QUOTE(opium @ 2011 05 20, 18:35)
na mano vaikui bronchito nėra buvę... viskas lengvesnėj formoj praeidavo...šiaip, jei negalėčiau tiesiogiai susisiekt su homeopate ir pasikonsultuot, duočiau antibus
QUOTE(Kirkė @ 2011 05 20, 22:54)

, jei negalit su homeopate susisiekti tiek kartu kiek reikes, pvz kiekviena diena ar kas antra, tada duočiau antbiotikus. Bet ir tai su klaustuku - vertinčiau visą situaciją: vaiko būseną, temeratūrą, sveikatos kitimą. Bet čia kiekvienai mamai apsispręsti
QUOTE(Braita @ 2011 05 20, 22:59)
o Bronchograno neturit?
Mano vaikas metų neturėdamas ilgai sirgo - nežinau, ar bronchitas buvo, ar ne - biški ignoravau gydytoją

Bet kosėjo žiauriai, ventoliną buvo prirašę (jo nedaviau, bet inhaliavau paprastai su savo inhalaitoriumi), buvo ir tempa, sloga ir t.t. Bet išsveiko be antibų.
Tiesa - dariau CRB kraujo tyrimą - leukocitai buvo gana normos ribose.
Bet irgi bijojau neprisižaisti
aciu merginos

Bronchitas mums pirma karta. Kai as maza buvau mano mama sake, kad as buvau etatine bronchitininke ir ji man nei vieno karto nedave antibu

Tai ji patare dar palaukt bent iki pirmadienio ir jei karsciavimas nekris, tada tirsimes kokia bacila sukele, kad normaliai nustatyt, kokiu antibu reikia
Mums slogos kaip ir nebera ir kosejo visai mazai, geriam daug skysciu, tai nakti jau daugiau pradejo koset, tai tikiuosi issikoses ir nukris ta tempa
O del leukocitu tai jie vos vos virsija ir mama sake, kad cia normalu, organizmas kovoja, plius jei padarytumem krauja dar pvz po valandos yra didele tikimybe, kad butu normos ribose, zodziu kaip ir visur taip ir tyrymuose yra paklaida
Na tikiuosi geriausio