QUOTE(pliuske @ 2011 04 27, 23:32)
Kai po histero paklausiau gydytojo kada man skambinti del atsakymu, tai sako, geriau butu jei atvaziuotumet, tada viska pakomentuosiu. Dave telefona tu sesuciu, kad pasiskambinti ir pasiklausti kada bus atsakymas. O ir jos pasake, kad atsakymu nekomentuoja, atseit reikia pas gydytoja eiti.. Tai nesvarbu, nuvaziuosiu, nes vis tiek man reikia daug ka aptarti su gydytoju
Žinoma, nuvažiuosi

Dabar laukiame gerų atsakymų
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 28, 08:04)
Pasidariau testuka- juostele yra, bet ne tokia ryski kaip Zubriukos, matyt, man ne tiek daug i slapima hcg issiskiria..
Grazios visoms dieneles ir nebekreipiam jokio demesio i ta mano kalendoriu! Bukit geriau laimingos be jo!
Nesvarbu tas ryškumas, vistiek labai gražus vaizdelis
O man tikriausiai geros dienos tos, kurios kitiems bligos

Man visada ir viskas visą gyvenimą atvirkščiai nei visiems. Mokykloje net pravardę susijusią su tuo turėjau
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 28, 08:42)
Egk, tu gal, mazute, uzsiimti neturi kuo, kad nuotaikas siaip sau kaitalioji ?

Dievu paprastai ir as nelabai tikiu, bet tavo atvejo as negaleciau kitaip ivardinti kaip tik kazka, kas turejo buti, ivykti.....Kazkokia grazi mistika
Betute, gal atvirkščiai turiu per daug užsiėmimo, pavargstu, o tada ir nuotaikos krenta

O mano atveju tikrai - vieni atsitiktinumai

Jei nieko nebūtų, nesuprasiu, ką čia man D norėjo pasakyti
Aš irgi jungiuosi prie laukiančių
citas skaičiukų
Šiandien reiks per dvi temutes puldinėt
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 04 28, 09:07)
Vakar tiek geru naujienu pasipyle. Ir Adrija, ir viena mano kita drauge pagaliau parase, kad jei su snaigem pavyko pastoti. Ir dar viena mano drauge parase laiskuti, lauke-lauke mmm ir nesulauke

Aplink tiek teigiamu rezultatu, kad pradedu nenormaliai galvoti apie tikimybes teorija ir
deja ne teigiamai...
Warwaryte, nesupratau, kodėl ne teigiamai? Taigi daug gerų naujienų
Mane tai laaabai teigiamai veikia, kai mergytėm pavyksta po ilgo laukimo. Bet prisipažinsiu, kad neigiamai veikia žinios apie

tų kuriems pavyksta be pastangų, dažnai ir be didelio noro, o dar to nevertina

Tada būna liūdna