Įkraunama...
Įkraunama...

Užkietėję viduriai

neradau tikslios temos, tai galvoju parasysiu cia.
Mano mergytei 5 men, maitinu MP, bet jau antra men nedaug priaugo, todel gydytoja patare pradeti maitinti kosemis. sian pirmakart paragavom bulves, tai pakakojo kaip iprastai, bet labai astrus kvapas. Ar tai normalu?
Atsakyti
Kai pradedi primaitinti, pasikeicia kakucio spalva ir kvapas, nieko keisto tikrai 4u.gif
Maniskiui jau 9,5 men, valgom ivairu maista jau, tai ir kakutis buna visokiu spalvu ir kvapu. Gydytoja sake, taip ir turi buti smile.gif
Atsakyti
Mano suneliui nuo 4 men. uzkietejo viduriai, kai tik pradejau duoti vaisiu tyreles. nesitustindavo po 3-4 dienas. Pediatre liepe gerti duphalac, kol susitvarkys viduriai, na po 1.5 me. susitvarke. g.gif
O jokie vaisiai, slyvos nepadejo, atvirksciai kietejo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligorija: 08 vasario 2011 - 18:33
QUOTE(ligorija @ 2011 02 08, 19:31)
Mano suneliui nuo 4 men. uzkietejo viduriai, kai tik pradejau duoti vaisiu tyreles. nesitustindavo po 3-4 dienas. Pediatre liepe gerti duphalac, kol susitvarkys viduriai, na po 1.5 me. susitvarke. g.gif
O jokie vaisiai, slyvos nepadejo, atvirksciai kietejo ax.gif

As vietoje vaistu, gal buciau dar kuri laika nedavusi jokiu kitu produktu, gal tiesiog dar ne laikas buvo ivesti tirsta maista

O neseniai ir maniskiui 6,5 men buvo uzkieteje viduriai, daviau truputi morku sulciu, ir grikiu koses be sviesto, tik su aliejuku ir MP. Grikiai pramusa tik ne labai ekstremaliai. Dar gydytoja liepe zuvu tauku ant tuscio skrandio duoti
Atsakyti
QUOTE(nefisa @ 2009 07 16, 06:09)
Mielos mamytes, o kiek jus duodat to dufolako? Mums gydytoja prirase 5 ml, bet atrodo kai ipyli tiek daug g.gif .... Mano maziukui panasu, kad truksta geruju bakteriju, tai jis nekakoja ir toks vaizdas, kad jam net nereikia. Tai kas 6 diena darau mikrolax klizmute, nes niekas nepadeda- nei slyvu sultys, nei slyvu tyreles, nei burokeliai verysad.gif

nesenai buvau pas gastroenterologę, tai duphalako reikia duoti 1-3 ml./ 1 kg. maniškis sveria 8,6 kg, tai duodu iki 15 ml kažkur. ir viskas ok. o kai duodavau po 5 ml - nieko nepadėjo. vartojam jau antrą mėnesį, gydytoja patikino kad jis saugus, veikia tik žarnoje. visokios tyrelės ir kt. bandymai nepadėjo. po kurio laiko darysim pertrauką ir žiūrėsim kaip sekasi patiems kakoti:) gal dar reikės morkų sultis išbandyti. nos gydytoja leido gerti tik obuolių sultis.
Atsakyti
Mes turejom sia problema. Oi buvo visko ir i ligonine vykom ir su kraujuku. Tai greitasis vaistas mums buvo microlax zvakutes. Bet cia ne isieitis. laks nuo laiko ar i koke grudine kose dedu semper slyvu tyreles, o i darzoviene ar grudine dedu sumaltus linu semenis ir mums pakolkas visai padeda. thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi turejom tokia problemasu viduriukais, tai gydytoja sake laikinai nemaitint mesa, nes daznai nuo jos buna uzkietejimai. Bet mums tai nepadejo. Bandem microlax klizmutes-tai tikrai padejo, tik juos daznai negalima naudot. Veliau bamdem duphalac po 5 ml, mums padejo ir viskas susitvarke. Dabar tik pora kartu per savaite duodu del viso pykto tyreles su slyvomis. 4u.gif
Atsakyti
mum padejo virtu morku tyrele,arba dzovintu slyvu tyrele.. thumbup.gif
Atsakyti
Na virtos morkos tai tik kietina vydurius, kiek zinau, nes kaip viduriuoja yra net spec. hipp virtu morku gerimas viduriam kietinti.
O mum ir ta pati beda, 5 men. ir kakutis kaip kiskucio. i diena po 3 tokius "spirgius" vargais negalais isperi. verysad.gif O blogiausia, kad pradejo vakarais ir naktim verkti,jau nebegaliu, 3 men. atkentejom ta rekima,pradejom primaitint vel is naujo, doh.gif .Arbatu negeria,lyg slyvu tyrele padeda, bet pilvo skausmai visvien nepraeina. Reikes bandyt dar naturaliu morku sulciu, bet jau bijau net ka duot....
Atsakyti
mums padeda slyvu tyreles ir daugiau skysciu
Atsakyti
slyvu tyrele mes valgom
Atsakyti
Aktuali tema, jeigu tik suvalgo koses, kad ir tuos pora sauskteliu kelis kartus per diena, jau nekakoja kelias dienas.
Atsakyti