mano istorija buvo tokia,sėdimas darbas,bet viduriai niekada nebuvo užkietėję,pirma jausdavau nemalonius jausmus paperštėdavo, paniždavo, vis naudojau drėgnas servetėles, nes darbe apsiprausti nėra kur,
priėjau iki to kad negalėdavau sedėti ant kedės neinkšdama, vaistinėje vis nusipirkdavau kokių žvakučių, sukandus dantis įsistumdavau ir taip kentėjau kokius 3 mėn., kol daėjo kad per skausmą negalėdavau nei rasti padėties miegoti, tualetas buvo kankinimo vieta tapęs, atrodo sienom lipsiu, ir kaukdavau išsituštinusi, stovėdavau ir bijodavau koją perkelti, tikrai skausmas nerealus...
pagaliau prisiruošiau pas gydytoją.važiavau į klinikas, gan jaunas gyd.,pavardės niekaip negaliu atgaminti ar patolis ar kamolis ar tumolis.tai pasirodo analinėje angoje turėjau žaizdą, kurią dar buvau pasigerinusi , išdraskiusi naudodama, patariama vaistininkių žvakutes, kurių man pasirodo iš vis negalima naudoti, todėl kraujuodavau panašiai kaip per mėnesines, išrašė man "Doloprocto" kremo su švirkščiamu antgaliu, liepė daug gerti ir visaip skystinti maistą, tik jokiu būdu ne mineraliniu vandeniu, ir kai stiprūs skausmai gulėti šiltoje vonioje, nes taip atsipalaiduoja raumenys ir nebūna didelių spazmų.
gana greitai viskas susitvarkė,nes šį užpakalio skausmą, tai galiu palyginti tik į tą pačią vietą suvarytu peiliu ir prasukiotu.
man net gimdymo skausmai buvo daug švelnesni....