Įkraunama...
Įkraunama...

santuoka

Nemanau, kad siais laikais kas aborta darytu akmens amziaus salygomis, tad ir pasekmes gal ne tokios baisios butu. O gimdyti bet kada ir nuo bet ko vien del to, (jei jau tokia situacija susiklosto), kad kada nors sulauktumei tikrai norimo vaikelio ir nuo mylimo zmogaus- ar ne per didele kaina? Zinau nemazai kaimyniu, kurioms tie labai anksti susilaukti vaikai paskui lyg rakstis subinej, atsiprasant. Va tada tu vaiku man tikrai gaila: esi ir nereikalingas.
Ir cia diskusija uzvire visai ne uz ar pries aborta, tiesiog nematau nieko sveikintino 15metes atveju. Va tiek.
P.S. Auginu dvi dukras, tad tokie klausimai man labai svarbus.
Atsakyti
Nei vienas advokatas nepatars kaip pasielgti, lygiai kaip ginekologas, nesant pavojaus gyvybei, nepatarines nutraukti nestumo. Cia tik seimos apsisprendimo reikalas.
Viena ka galiu pasakyti, ko nedaryciau as asmeniskai:
1) nesituokciau. Geriau pagyvenciau kartu. Kiek rodo mano praktika, tai 15 -ciu santuokos trunka apie 4-5 menesius. Aisku buna ir issimciu.

2) jei jau gimdyciau, tai net neuzsiminciau apie ivaikinimus. Jei zmogus sugeba sau leisti gimdyti ir neatiduoti vaiko i vaiku namus, tai kam tos nesamones su ivaikinimais. Pacios duomenu bazeje visada liks fiksuotas irasas apie pagimdyta vaika. Vaikas augs seimomj, o tau reiks susitaikyt su "seses" statusu, o ka jau kalbeti apie trauma, kuria patiria uzauge vaikai ir "netycia" pvz. gero kaimyno rupesciu informuoti, kad sesuo, tai ne sesuo, o mama. Kad mama - tai mociute ir t.t. Tai zmogaus sutraumavimas
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 06 17, 07:30)
Nemanau, kad siais laikais kas aborta darytu akmens amziaus salygomis, tad ir pasekmes gal ne tokios baisios butu.

Abortas ar mikroabortas niekada nepraeis be pasekmiu. Cia, kaip ir loterijoje, jokiu garantiju, kad ateity tas abortas neprikres rupesciu, nera.

Nesu as kokia nupusele, kuri kategoriskai pasisakinetu pries abortus, bet tik jau ne laukiantis pirmojo vaikelio.
Atsakyti
Gerbiama teisininke , noreciau paklausti ar galeciau isidarbinti dabar ? Tevams toks klausimas kilo. Budama 15 metu, kad galeciau gauti siektiek pinigeliu uz vaikuti ?
Atsakyti
Įsidarbinti gali. Dardaviui (kol nera sueje 16 metu) pries įsidarbinant reikia pateikti gimimo liudijimą, mokyklos, kurioje mokaisi, taip pat vieno iš tėvų rašriškus sutikimus, kad jie neprieštarauja, jog gali dirbti, taip pat gydytojo leidimą.
Atsakyti
Ar galima priduoti dokumetus santuokai vienai , ar butina priduodant dokumentus turi buti abu ?Jei galima, tada kokius dokumentus turi atsiusti uzsinietis(ishsiskyres turi vaika , kuris gyvena su jo)? Ir per kiek laiko greiciausiai gali sutuokti ?
Atsakyti
į šiuos klausimus Jums tiksliausiai atsakys civilinės metrikacijos įstaiga. reikia pateikti gimimo liudijimus, pasus, ištuokos liudijimus (jei nepirma santuoka), užsienietis privlao pateikti savo valstybės kompetentingos įstaigos išduota dokumenta, patvirtinanti, kad santuokai nėra kliuciu. santuoka registruojama praėjus ne mažiau kaip po menesio nuo prasymo padavimo dienos, nebent yra svarbiu priezasciu, tada galima iregistruot ir anksciau.
Atsakyti
Idomu butu suzinoti, kokioje stadijoje si istorija dabar. Ar vestuves buvo, ar ivyks, ar ju visiskai nebus?
Atsakyti