Noreciau istoti i jusu kluba!

Pries pusvalandi iskepiau savo pirma juoda duonyte



Noriu padekoti nataliunchik, kepiau pagal jos "Bociu skonio duona, su ruginiu raugu" recepta. Taip pat aciu mergaitems atsakiusioms i mano rupimus klausimus!

Dar turiu skubu klausima! Recepte parasyta, kad likusi rauga deti i saldytuva ir jame galima laikyti iki 2 sav. Ir padejau as ji i saldytuva, o dabar staigiai ji isemiau, nes galvoju kam man ji deti i saldytuva, kai tuoj vel noresiu kepti duonyte. Patarkite ka man daryti? Dabar tiesiog vel ji pamaitinti: 1 st. miltu ir 1 st. vandens ar po 0,5 stiklines? Ir ji maitinti reikia vel 3 dienas pries kepant? Na ir dar: kiek kartu as galiu ta rauga maitinti - kepti, maitinti - kepti? Nuolat ar po kurio laiko reikia pakeisti nauju?
Va kiek klausimu man kilo

Aciu labai uz pagalba!

