Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 17 tema

QUOTE(savita1 @ 2011 04 22, 15:02)
Man rodo tokia apyranke, turbut todel kad as jos labai noreciau wub.gif Galvojau vau, pavydziu pasakai lotuliukas.gif 
[Kokia ten maike, idek foto, nerodo unsure.gif

Nu man maike rodo g.gif
bet apyrankes vaizdas geresnis biggrin.gif
va tokia
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2011 04 22, 15:08)
Man tai sliopkes rodo  doh.gif

Svajonių nuoroda, kas ko nori, tą ir mato laugh.gif

QUOTE(Linutelia @ 2011 04 22, 15:11)
Man tai rodo maikute  wub.gif O dar buna kad ja imeta i sale? Man ji labai grazi  wub.gif tik kiek paziuriu visada jos ner  verysad.gif

Aš per nuorodas pagavau, bet retokai matydavau 4u.gif

Savita, aš tą suknią su megztuku nešiojau, kažkaip normaliai g.gif jei dar megztinis segas žemiau, tai iš vis ok
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 04 22, 16:40)
Savita, gal ir atrodo ciut ciut didoka, bet siaip tai visai neblogai, gal kokio dirziuko ant jos noretusi man  ax.gif

drinks_cheers.gif
man ir ji tokia polaisve, bet uzsijuosus tuos Jcrew miniatiurinius dirzelius (kur po 0,7 cm), puikiai ziurisi (bent jau man rolleyes.gif ); ir dar su megztukeliu kokiu lengvu - visai super duper ax.gif 4u.gif
Panasiai kaip sita modelka as zadu vilketi (ir net nesiruosiu siaurinti biggrin.gif ) - tik jos jau ne dirziukas, o visas dirzas tongue.gif mirksiukas.gif
user posted image

P.S. Nors kita vertus, kiek pamenu anakart matyta nuotrauka, tai jau labai superiskai dailiai Tau ta suknenka gulejo - visur viskas ispildyta, kaip reikiant buvo - lyg Tau siuta butu buvus wub.gif cool.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreta_1973: 22 balandžio 2011 - 14:54
QUOTE(varlyte3 @ 2011 04 22, 13:48)
Radau Delilah pencil skirt realia foto, gal kam bus idomu  smile.gif

Man šitas sijonas irgi nelabai, kaip ir dar kazkoks aurora, ar pan ax.gif O visi kiti jcrew siauri sijonukai super smile.gif Ypač dailiai Bumbulo dukra su mini sijonuku atrodo, tikrą gražuolę išauginot thumbup.gif
Atsakyti
Na man rodos Savita1 ji tau ciut laisvoka g.gif

taip ziurisi ant manes biggrin.gif
user posted image
As jos dar nebuvau uzsidejus.. gal kita savaite rolleyes.gif Bet mna graziai ziurisi ji su situo paprastuciu megztuku..
man tai cia atrodo belinkoks grazus klasikinis kardiganas bus ok ax.gif
user posted image
Atsakyti
Nematau kaip atrodo petukai su megstiniu. Rankoves aptemptos, tai ir peciai turetu buti aptempti, o tau tos kvarbatkos, paraukimai neissiryskina per megstini? Nes man tai jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 22, 16:05)
Nematau kaip atrodo petukai su megstiniu. Rankoves aptemptos, tai ir peciai turetu buti aptempti, o tau tos kvarbatkos, paraukimai neissiryskina per megstini? Nes man tai jo g.gif

cia sena foto.. tai tiksliai nepamenu koks ten vaizdas, bet matyt geras buvo, nes as tokiems dalykams priekabi.. ax.gif
Viskas ten normaliai.. bendras vaizdas gera.. ketinu taip tikrai nesiot.. 4u.gif
Nors jeigu uzsidet balta mezgala, manau tada kris visi nelygumai i akis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 22, 15:38)
Ar neatrodo per didele suknele? g.gif

Savita1, mano galva, neperdidelė schmoll.gif
aš velkuosi visiškai simple megztuka, su sagom, be kvarbatku ar pan.
O dieną tai dažniausiai iš viso ne megztinio sėdžiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Loreta_1973 @ 2011 04 22, 15:45)
drinks_cheers.gif
man ir ji tokia polaisve, bet uzsijuosus tuos Jcrew miniatiurinius dirzelius (kur po 0,7 cm), puikiai ziurisi (bent jau man rolleyes.gif ); ir dar su megztukeliu kokiu lengvu - visai super duper  ax.gif  4u.gif
Panasiai kaip sita modelka as zadu vilketi (ir net nesiruosiu siaurinti  biggrin.gif ) - tik jos jau ne dirziukas, o visas dirzas tongue.gif  mirksiukas.gif

realiai ji nėra tiek įlemenuota, kaip parodyta fotkėj cool.gif bet jau factory variante. Man pilka panašiai kaip Savitai atrodo, dabar užsisakiau dar slyvinę, ėmiau dydžiu mažesnę, žėsim kaip bus tongue.gif
Atsakyti
Savita, aš šią suknelę su "plunksnuočiu" derinau, ryškiau pasidažiau, nes vakare į gimtadienį ėjau, kad nebūtų viskas per daug pilka, tai tikrai daug komplimentų susilaukiau wub.gif Manau, kad nieko tokio, kad suknelė laisvesnė, ji gražiai ir laisvesnė žiūrisi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2011 04 22, 13:18)

Gal galima butu sio nuoroda? bigsmile.gif

Bumulas, labai grazus jusu pirkiniai ir viskas labai graziai ziurisi wub.gif
Atsakyti
Dar ši suknutė gražiai žiūrisi su Eden velvet švarkeliu pernai metų kolekcijos. Tą švarkelį dar kartais Faktoryje išmeta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 04 22, 12:43)
Merginos, o gal kuri turi 31 dydį Ŕitų? O Ŕitie būna TALL? nes kažkaip man tas REGURAL dydis įdomus, baigiasi žemiau kauliukų.
user posted image
Vintage matchstick cord

Man siti trumpinti irgi ir padidinti,nesiau siaurint ir dar patrumpinau,tokius trumpus vasarai,nes pilkus gavau. Biski man jie skysti,gaila,kad be elastano.
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2011 04 22, 15:38)
Ar neatrodo per didele suknele? g.gif
user posted image

Man atrodo didoka tau ji,kazkaip bobiskai ziurisi, man ji su tavim nesiderina ax.gif
Atsakyti