Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 7

QUOTE(vaiduliuke @ 2011 05 31, 10:15)
O manikiūrą darydama su kietais įrankiais tos vietos nepažeidi? Pas mane yra ir vertikalių, ir horizontalių bangų. Horizontalios, einančios nuo odelių- atseit neteisinga nagų priežiūra. Bent taip manikiūrininkė man sakė.

Nu bet jeigu ir sūnui jau banguojasi? Gal organizmas tada kokios medžiagos abiems negamina, kad nago šaknis minkšta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 05 31, 09:35)
Nu bet jeigu ir sūnui jau banguojasi? Gal organizmas tada kokios medžiagos abiems negamina, kad nago šaknis minkšta g.gif

Atsiverčiau savo chirologijos paskaitų užrašus. "Nagai. Santykis su išoriniu pasauliu. Gynyba arba puolimas. Nago kietumas rodo ir žmogaus charakteryje apie gynybą. Toks žmogus apsigins ir kitam grybštelės. Jei nagas per daug lankstus, žmoguje nėra išreikšto polinkio pulti ir apsiginti. Nagų graužimas- savęs žalojimo forma, kai žmoguje yra didelė baimė, nesaugumas, didelis skausmas.
Per nagą turi matytis "mėsa", jis turi būti skaidrus, iš po nago turi matytis rožinė spalva.
Nagas pasikeičia per 6 mėnesius. Vartikalūs ruožai auga nuolat. Kai daug nagų žydėjimo- neatsparumas stresams. Kiekvienas išbandymas- kančia.
Vaertikalūs rėžiai auga su nagu. Jie gali rodyti chroniškas sveikatos problemas.Horizontalūs rėžiai neauga. Jie gali rodyti staiga pakilusią labai aukštą temperatūrą, ūmią ligą, kai patiriama didelė emocinė trauma, apsinuodinimas.
Jei yra viena balta dėmė, ji rodo tam tikrą įtemptą situaciją."
Ir t.t.
Atsakyti
Nuo vakar pradejo kaire ranka ties smilium skaudeti, sunku pirstus lankstyti .Ta vieta siek tiek paraudus.Aciu uz atsakymus 4u.gif
Papildyta:
Vaizgante, aciu uz nagu aprasymus 4u.gif .O ka reiskia greitai augantys nagai ?
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2011 05 31, 10:03)
1.Nuo vakar pradejo kaire ranka ties smilium skaudeti, sunku pirstus lankstyti .Ta vieta siek tiek paraudus.Aciu uz atsakymus  4u.gif
Papildyta:
2.Vaizgante, aciu uz nagu aprasymus  4u.gif .O ka reiskia greitai augantys nagai ?

1.Tik paspėlioti galima. Sąnariai- tai lankstumas gyvenime. Neseniai rašiau ir tai, kad gali būti sutrikus tulžies pūslės veikla. Ėmimas- davimas? g.gif
2. O kam nors jie lėtai auga?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 05 31, 10:15)
1.Tik paspėlioti galima. Sąnariai- tai lankstumas gyvenime. Neseniai rašiau ir tai, kad gali būti sutrikus tulžies pūslės veikla. Ėmimas- davimas?  g.gif
2. O kam nors jie lėtai auga?

1.Aciu 4u.gif , net nepagalvojau , kad del to gali buti tulzis kalta . Reiskia daug pykcio manyje prisikaupe ant kitu? verysad.gif .2 .Nagus galeciau pora kartu per savaite kirpti doh.gif tiek pas mane tiek pas vaika labai greitai auga .
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2011 05 31, 11:30)
1.Aciu  4u.gif  , net nepagalvojau , kad del to gali buti tulzis kalta . Reiskia daug pykcio manyje prisikaupe ant kitu? verysad.gif .2 .Nagus galeciau pora kartu per savaite kirpti  doh.gif  tiek pas mane tiek pas vaika labai greitai auga .

Ir man, ir mano vaikams ir nagai, ir plaukai greitai auga. Dukrai nagus kerpu ir kerpu. Tik nemanau, kad tai blogai. ax.gif
Atsakyti
Kai pradejau dirbti nauja darba, pas mane ant abieju koju, butent ant blauzdu, is priekio, sono ar nugaros puses, visada yra melyniu. Dar nebuvo, kad nors viena koja nebutu be melynes. Tik praeina ir vel viena ar dvi parsinesu. Bet kas idomiausia, kad as nepasakyciau, kad yra ten kur jas susidauzti, nebent kai sumetu stiklines i plovimo masina, bet tai netrankau koju as ten, graziai nebent prilieciu.. Ar taip man parodoma, kad einu ne savo, ne tuo keliu? Kad darbas man netinkamas?

Ir dar persalau viena diena saldytuve kai deliojau prekes, tai man dantis skauda ir dantenas visas. Tai cia irgi kazka rodo?

O nagu odeles "apiplyse" skaudanciai, ka rodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taure: 31 gegužės 2011 - 12:37
QUOTE(Taure @ 2011 05 31, 12:25)
Kai pradejau dirbti nauja darba, pas mane ant abieju koju, butent ant blauzdu, is priekio, sono ar nugaros puses, visada yra melyniu. Dar nebuvo, kad nors viena koja nebutu be melynes. Tik praeina ir vel viena ar dvi parsinesu. Bet kas idomiausia, kad as nepasakyciau, kad yra ten kur jas susidauzti, nebent kai sumetu stiklines i plovimo masina, bet tai netrankau koju as ten, graziai nebent prilieciu.. Ar taip man parodoma, kad einu ne savo, ne tuo keliu? Kad darbas man netinkamas?

Ir dar persalau viena diena saldytuve kai deliojau prekes, tai man dantis skauda ir dantenas visas. Tai cia irgi kazka rodo?

O nagu odeles "apiplyse" skaudanciai, ka rodo?

Pasakysiu tik tiek, kad blauzdos susiję su ateitimi. Jei yra kažkoios problemos su blauzdomis, tai gali rodyti ateities baimę.
Jau buvau neseniai rašius, kad toks dalykas kaip peršalimas neegzistuoja. Dantys, dantenos parodo viso organizmo būklę.
Atsakyti
Gal mano klausimas ne į temą,bet kodėl beveik nebeauga plaukai? verysad.gif per 8 mėnesius paaugo gal kokį 1cm
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2011 05 31, 17:57)
Gal mano klausimas ne į temą,bet kodėl beveik nebeauga plaukai? verysad.gif per 8 mėnesius paaugo gal kokį 1cm

Gal apsikirpai netinkamą dieną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 05 31, 20:29)
Gal apsikirpai netinkamą dieną?  g.gif

Net nežinau.. Draugės sako,gal kirpejos ranka "bloga" buvo.
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2011 05 31, 18:57)
Net nežinau.. Draugės sako,gal kirpejos ranka "bloga" buvo.

man taip irgi nutiko.Kelis kartus ta pati kirpeja kai kirpo auga labai staigiai.O va viena diena apkirpo mane ji ir nustojo augti,niekaip neatauga,todel pirma mintis ir buvo,kad netinkamu metu nukirpom,arba kirpeja blogos nuotaikos buvo g.gif
Atsakyti