Na, skorpionas ir vėžys, kaip suprantu, tikrai prie suderinamesnių ženklų. Esu skaičiusi, kad idealiau, jei moteris skorpionė, vyras - vėžys. Bet ne viską ženklai lemia. Mano abu tėvai skorpionai, sako, kad visai nesuderinama sąjunga, o jau baigia savo amžių nugyvent... Ir dar - labai sunku pabėgt nuo to, ką pasąmonės kertelėn įdėjo tėvai, kokį bendravimo modelį matėme savo gimdytojų šeimoje. Kaip ten sako

, reikia pažiūrėt į draugo ar draugės šeimą
Aš vėžys, mano vyras skorpionas. Kaip kartu, jau greit penkiolika metų bus. Gyvenam, visko būna, kartais abejoju, ar visą gyvenimą nugyvensim, bet kartais taip stipriai žinau, kad nugyvensim, nes abu vertinam tuos pačius dalykus, ir abu mylim ta tikrąja meile...
QUOTE(Catty @ 2006 04 11, 14:01)
Na kad vyrai vėžiai lėti tai aš ir žinau, aš turbūt su lėtu žmogum negalėčiau gyventi. Skorpionai vyrai lėtumu tikrai nepasižymi turbūt todėl man mano vyras ir patinka
O aš pažįstu ir lėtesnių skorpionų

Vieną visai lėtą

Labai pritariu, kad vėžiai ir skorpionai būna kelių tipų, po šais ženklais gimę žmonės būna labai skirtingi. Na ir kad abiejų ženklų atstovai kandžiojasi - skorpionai - atvirai ir teisingai, vėžiai - užsislėpę ir skaudžiai.
QUOTE(Si-Mona @ 2006 04 12, 07:37)
Santykiai nutruko...na cia velgi del tos pacios Skorpioniskos aistros. Situacija buvo tokia, kad mes tada
buvom dar ganetinai jauni ir si draugyste abiem buvo pirmoji, tad jo vyriskas ego kuzdejo jam, begti pasilakstyti. Tad jis nenorejo manes kaip nors imantriai apgaudineti ir buvo atviras, pasake jam reikia pasivaikscioti
bet sake kad ne visam laikui
))Bet... nepraejo ne metai.....o dabar jau bemaz visi 4 - jis labai tikisi, kad busim seima. Tai vat stai cia ir pasireiskia (mylejau-myliu-mylesiu),
Beje noriu pridurti, kad jiems labai svarbus draugai, su jais praleisdavo daug laiko. Ir labai Skorpionai uzsispyre. Bet siaip faini zmogeliukai!
Man irgi labai panašiai buvo
Taip ir prisiminiau, kaip maniškis apie rimtesnius santykius prakalbo. Sako maždaug, na, nesi tu pati pačiausia, ką aš galiu žinot, gal sutiksiu pačią pačiausią, bet dabar... Nu dar nieks taip nebuvo sakęs, tai ir susilydžiau
Man gi tik 16 tebuvo
Ilgą kelią nuėjom, kol supratom, kad nuo meilės niekur nepabėgsi ir pačiausieji niekuo čia dėti
O draugai tai tikrai labai svarbūs buvo
Iki šeimos
Beveik visi mano pažįstami skorpionai labai darbštūs žmonės.