Sveikos merginos,
savo nagus nuo rugsėjo mėn aš tepiau jodo/acto tirpalu. Rezultatas yra, bet dar ne galutinis. Šiuo metu jau nebetepu, nes jau prasidėjo šiltasis sezonas. Dar pastebėjau tokį dalyką, kadangi žiemą niekas apart MB nematė mano splavotų nagų tai tepiau visus kojų pirštus, tai po kurio laiko pastebėjau, kad mano buvusiuose sveikų nagų šonai po truputi pradėjo balti, tarsi darytusi tokie atšoke kuomet galima lengvai nukirpti. Tai man toks jausmas, kad betepant kitus nagus man pasirodė ir kituose naguose esantis užsislėpęs grybas

dabar galvoju gal ir man nusipirkti to exoderil tirpalo.... ar ten yra kokia pipetė? Kuom jus jį tepat?
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 05 02, 20:58)
exoderil ir as dabar teplioju, bet kd vis kerpu kerpu, ir gileja man ir gileja nukirpimas pazeisto nago

bijau, kad nepades man vien tepliones... dar pora men patepliosiu, jei akivaizdus rezultato nebus, reiks gerti chemija
aš vieną nagą visiškai nukirpau, manau, kad taip ir turi būti.... nes tu nukerpi NESVEIKĄ dalį.
QUOTE(given444 @ 2011 05 03, 19:43)
o dieve, zinokit, visai neviltis mane ima... o kaip norejau paklaust, barakudos ir kt, su higiena/ tiesiog nenoriu gyvent totalioj baimej ir begalej proceduru, kaip kalejime...juk esme vel nepasigauti grybo.

kaip darot su tais ritualais?> pvz, prausiates, tai ka, kassyk keiciat ranksluosti vos nuvale pirstus? na kojines keist tai taip, bet paskui - negi kasdien purksita batus, kojines viska? neleidzit niekam ant patalo savo gultis?? rodos kaip raupai ta liga skamba. as nieko panasaus ta prasme apart prausimo nedarau, na loaiks nuo laiko batus papruskiu, gal blogai??
kojiniu nelyginu. o jus? pavz, kazkas cia rase, kad desimt metu grybu sirgo, tai ka - desimt metu kasdien dezinfekuotis, valytis,m lygint kojines? kazkoks kosmaras..
gal dar kas patarimu turesit?as maitinu , tai ar galimi kokie vaistai ar loxederil kas kas ziniu turit?????
pas mus namie tikrai vienas rankšluostis, kartais aš įšoku į SB tapkes, vasara pavaikštome ir basi po namus, bet MB nepasigauna grybelio, matyt čia priklauso nuo organizmo...