Kraustomės iš "Duonkepių" temos čia

, kol pomidorais supuvusiais neužmėtė. (Nesuprantančioms, apie ką eina kalba, pasakau, kad va čia
http://www.supermama...?...7745&st=348 įsidiskutavom apie knygutę "Kepame duoną namuose", kas gal ne visai vietoj. Taigi, šokam į tinkamą temą.)
QUOTE(Will @ 2011 06 13, 18:47)
Su kokia programa kepėte bananų duoną?
Receptų knygoje daug kur rašo , kad naudoti
mielinės tešlos programą. Kaip čia suprasti? Atskirai minkyti, o paskui nustatinėti kepimą? Ar yra kokia bendra programa, kuri ir paruošia mielinę tešlą ir po to kepa? Vartau vartau instrukciją ir neišsirenku
O bananų duona, kaip sakiau nepavyko iš pirmo karto, nepavyko ir iš antro

Pirmą kartą buvo per šlapia ir supuolus, o antrą - išlipo per viršų, apibėgo kaitinimo elementas, grandžiau ilgai ir ilgai keikiau. Na, kad maniškei duonkepei nurodytas produktų kiekis pasirodė didokas, tai aš jau iš karto įtariau

Bet gi pirmą kart niekas neišbėgo, tik kad bananai buvo labai jau skystai sutrinti. O šį kart tryniau šakute. Betgi kad pasidarė
Aš naudojau pagrindinę programą. Gal tai ir buvo negerai. Mano instrukcijoje irgi sunku suprast, kuri ta programa "Mielinės tešlos" Tai dažniausiai ir marmaliuoju arba su "pagrindine" arba tik "tešlai ruošti". Dar yra "Saldžiai mielinei tešlai" programa, kažkada kažką kepiau, bet didelio skirtumo nepamačiau nuo pagrindinės programos. O su greito paruošimo programomis tai ššš... gaunasi - mielėms reikia laiko.