Neblogai pavyko ir antras bandymas duonytės
tik vaisia dugne lieka
skaičiau kažkur, bet pamiršau ką reik daryt
QUOTE(netaa @ 2011 06 15, 07:39)
Neblogai pavyko ir antras bandymas duonytės
tik vaisia dugne lieka
skaičiau kažkur, bet pamiršau ką reik daryt 
Na kiek zinau tai galima miltuose apvolioti kaip ir razinas,taip ir kitus vaisius....
QUOTE(netaa @ 2011 06 15, 07:39)
Neblogai pavyko ir antras bandymas duonytės
tik vaisia dugne lieka
skaičiau kažkur, bet pamiršau ką reik daryt 
ko daugiau dėsit kvietinių miltu, to labiau nusileidžia į apačią dž.vaisiai
Taurė @ 2011 06 05, 05:04)
Kita kasdienė sumuštinių duonytė. Labai skani tą pačią dieną, galima gryną valgyti. Sumuštiniai su ja nepakartojami
1kg mašinoms
1 1/4 + 2 st š vandens
2 st š sviesto
4 puodeliai miltų
2/3 puodelio paprastų avižinių dribsnių, nevirtų, sausų, nesaldintų ir tt.
1/4 puodelio standžiai prikimšto rudo cukraus
2 st š pieno miltelių1 1/2 a š druskos
2 a š mielių. Dėl mielių irgi tas pats kaip surašiau aukščiau.
kaip sita supprast 2 stiklinės šalto pieno ar kaip issifruot?
o jei neturiu miltelių pieno, tai kiek pilt paprasto skysto pieno?
Kita kasdienė sumuštinių duonytė. Labai skani tą pačią dieną, galima gryną valgyti. Sumuštiniai su ja nepakartojami
1kg mašinoms
1 1/4 + 2 st š vandens
2 st š sviesto
4 puodeliai miltų
2/3 puodelio paprastų avižinių dribsnių, nevirtų, sausų, nesaldintų ir tt.
1/4 puodelio standžiai prikimšto rudo cukraus
2 st š pieno miltelių1 1/2 a š druskos
2 a š mielių. Dėl mielių irgi tas pats kaip surašiau aukščiau.
kaip sita supprast 2 stiklinės šalto pieno ar kaip issifruot?
o jei neturiu miltelių pieno, tai kiek pilt paprasto skysto pieno?
QUOTE(GITALE @ 2011 06 15, 14:23)
Taurė @ 2011 06 05, 05:04)
Kita kasdienė sumuštinių duonytė. Labai skani tą pačią dieną, galima gryną valgyti. Sumuštiniai su ja nepakartojami
1kg mašinoms
1 1/4 + 2 st š vandens
2 st š sviesto
4 puodeliai miltų
2/3 puodelio paprastų avižinių dribsnių, nevirtų, sausų, nesaldintų ir tt.
1/4 puodelio standžiai prikimšto rudo cukraus
2 st š pieno miltelių1 1/2 a š druskos
2 a š mielių. Dėl mielių irgi tas pats kaip surašiau aukščiau.
kaip sita supprast 2 stiklinės šalto pieno ar kaip issifruot?
o jei neturiu miltelių pieno, tai kiek pilt paprasto skysto pieno?
Kita kasdienė sumuštinių duonytė. Labai skani tą pačią dieną, galima gryną valgyti. Sumuštiniai su ja nepakartojami
1kg mašinoms
1 1/4 + 2 st š vandens
2 st š sviesto
4 puodeliai miltų
2/3 puodelio paprastų avižinių dribsnių, nevirtų, sausų, nesaldintų ir tt.
1/4 puodelio standžiai prikimšto rudo cukraus
2 st š pieno miltelių1 1/2 a š druskos
2 a š mielių. Dėl mielių irgi tas pats kaip surašiau aukščiau.
kaip sita supprast 2 stiklinės šalto pieno ar kaip issifruot?
o jei neturiu miltelių pieno, tai kiek pilt paprasto skysto pieno?
2 valg š pieno miltelių
tiesiog galit vandenį keist pienu arba dalį vandens normos pilt vandens, kitą - pieno (aš maišyčiau pusiau, ar dar mažiau)
QUOTE(Will @ 2011 06 14, 22:41)
As kepu duona su rupiais ruginiais ir rupiais kvietinias miltais, tai zinokit man tokio juodumo uztenka
Kraustomės iš "Duonkepių" temos čia
QUOTE(Will @ 2011 06 13, 18:47)
Su kokia programa kepėte bananų duoną?
Receptų knygoje daug kur rašo , kad naudoti mielinės tešlos programą. Kaip čia suprasti? Atskirai minkyti, o paskui nustatinėti kepimą? Ar yra kokia bendra programa, kuri ir paruošia mielinę tešlą ir po to kepa? Vartau vartau instrukciją ir neišsirenku
Receptų knygoje daug kur rašo , kad naudoti mielinės tešlos programą. Kaip čia suprasti? Atskirai minkyti, o paskui nustatinėti kepimą? Ar yra kokia bendra programa, kuri ir paruošia mielinę tešlą ir po to kepa? Vartau vartau instrukciją ir neišsirenku
O bananų duona, kaip sakiau nepavyko iš pirmo karto, nepavyko ir iš antro
Aš naudojau pagrindinę programą. Gal tai ir buvo negerai. Mano instrukcijoje irgi sunku suprast, kuri ta programa "Mielinės tešlos" Tai dažniausiai ir marmaliuoju arba su "pagrindine" arba tik "tešlai ruošti". Dar yra "Saldžiai mielinei tešlai" programa, kažkada kažką kepiau, bet didelio skirtumo nepamačiau nuo pagrindinės programos. O su greito paruošimo programomis tai ššš... gaunasi - mielėms reikia laiko.
QUOTE(ozkyte30 @ 2011 06 15, 14:17)
As kepu duona su rupiais ruginiais ir rupiais kvietinias miltais, tai zinokit man tokio juodumo uztenka 
taip, su rupiais miltais gaunasi pakankamai juoda duona, bet kad išgaut juodai duonai būdingo kvapą...čia jau reikės salyklo
QUOTE(Taurė @ 2011 06 05, 04:04)
Kita kasdienė sumuštinių duonytė. Labai skani tą pačią dieną, galima gryną valgyti. Sumuštiniai su ja nepakartojami
1kg mašinoms
1 1/4 + 2 st š vandens
2 st š sviesto
4 puodeliai miltų
2/3 puodelio paprastų avižinių dribsnių, nevirtų, sausų, nesaldintų ir tt.
1/4 puodelio standžiai prikimšto rudo cukraus
2 st š pieno miltelių
1 1/2 a š druskos
2 a š mielių. Dėl mielių irgi tas pats kaip surašiau aukščiau.
O sakykit kiek čia vandens reikia pilti?? 3 staliniai šaukštai?
QUOTE(GITALE @ 2011 06 15, 14:23)
o jei neturiu miltelių pieno, tai kiek pilt paprasto skysto pieno?
Užmiršau dar parašyt, kad kai aš kepiau, tai vietoj vandens pyliau pieną, nes pieno miltelių nenaudoju
QUOTE(Di72 @ 2011 06 15, 16:42)
1 ir 1/4 puodelio + 2 st š (arba v.š.) vandens
QUOTE(Slanka @ 2011 06 15, 15:56)
1 ir 1/4 puodelio + 2 st š (arba v.š.) vandens
ačiū
QUOTE(ozkyte30 @ 2011 06 15, 15:17)
As kepu duona su rupiais ruginiais ir rupiais kvietinias miltais, tai zinokit man tokio juodumo uztenka
Tuomet taip, bet šiaip juoda duona, tai ne vien spalva
QUOTE(pašnekutė @ 2011 06 15, 16:24)
Aš naudojau pagrindinę programą. Gal tai ir buvo negerai. Mano instrukcijoje irgi sunku suprast, kuri ta programa "Mielinės tešlos" Tai dažniausiai ir marmaliuoju arba su "pagrindine" arba tik "tešlai ruošti". Dar yra "Saldžiai mielinei tešlai" programa, kažkada kažką kepiau, bet didelio skirtumo nepamačiau nuo pagrindinės programos. O su greito paruošimo programomis tai ššš... gaunasi - mielėms reikia laiko.
o varge









