Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

Och tai velnias - mane irgi pienligė maždaug tuo pat metu užpuolė (niekad gyvenime nebuvę) ir dar buvo porąkart pasikartojusi, tai mažu ir man nuo jos čia g.gif Gaila, aš negaliu nagų skutinėt, nes rankų doh.gif Faktas turbūt, kad reikia eiti pas gydytoją, o ne pačiai spėliot, ale kad taip nesinori unsure.gif Na šiandien to exoderil nusipirksiu g.gif
Atsakyti
tAIP exoderil be recepto...13.99lt euro vaistinese kainuoja.
vakar jau buvau pas gydytoja. iki siol tepiau jodu, db sako, pavasaris , netepk. israse exoderili, liepia su svitriniu popierium smile.gif pasveist ir tada uztept---bet tai koks skirtumas, nusveistas nagas taip pat baisiai atrodo tongue.gif na, vienu zodziu...

barakuda, o tu tepi nenusveitus kaip suprantu? nes nusveitus greiciau isigeria, grybas tai po nagu---va as sito nezinojau blink.gif blink.gif
ir dar klausimas-kaip tepi ta exoderili, as tai su vata pasiimi ir braukiu arba tiesiai uzlasinu ir su vata aptepu??? ar reik kaip kitaip?

po to dezinfekcijai dar israse funis spray purskala. tai galvoju, juo purksti kojas pasitepus jau ar kaip?

kazkas dar cia rase, kad reik visus nagus tept- nes neva jei kitur nesimato kad grybas, jau gali buti ir ten...ar jus tepat tik pazeistus nagus ar visus? g.gif g.gif
Atsakyti
na pas mane tik ant didžiųjų nagų tas biesas,tai aš tik ant jų užlašinu jo ir jis pasiskirsto ant viso nago,o dėl pašveitimo tai aš jau rašiau,kad aš juos nuskutinėjau,stipriai nušveičiau su aštria dilde ir karts nuo karto vėl vis nušveičiu mirksiukas.gif tai man jie tokie ploni jau liko ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

savo nagus nuo rugsėjo mėn aš tepiau jodo/acto tirpalu. Rezultatas yra, bet dar ne galutinis. Šiuo metu jau nebetepu, nes jau prasidėjo šiltasis sezonas. Dar pastebėjau tokį dalyką, kadangi žiemą niekas apart MB nematė mano splavotų nagų tai tepiau visus kojų pirštus, tai po kurio laiko pastebėjau, kad mano buvusiuose sveikų nagų šonai po truputi pradėjo balti, tarsi darytusi tokie atšoke kuomet galima lengvai nukirpti. Tai man toks jausmas, kad betepant kitus nagus man pasirodė ir kituose naguose esantis užsislėpęs grybas blink.gif blink.gif dabar galvoju gal ir man nusipirkti to exoderil tirpalo.... ar ten yra kokia pipetė? Kuom jus jį tepat?

QUOTE(-DolceVita- @ 2011 05 02, 20:58)
exoderil ir as dabar teplioju, bet kd vis kerpu kerpu, ir gileja man ir gileja nukirpimas pazeisto nago sad.gif bijau, kad nepades man vien tepliones... dar pora men patepliosiu, jei akivaizdus rezultato nebus, reiks gerti chemija  doh.gif  unsure.gif

aš vieną nagą visiškai nukirpau, manau, kad taip ir turi būti.... nes tu nukerpi NESVEIKĄ dalį.

QUOTE(given444 @ 2011 05 03, 19:43)
o dieve, zinokit, visai neviltis mane ima... o kaip norejau paklaust, barakudos ir kt, su higiena/ tiesiog nenoriu gyvent totalioj baimej ir begalej proceduru, kaip kalejime...juk esme vel nepasigauti grybo. verysad.gif  verysad.gif kaip darot su tais ritualais?> pvz, prausiates, tai ka, kassyk keiciat ranksluosti vos nuvale pirstus? na kojines keist tai taip, bet paskui - negi kasdien purksita batus, kojines viska? neleidzit niekam ant patalo savo gultis?? rodos kaip raupai ta liga skamba. as nieko panasaus ta prasme apart prausimo nedarau, na loaiks nuo laiko batus papruskiu, gal blogai??

kojiniu nelyginu. o jus? pavz, kazkas cia rase, kad desimt metu grybu sirgo, tai ka - desimt metu kasdien dezinfekuotis, valytis,m lygint kojines? kazkoks kosmaras..

gal dar kas patarimu turesit?as maitinu , tai ar galimi kokie vaistai ar loxederil kas kas ziniu turit?????

pas mus namie tikrai vienas rankšluostis, kartais aš įšoku į SB tapkes, vasara pavaikštome ir basi po namus, bet MB nepasigauna grybelio, matyt čia priklauso nuo organizmo...
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2011 05 18, 20:05)
Sveikos merginos,

savo nagus nuo rugsėjo mėn aš tepiau jodo/acto tirpalu. Rezultatas yra, bet dar ne galutinis. Šiuo metu jau nebetepu, nes jau prasidėjo šiltasis sezonas. Dar pastebėjau tokį dalyką, kadangi žiemą niekas apart MB nematė mano splavotų nagų tai tepiau visus kojų pirštus, tai po kurio laiko pastebėjau, kad mano buvusiuose sveikų nagų šonai po truputi pradėjo balti, tarsi darytusi tokie atšoke kuomet galima lengvai nukirpti. Tai man toks jausmas, kad betepant kitus nagus man pasirodė ir kituose naguose esantis užsislėpęs grybas  blink.gif  blink.gif  dabar galvoju gal ir man nusipirkti to exoderil tirpalo.... ar ten yra kokia pipetė? Kuom jus jį tepat?

as maniau, kad mano pazeisti tik didieji ir vienas maziausiojo pirsto nagas, bet tepliojau visada visus nagus, ir taip pat pamaciau, kad jie pradejo atsokineti nuo krasciuku blink.gif tai taip ir nesupratau, ar cia tas actas atsokdino juos, ar jie buvo pazeisti to bieso unsure.gif
dabar teplioju beveik tik su exoderil tirpaliuku, tik koki karta i savaite uztepu jodo su actu misinuko. Niugi, ar as jau taip noriu matyti, ar tikrai nuo nagelio apacios lyg ir rausveja... Oi, kaip tikiuosi, kad pavyks viskas be baisiuju tableciu rolleyes.gif

O exoderil neturi pipetes, bet as jo prilasinu ant ausu krapstuko ir isteplioju gausiai nagus, kad net slapi butu. Tai zinoma - ne pats ekonomiskiausias budas, bet kad ne karve kainuoja tas tirpaliukas, o man taip patogiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 05 19, 08:35)
as maniau, kad mano pazeisti tik didieji ir vienas maziausiojo pirsto nagas, bet tepliojau visada visus nagus, ir taip pat pamaciau, kad jie pradejo atsokineti nuo krasciuku  blink.gif  tai taip ir nesupratau, ar cia tas actas atsokdino juos, ar jie buvo pazeisti to bieso  unsure.gif
dabar teplioju beveik tik su exoderil tirpaliuku, tik koki karta i savaite uztepu jodo su actu misinuko. Niugi, ar as jau taip noriu matyti, ar tikrai nuo nagelio apacios lyg ir rausveja... Oi, kaip tikiuosi, kad pavyks viskas be baisiuju tableciu  rolleyes.gif

O exoderil neturi pipetes, bet as jo prilasinu ant ausu krapstuko ir isteplioju gausiai nagus, kad net slapi butu. Tai zinoma - ne pats ekonomiskiausias budas, bet kad ne karve kainuoja tas tirpaliukas, o man taip patogiausia  smile.gif

aš manau, kad gal tas tirpalas privertė "pasirodyti" užsislėpusį grybelį, gal jis būtų išlindęs tik vėliau g.gif aišku, mes to niekada ir nesužinosime.

O tai gal būtų patogu tą tirpalą persipilti į nagų lako buteliuką kaip jodo - acto tirpalą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2011 05 19, 08:38)
aš manau, kad gal tas tirpalas privertė "pasirodyti" užsislėpusį grybelį, gal jis būtų išlindęs tik vėliau  g.gif aišku, mes to niekada ir nesužinosime.

O tai gal būtų patogu tą tirpalą persipilti į nagų lako buteliuką kaip jodo - acto tirpalą  bigsmile.gif

tai jau tikrai nesuzinosim, bet tikiuosi, kad nagas ataugs iki reikamos vietos, nes dabar tokie mazuciai paliko palyginti su tuo kaip buvo... doh.gif

del buteliuko tirpalui, tai tam reikia tureti buteliuka tuscia nuo lako... sunku ji isplauti gerai.... ir pabijojau, kad vaistai kazkaip gali sureaguoti su lako likuciu chemija ir nebebuti tokie veiksmingi. Kazkaip tikrai man patogu ir su ausu krapstuku smile.gif galu gale, nesvarbu kaip tepti, svarbu, kad tik padetu 4u.gif
Atsakyti
gal kuri pirkot TERBINAFINA ir nenorit ar negalit vartot,mielai perpirkciau bigsmile.gif
Atsakyti
Galvoju kreiptis į odos kliniką Kauno gatvėj, Vilniuje dėl šios priežasties, kol dar ne vėlu. Gal kas buvote ir gali rekomenduoti gydytoją?
Atsakyti
kaip jūsų nagučiai atrodo?

maniškiai auga wub.gif

tik labai jau šonuose tarpas po nagu bus,kažkaip man šonai jau seniau buvo atšokę ir dabar taip įdomiai,kaip oda ne tokia,kad būtų,nu žodž nemoku nupasakoti,įdėsiu foto kurią dieną 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif turiu ir as sita zaraza,jau trecius metus kankinuosi doh.gif viskas prasidejo nuo pirmo nestumo,iskarto nuo pastojimo uzpuole grybas,po gimdymo (kadangi pati nemaitinau) predejau gerti vaistus,per 5 menesius viskas susitvarke thumbup.gif galvojau,kad daugiau niekada taip nebebus,bet pastojau antra karta ir vel viskas is pradziu doh.gif si karta buvo viskas blogiau verysad.gif visas nagas atsoko nuo pirsto ir laikesi tik vienas sonas blink.gif nagas buvo issikeles ir po juo galejau kokius 4 degtukus pakisti doh.gif kadangi pati dar maitinu ir vaistu jokiu negaliu gerti,tad pradejau tepti klotrimazolio tirpalu,pamazu nagas priaugo prie pirsto ir jau pradeda nuaugineti thumbup.gif
noreciau exoderil pabandyti,gal geresnis rezultatas butu g.gif
Atsakyti
Ar nieks nebandė naudoti bičių pikio tirpalą. Nuo pėdų grybelio jis labai padeda, bet ar padės nuo nagų, klaustukas?
Cituoju vieną straipsnį: Pikio veikimo spektras yra gana platus: antimikrobinis (žudančiai veikia net 100 mikrobų), antivirusinis, antigrybinis, priešuždegiminis, vietinis antestezuojantis, antioksidacinis ir biostimuliuojantis.
Atsakyti