Labas vakaras

Jungiuos ir as i duonytes kepeju buri, jau nzn keplinta kepaliuka kepu, bet pradejau neseniai

Atrode viskas zymiai sudetingiau ir kokius metus tik klausiau kaip kitos kepa

Nuvaziavau pas mama kaiman ir isiule rauga, koks jis kaip pagamintas nzn, kepu ir dziaugiuos, kad gaunas.

Receptas:
400g rupiu kv. miltu
400g geru kv. miltu
200g ruginiu miltu
100g selenu
100g saulegrazu
100g semenu
100g aviziniu dribsniu
170g cukraus
3a.s. druskos
1l silto vandens
kmynu
raugas
As kepu is puses normos, orkaitej. Viska sudedu, isminkau, atsidedu raugo ir iki kito karto. Tad as nelabai suorantu su tuo starterio maitinimu. As kaip suprantu pas mane jau gaunas kazkaip kitaip. As pacia tesla is kurios kepu duona ir atsidedu kitam kartui ir taip tesias ir tesias, cia ne taip turi but real?
O kepimas tai pas mane toks: is vakaro uzminkau duonyte, pasildau truputuka orkaite, apvinioju, busima duonyte siltai, ir palieku nakciai ryte tik atsikelus isvynioju, ijungiu kept ir kepu apie 1-1,5 val. Iskepus dar karsta visa apiplaunu vandeniu. Kepu dabar tik ant kep. popieriaus man tas lygumas grazumas jos yra pasakiskas

O skonis skonis, karsta su sviestu niam

suvalgom kartais per 3 dienas