Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 17 tema

QUOTE(Taurė @ 2011 04 25, 18:12)
Aš irgi tą patį galvoju ir darau. Tik ką daryti jei išdygsta baisiai nepasitenkinusi pirkėja po sąskaitos gavimo ir su ironija preiškia kokia aš nesąžininga tarpininkė ? Laiško ironija buvo tokia, lyg aš ją apvogiau nepaskaičiavusi procentaliai.
Lengva jums kalbėti, kai nesusiduriate su tokia situacija ir atrodyti visų akyse šventa.
Kaip bebūtų, situaciją išsprendžiau pati apmokėjusi pusę to shipingo.
Dabar suprantu kame čia visas reikalas. Nes jau po problemos išsprendimo, kai aš nesuvokiau kas vyksta, kad viską viešai aptarinėja net svetimos tarpininkės ar jų pagalbininkės, sulaukiau iš procentalaus shipo norėjusios pirkėjos dar vieno nemalonaus laiško. Ji matomai čia prisiskaitė, tai parašė man, kad susimokės tuos kelis litus, kai man nei šilta nei šalta dėl tų litų jos ir neprašiau jų  doh.gif Man būt buvę smagiau jei nesugadintų šventinės nuotaikos, o čia tabletes nuo galvos skausmo tenka gerti po kiekvieno laiško  blink.gif

Pranešimas norinčiai procentelaus šipingo. Pas mane procentalaus šipingo daugiau nereikalaukite, nes nė viena taip neskaičiuoja ir prašau man ant sąžinės negroti, nes aš nevagis ir jums pirkti pas mane neliepiu.
Palengvėjo išsisakius, nes buvau įvelta į kažkokią intrigą ir aptarinėjama už nugaros  doh.gif

mega_shok.gif Taure, šitoje temoje aš bendrauju jau seniai ir visai ne kaip tarpininkės pagalbininkė, o kaip eilinė narė, todėl įdomu, kad tik mano postas užkliuvo. Aš, pastačiusi save į tos merginos vietą, pasakiau savo nuomonę, lygiai taip, kaip pasakė ir daug kitų merginų. Niekas jums už nugaros jokių intrigų nerezgė. (Dar tik trūktų pasakymo, kad pirkėjas vilioju blink.gif ) Iš pradžių net nežinojom, kuri tarpininkė čia turima galvoje. Net jei taip būtų padariusi Rudaplaukė, aš būčiau tokius pat žodžius parašiusi. Ir jokia šventa aš nebandau apsimesti, nes tokia nesu ir niekada nebūsiu. Jei būtumėt labiau įsigilinusi, būtumėt pamačiusi, kad merginos ten visokių galimų sprendimo variantų siūlė,o aš bandžiau stovėdama tarpininkės pusėje užstoti, kad tarkim neįmanoma iš anksto perspėti ir pan. Beje, mes irgi visko pridarom, gaunam nepasitenkinimo laiškų, kažkur būnam aptarinėjamos negražiai, bet toks jau darbas, nieko nepadarysi. Tik kas nedirba, tas klaidų nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2011 04 25, 10:36)
mega_shok.gif Taure, šitoje temoje aš bendrauju jau seniai ir visai ne kaip tarpininkės pagalbininkė, o kaip eilinė narė, todėl įdomu, kad tik mano postas užkliuvo. Aš, pastačiusi save į tos merginos vietą, pasakiau savo nuomonę, lygiai taip, kaip pasakė ir daug kitų merginų. Niekas jums už nugaros jokių intrigų nerezgė. (Dar tik trūktų pasakymo, kad pirkėjas vilioju  blink.gif  ) Iš pradžių net nežinojom, kuri tarpininkė čia turima galvoje. Net jei taip būtų padariusi Rudaplaukė, aš būčiau tokius pat žodžius parašiusi. Ir jokia šventa aš nebandau apsimesti, nes tokia nesu ir niekada nebūsiu. Jei būtumėt labiau įsigilinusi, būtumėt pamačiusi, kad merginos ten visokių galimų sprendimo variantų siūlė,o aš bandžiau stovėdama tarpininkės pusėje užstoti, kad tarkim neįmanoma iš anksto perspėti ir pan. Beje, mes irgi visko pridarom, gaunam nepasitenkinimo laiškų, kažkur būnam aptarinėjamos negražiai, bet toks jau darbas, nieko nepadarysi. Tik kas nedirba, tas klaidų nedaro.

Išsiaiškinkite su Rudaplauke. Jūsų žaidimas "kaip pirkėjos" nepasirodė priimtinas nė vienai tarpininkei. Mes taip nesielgiame mirksiukas.gif
Mes čia galim suorganizuoti " kaip pirkėjų", bet ne viena to nedarome.

Čia neesmė apie ką kalbate, nes aš jokios kaidos nepadariau, esu sąžiningas žmogus ir neturiu ką slėpti.
Esmė, kad būnate tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje. Rudaplaukė jums paaiškins aiškiau, nes visos sukilo smile.gif

Daugiau aš čia nesirodysiu, soriukas panos už įsikišimą į jūsų teritoriją 4u.gif
Atsakyti
Apie kokį žaidimą čia kalbate? blink.gif Aš apakusi tikrai. Nieko nesuprantu, bet jaučiuosi kaltinama kažkokiais nešvariais dalykais. Ir "pričiom" čia Rudaplaukė?? Mes esam du skirtingi asmenys, turintys savo nuomones. Panašu, kad čia jūs kažkokias intrigas rezgate. Vietoje to, kad man asmeniškai kažką rašytumėt, tai jūs už akių varot ir į tai įtraukiate kitas tarpininkes. Jei, kaip sakote, buvo ne mano reikalas, ką jūs ten kažkam paskaičiavote, tai koks kitų tarpininkių reikalas, ką aš kažkur parašiau?
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 25, 18:19)
su Velykom, mergaites  4u.gif 
kaip dziaugiuos, kad islaukiau nuolaidos ir neskubejau pirkt populiariojo factory sijonuko golden beach spalvytes  wub.gif  uzsisakiau 6 dydi, tikiuos tiks  g.gif

O kiek jūsų klubai,liemuo?Aš mėtaus tarp 4 ir 6 dydžio ax.gif
Atsakyti
As norejau paklausti del plunksnuocio, ar XS maziausias dydis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2011 04 25, 19:34)
O kiek jūsų klubai,liemuo?Aš mėtaus tarp 4 ir 6 dydžio  ax.gif

70/97 4u.gif nenoriu kad butu labai aptemptas, geriau laisvesnis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2011 04 25, 20:48)
As norejau paklausti del plunksnuocio, ar XS maziausias dydis? 4u.gif

Yra ir xxs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2011 04 25, 19:49)
Yra ir xxs  4u.gif

labai aciu, isinorejau jo, bet jei XS dydzio per krutine 45 cm, tai didelis butu doh.gif aisku, kazi ar atrasiu ta XXS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 25, 19:48)
70/97  4u.gif  nenoriu kad butu labai aptemptas, geriau laisvesnis  rolleyes.gif

Nežinau apie šį būtent modelį,bet man atrodo jums 4 užtektų ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2011 04 25, 20:51)
labai aciu, isinorejau jo, bet jei XS dydzio per krutine 45 cm, tai didelis butu  doh.gif aisku, kazi ar atrasiu ta XXS  biggrin.gif

XS dydis maciau ispardutuvej jcrew parduoda lygtai VVaiva, jos paklauskit, gal tiklsiai ismatuos 4u.gif . Senai bemaciau pirkti to plunksnuocio , o ypac xxs dydzio. Idomu kaip mergaites, kurios ji turi, juos valo, i valykla tikriaiusiai nesa, nes skalbt tai neisskalbsi, kas liks is tu plunksnu ax.gif . As ir jo norejau, bet kazkaip praejo jau tas noras vien del to, kad plaut negalima ir lygtai trup kanda jis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2011 04 25, 19:58)
XS dydis maciau ispardutuvej jcrew parduoda lygtai VVaiva, jos paklauskit, gal tiklsiai ismatuos  4u.gif . Senai bemaciau pirkti to plunksnuocio , o ypac xxs dydzio. Idomu kaip mergaites, kurios ji turi, juos valo, i valykla tikriaiusiai nesa, nes skalbt tai neisskalbsi, kas liks is tu plunksnu  ax.gif . As ir jo norejau, bet kazkaip praejo jau tas noras vien del to, kad plaut negalima ir lygtai trup kanda jis rolleyes.gif

yra albume ismatuotas jis jau smile.gif tai ju puslapyje aisku nebegausiu, bet gal kas isparduotuveje sumastytu parduoti ax.gif butu iseiginis jis man vien del to valymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2011 04 25, 19:55)
Nežinau apie šį būtent modelį,bet man atrodo jums 4 užtektų  ax.gif  g.gif

nu jau post factum biggrin.gif nunesiu pas siuveja, jei ka ax.gif
Atsakyti