 19:05)
vau, kaip fainaaaaaaa,  thumbup.gif na, ir koks gi tas mašiniukas? papasakok plačiau, jaučiu dabar taip ir norisi lėkt  kur nors toliau su juo, ar ne?

Žalsva Renault Megane (hečbekas), 2000metų. Spalva labai džiaugiuosi, nes ne tokia nuvalkiota, kaip juoda/mėlyna/sidabrinė. Lėkt tai norisi, bet dar suremontuot pirmiausia reikia biggrin.gif Ji su variklio defektu, bet kadangi tėtis seniau vien automobilių remontu vertėsi ir dabar dar vieną kitą mašiniuką pataiso, čia buvo puikus varinatas, kadangi ir sakė ieškoti daužtos ar kažkaip kitaip neveikinčios, pigiau gaunasi smile.gif

QUOTE(Kliamka @ 2011 04 20, 19:20)
Babi ar labai norisi vairuot savaji? bigsmile.gif Kaip tau fainaaa wub.gif

Norisi laaaabai, jau klevo lapas laukia, kada galės būti pritvirtintas biggrin.gif O kaip tavo reikalai su mašiniuko paieškom? ax.gif

QUOTE(Labri_ @ 2011 04 20, 20:12)
Kad islaikysiu, atrodo visi zenklai tam priestaravo...

Šaunuolė 4u.gif Aš irgi 3 bėgiu posūkyje prie pat Regitros pralėkiau-norėjosi greičiau viską baigti lotuliukas.gif

QUOTE(Nivan @ 2011 04 20, 20:32)
as beviltiska  cry.gif vairuotojos is manes nebus  fool.gif

Nereikia taip nusiteikti mirksiukas.gif Man instruktorius sakė buvo ir tokių žmonių, kurie tik iš 18 karto išlaikė teises, bet išlaikė smile.gif

QUOTE(buda @ 2011 04 20, 21:24)
JEEEEEEEEEEE!!!!
ISLAIKIAU!!

as vis dar negaliu patiketi.xDDDD

Sveikinu 4u.gif

QUOTE(Singė @ 2011 04 20, 22:35)
Kaip faina super  thumbup.gif .
Valiooooooooooooooo.

O aš eisiu šeštadienį.  rolleyes.gif
Šeip neitin man sekasi parkavimasis-kaip užbanguoja. Mieste kartais gerai pravažiuoju, kartais kažką ne taip pdarau. Bet bandysiu eiti laikyti. unsure.gif

4u.gif

Sėkmės tau šeštadienį 4u.gif Pirmas kartas bus, taip? blush2.gif
Atsakyti
Sveikinimai budai ir Labri_ 4u.gif

O Nivan tai nesinervink taip 4u.gif suprantu tave, po pirmo karto ir man atrodė, kad gyvenime nesugebėsiu vairuot, po antro kažkaip labai jau ramiai reagavau, aišku, po trečio gal ir vėl atrodys kitaip, bet grynai, reik nusiramint ir savim pasitikėt. Net ir šiandien man instruktorius sakė, kad esu per daug įstempus, nelabai savimi pasitikiu. Viskas bus gerai, išlaikysi kitąkart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 04 20, 21:25)

taip iskart atmusa visa nora dar karta eiti doh.gif bet reikia, jei uzleisiu tai vel pasimirs visi igudziai... bet jau paslepe ta universala, turbut tik man buvo istrauke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2011 04 20, 21:24)
JEEEEEEEEEEE!!!!
ISLAIKIAU!!
as vis dar negaliu patiketi.xDDDD

Sveikinu thumbup.gif

QUOTE(Babi* @ 2011 04 21, 09:49)
Norisi laaaabai, jau klevo lapas laukia, kada galės būti pritvirtintas biggrin.gif O kaip tavo reikalai su mašiniuko paieškom? ax.gif

Sveikinu,aš irgi jau žiūrinėjuos mašiniuko ne pirkimui,tik taip domiuosi,kad nebūčiau višta mašinų pasauly biggrin.gif . blush2.gif Tai jau tikriausiai raižysi gatves? bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nivan @ 2011 04 21, 10:17)
taip iskart atmusa visa nora dar karta eiti  doh.gif bet reikia, jei uzleisiu tai vel pasimirs visi igudziai... bet jau paslepe ta universala, turbut tik man buvo istrauke  lotuliukas.gif

Nepergyvenk,viskas bus gerai,vis tiek išsilaikysi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 04 21, 10:22)

Nepergyvenk,viskas bus gerai,vis tiek išsilaikysi.  smile.gif

tai taip, kaip vyras sake - ar 3 ar 13, vistiek islaikysi biggrin.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivan @ 2011 04 21, 11:17)
taip iskart atmusa visa nora dar karta eiti  doh.gif bet reikia, jei uzleisiu tai vel pasimirs visi igudziai... bet jau paslepe ta universala, turbut tik man buvo istrauke  lotuliukas.gif

uzjauciu, as va per tokius stresus viska ir uzleidau...bet jau sutarta su instruktrium del papildomu pamoku, sake, uzsiims su manim rimtai, kad mesciau tas baimes is galvos blush2.gif blush2.gif o tada jau sturmuosiu, remsiuos geruoju Afigenos pavyzdziu, kad nereikia nuleist ranku...na, tai kas, 1 ar 4 kartas, vistiek gausim VP group.gif
Nivan, papasakok, kokios klaidos? berods, dar nepasakojai, arba as praleidau gal... friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellaja: 21 balandžio 2011 - 09:34
Norejau paklausti kaunieciu ar tu kurios Kaune laike ir islaike, per kiek laiko padare teises? 4u.gif
Atsakyti
Babi*, sveikinu isigijus masiniuka flirt.gif sekmes kelyje victory.gif

be to, sveikinu islaikiusias 4u.gif retokai pas jus beuzsuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2011 04 21, 10:33)
uzjauciu, as va per tokius stresus viska ir uzleidau...bet jau sutarta su instruktrium del papildomu pamoku, sake, uzsiims su manim rimtai, kad mesciau tas baimes is galvos blush2.gif  blush2.gif o tada jau sturmuosiu, remsiuos geruoju Afigienos pavyzdziu, kad nereikia nuleist ranku...na, tai kas, 1 ar 4 kartas, vistiek gausim VP group.gif
Nivan, papasakok, kokios klaidos? berods, dar nepasakojai, arba as praleidau gal... friends.gif

aikstele idealiai pravaziavau, net pagyre kad labai gerai, bet isvaziavus i gatve neuzkilau i romainiu kalna, tik uzsukus pradejau gest, atrodo ir gazuoji ir ta sankaba nepaleidi, bet taip ir uzdusau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 04 21, 10:22)
Sveikinu,aš irgi jau žiūrinėjuos mašiniuko ne pirkimui,tik taip domiuosi,kad nebūčiau višta mašinų pasauly biggrin.gif . blush2.gif Tai jau tikriausiai raižysi gatves?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Žinoma biggrin.gif O tau gal jau tuoj prasidės važinėjimai? ax.gif

QUOTE(ellaja @ 2011 04 21, 10:36)
Babi*, sveikinu isigijus masiniuka flirt.gif sekmes kelyje victory.gif

Dėkuj 4u.gif

O tos, kurioms nepavyksta iš pirmo, antro ar bet kokio kito karto išsilaikyti teises-nenukabinkit nosies, juk ant VP niekas nerašo iš kelinto karto jūs išsilaikėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivan @ 2011 04 21, 11:33)
Norejau paklausti kaunieciu ar tu kurios Kaune laike ir islaike, per kiek laiko padare teises? 4u.gif

Išlaikiau antradienį, šiandien kurjeris jau pristatė į darbovietę thumbup.gif . Beje, esu ne kaunietė, tik laikiau Kaune.
Negaliu patikėt, kad VP pagaliau mano piniginėje bigsmile.gif !
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 04 19, 22:51)
Afigena, sveikinu!!! thumbup.gif 
Akademija gan lengvas maršrutas jei neužsižioplini. Bet, galvoju, kad ir į šilainius per vakarinį lankstą lengvas - gatvės plačios, lėk ir džiaukis, net nebuvo reguliuojamos sankryžos, keletas šalutinių kelių, apsisukimų, stopas i vsio.

Instruktorius sakė, kad jį dažniau gauna tik geriau teoriją išlaikė, bet pravažiavom kartą tą maršrutą vakar smile.gif
Tai va, sveikinu išlaikiusas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O aš šiandien irgi bandžiau laimę regitroj.. Neseniai grįžau.. Ryte prabudau nuo smarkaus noro į wc, viduriud kad susuko, kas man labai jau jau nebūdinga.. Nuvarau į wc, o tada kad kraujas iš nosies pasipylė, pusę valandos kankinaus, sulpna baisiausiai pasidarė, o 7.30 dar su instruktorium iki egzo turiu pravažiuot, o jau baisiai prastai jaučiuos, nu dzin, jei bus blogai, nelaikysiu.. Jau taip grybavau su instruktorium, kad gyvenime taip nebuvo, atrodo, kad ramiai jaučiuos, o jau tokias bevltiškas klaidas dariau.. Nulėkėm į regitrą, atsisveikinom, laukiu, paprašiau pas kažkokią moterį cigaretės (nerūkau šiaip), ateina mano laikas, malonus visai egzaminuotojas priėjo, einam, sako sėsim į atrą, nu gerai, man tinka, aikštelę tai galiu drąsiai sakyt,, kad tobulai padariau, vienodi atstumai, viskas puiku, lekiam į miestą, nu ir ką raudondvario plentas, muzika groja, puiku, ir sako čia suksim į kairę, o ten mano pati nemylimiausia sankryža, nes tassrautas nemažas, stoji vos ne tarp važiuojančių mašinų, žiūriu, prieš mane, priešpriešais irgi į kairę suka, man laisvė, o per ją nelabai matau, kas vyksta, suku, ir bac, iš kažkur atskuta atskrieja smarkiai, skubėdamas, kad per žalią spėtų mašiniukas pirma juosta, ir viskas, už sankryžos stoju ir lipu keleivio vietoj pasivėžint biggrin.gif Geras egzaminuotojas, nuoširdus buvo, pravežė dar per tą sankryžą, parodė kaip reikia, sakė viskas šiaip gerai, bet nereik taip naglai lįst į mažus tarpus biggrin.gif Žodžiu, man dar siaubingai silpna,nuotaika puiki, man jaužygdarbis, kad į miestą išlėkiau, einu miegot.. biggrin.gif
Atsakyti