QUOTE(pipete @ 2011 05 18, 12:04)
Toks didelis kiekis mielių greitai iškels tešlą, o raugas savo darbo taip ir liks nepadaręs, na gal kiek skoniui ir tekstūrai pridės (nuo raugo kiekio priklauso), bet neženkliai. Nebent raugas stiprus, bet klausimas kam tada mielės.
as kepu tik su raugu ir mielemis. Man skanesne duona nors tu ka

nuo raugo ji igauna dregnumo o nuo mieliu koretuma

to as tikiuos is duonos ir net nevargstu su jos ilgu kildinimu

cia skonio reikalas. kiekviena pasirenka sau patogiausia duonos kepimo varijanta. as pvz neisivaizduoju kaip galima duona laikyti 10 paru. man tai po 3 dienu jau ji nesivalgytu... pamenu tik duona, kuria mociute krosnyje kepdavo. tada ji drobeleje gal savaite islikdavo puiki. bet orkaitej kepta... nezinau, nesusidraugauju su sia mintimi. as jau skirtuma ant kepimo akmens kepamos duonos pastebiu, bet vistiek tiek ilgai nelaikyciau...