QUOTE(CESARIA @ 2017 01 05, 19:18)
Man kai padare tyrimus, tai pasake ir kokie vaistai gali paveikti butent "maniski" grybeli. Tai juos ir israse, tiek laka, tiek lasinamus vaistus. Tableciu as atsisakiau.
Todel tie visi sholl ir neveikia, nes jie yra visiems, bet nebutinai tiks tau.
Todel tie visi sholl ir neveikia, nes jie yra visiems, bet nebutinai tiks tau.
Nu blem dermavenerologe, nepasake koks grybas...man pasake tik sita vaista ale ir po menesio lamisin krema berods pakaitaliot...o tipo baigus maitint jei nematysiu kad nuauga sveikas ateit israsys vaistu
Papildyta:
QUOTE(Rudaake2 @ 2017 01 05, 21:30)
kokius tyrimus jums darė?
Įtariu turiu ir aš šį gėrį... Kokie tyrimai jį parodo? Ima nago kažkokią dalį? ar kaip?
Ar skausmingas tyrimas?
Ir jeigu poliklinikoje tai reikia pirmiausia kreiptis į šeimos gydytoją, o jis duoda siuntimą pas odos gydytoją? ar pas ką eiti?
Dabar esu dar maitinanti, bet jau tuoj pabaigsiu ir tada jau reikia man imtis šio reikalo...
Įtariu turiu ir aš šį gėrį... Kokie tyrimai jį parodo? Ima nago kažkokią dalį? ar kaip?
Ar skausmingas tyrimas?
Ir jeigu poliklinikoje tai reikia pirmiausia kreiptis į šeimos gydytoją, o jis duoda siuntimą pas odos gydytoją? ar pas ką eiti?
Dabar esu dar maitinanti, bet jau tuoj pabaigsiu ir tada jau reikia man imtis šio reikalo...
Man itare 2 nagu (tai atkerpa po maza gabaliuka tyrimui).. neskausminga visai...tik kai vienas mano gerokai patrupejes tai sunku jei buvo ka atkirpt..
As kreipiaus i seimos gydytoja, bet ji pasake, kad Kaune bent 2 ligoninej priima be jokiu siuntimu