Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys ir Skorpionas

Norėčiau sužinoti kaip jūs: moteris- vėžys, vyras- skorpionas, sutariat tarpusavyje? Taip pat laukiu patarimų kaip juos pagerinti
Atsakyti
Nejaugi nėra nei vienos poros kad būtų gimę po šiais ženklais?
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2006 02 28, 18:56)
Nejaugi nėra nei vienos poros kad būtų gimę po šiais ženklais?

As pati esu skorpione, bet maniskis ne veziukas. Turiu pries akis skorpiono ( vyro) ir vezio (moters) santuokos pavyzdi pries akis daugiau nei 20 metu, tai mano seneliu pora. Nezinau kaip sutaria kitos poros, taciau kas pamato senelius, o jiems jau po 70, tai visi is pradziu galvoja, kad visa vaidyba, kad taip negali but, bet paskui patiki, kad is tiesu taip zmones gali sutarti, ne tik toleruoti, buti pakantus vienas kitam, as ne apie tai, o 50 metu myleti vienas kita taip, kad per tuos metus nebutu rimto barnio, nemaciau ju pykstantis, tikrai ne ir svarbiausia, kad vis yra ta ugnele, kuri nuolat kurstoma, abieju ( daugiau gal veziukes), bet cia tokie isskirtiniai atvejai tik tokios poros.
Taciau turiu pastebeti, kad siuo atveju veziuke pakankamai nuolaidziauja skorpionui, o kompromisu iesko budama lipsni, su humoru, teikia daug demesio savo isvaizdai ir nuolatos pabrezia koks geras, mielas skorpionas. Tai daroma naturaliai, tiesiog tokia jau moteris ( tarkim as is naturos tokia ir taip negaleciau)
Tuo tarpu skorpionas patenkintas, kad jo nuomone svarbi, kad ji vertina, tai labai myli ir lepina savo zmona.
Aprasiau tik viena atveji, kuri matydama baltai pavydziu ir noreciau ateity tokiu santykiu su savo vyru, taciau kitu poru ( vezio ir skorpiono) bendravimas gali buti visai kitoks
Atsakyti
Džiugu, kad tokio amžiaus žmonės taip gerai sutaria. Nežinau kaip bus toliaiu, tačiau tikiuos, kad galbūt ir mes su vyru papildysim tų gerai sutariančių porų gretas, nes kol kas pas mus būna visko. Aš manau, kad nesu tikra vėžiukė(gim.liepos18d.)gal daugiau liūtė, nemėgstu nusileisti, įrodinėju savo teisybę nei jei ir nesu teisi, dė to dažniausiai ir kyla konfliktai, be to aš labai greitai įsižeidžiu, o skorpionai įkasti mėgsta. Mes kartu dar tik keturis metus iš jų tik du metus gyvenam po vienu stogu, tad dar visas gyvenimas prieš akis, mes abu optimistai.
Atsakyti
Kas dar?
Atsakyti
Mano tevai lotuliukas.gif Kosmaras, o ne gyvenimas buvo su jais doh.gif Nuolatiniai barniai, pykciai, rekimai (ju tarpusavyje) Aisku mama rekdavo, o tetis kaip zuvis vis tyledavo. Gal ir yra tiesos, aki sako, kad Skorpionai gali del seimos aukotis.
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2006 03 26, 21:02)
Mano tevai  lotuliukas.gif  Kosmaras, o ne gyvenimas buvo su jais  doh.gif  Nuolatiniai barniai, pykciai, rekimai (ju tarpusavyje) Aisku mama rekdavo, o tetis kaip zuvis vis tyledavo. Gal ir yra tiesos, aki sako, kad Skorpionai gali del seimos aukotis.

Nu tik nereikia taip baisiai apie savo tėvus kalbėt! NĖRA NAMŲ BE DŪMŲ!!!!!!!!!!! smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Siaip as kiek esu girdejus ir pati patyrus, draugavau 3 metus su Skorpionu, suderinamumas thumbup.gif
Zinote kai sako mano zmogus, tai taip ir buvo. Sutarem labai labai gerai, ir juokemes kartu is tu paciu bajeriu ir sekso partneris geras blush2.gif
Tai va svarbiausia yra indelis i santykiu zidini. Jei skorpionai isimyli tai labai stipriai ir ilgam, na bet kadangi jie aistringi, reikia siek tiek pasistengti del ju...
Papildyta:
Beje Skorpionai isdidus smile.gif As net nezinau kaip ci apatarus pagerinti tuos santykius, manau ne visada priklauso nuo zenklu, daugiau nuo poziurio i santykius ir ju reiksme kiekvienam is jusu. Skorpionai aistringi z\vyrai, jie labai myli akimis ir pastebi net maziausias uzuolankas, tad siek tiek pasistengus ax.gif
Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Si-Mona @ 2006 04 10, 19:11)
Sveikos. Siaip as kiek esu girdejus ir pati patyrus, draugavau 3 metus su Skorpionu, suderinamumas  thumbup.gif
Zinote kai sako mano zmogus, tai taip ir buvo. Sutarem labai labai gerai, ir juokemes kartu is tu paciu bajeriu ir sekso partneris geras  blush2.gif
Tai va svarbiausia yra indelis i santykiu zidini. Jei skorpionai isimyli tai labai stipriai ir ilgam, na bet kadangi jie aistringi, reikia siek tiek pasistengti del ju...
Papildyta:
Beje Skorpionai isdidus smile.gif As net nezinau kaip ci apatarus pagerinti tuos santykius, manau ne visada priklauso nuo zenklu, daugiau nuo poziurio i santykius ir ju reiksme kiekvienam is jusu. Skorpionai aistringi z\vyrai, jie labai myli akimis ir pastebi net maziausias uzuolankas, tad siek tiek pasistengus  ax.gif
Sekmes!

Pritariu, kad jei skorpionas isimyli tai labai stipriai ir ilgam, nepaneigsiu, kad ir mylėtis jie nori dažniau nei kiti ir yra be galo aistringi ir geri meilužiai thumbup.gif
O tai dėl ko tavo santyliai su juo nutrūko?
Atsakyti
Mes esame vezys ir skorpionas. Tik skorpionas esu as, o vezys - vyras. Mes kartu po vienu stogu jau 9 metus gyvename. Aisku buna visko. Ir seimos kriziu neisvengeme. Bet viska nugalejome tik kartu. Ir aplamai visi sprendimai seimoje priimami kartu. Vyras mano - seimos zmogus. Jam labai rupi seimos gerove, ramybe. Be galo myli mus visus. O man, kaip zmonai ir mamai, irgi tai labai svarbus dalykai. Ir as irgi begalo myliu wub.gif juos vius lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Mes branginame savo santykius ir jokiu budu nenusileidziame iki skandalu, izeidinejimu, patyciu. Viska issprendizame susede ir pasisnekeje, na gal labai retai ir kiek pakeltais tonais, bet tikrai ne iki skandalu lygio. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kniuksė @ 2006 04 11, 11:13)
Mes esame vezys ir skorpionas. Tik skorpionas esu as, o vezys - vyras. Mes kartu po vienu stogu jau 9 metus gyvename.

Aš irgi skorpas, o vyras - vėžys. Mane kartais nervina jo ramumas ir lėtas elgesys, pas mane viskas turi būti greitai ir tuoj pat. O jis 100 kartų viską apsvarsto, tada daro... Mes kartu jau 10 metų wub.gif . šeimoje esu aš bjauri, pati kartais "raunuosi" ginčui, nors irgi nesu lėkščių daužytoja. Geriau į batus ir pro duris unsure.gif
Atsakyti
Taip, taip, taip drinks_cheers.gif
As irgi esu bjauroka lotuliukas.gif prisipazinsiu. O vyras isties labai atsargus ir labai viska turi apsvarstyti. Jau jei reikia priimti kazkoki rimta sprendima, tai sakes! Buvo mums galimybe isvaziuoti i Airija labai geromis salygomis. Tai kol as ji ikalbinejau ir irodinejau, kad viskas bus gerai. Kol jis pasvere visus pliusus ir minusus... Praejo metai ir "traukinys isvaziavo". Bet as ant jo del to nepykstu, nes ir cia Lietuvoje viskas issisprende (bent jau kuriam laikui), tai gal ir geriau, kad neisvaziavome.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniuksė: 11 balandžio 2006 - 12:29