QUOTE(ugne_11 @ 2011 06 13, 17:50)
Ką manote apie šias nakvynės veitas? Ar nėra labai toli nuo centro t.y. kad būtų galima lankomiausius objektus pasiekti pėščiomis
Hostel Richard (35, rue Richard Lenoir, 11. Bastille - République)
Angleterre Hotel (6 rue Bervic, 18. Sacré Coeur- Montmartre)
Labai reikia pagalbos
Aš rinkčiausi antrąjį variantą Monmatre, nes: 1. Arti metro stotelės, 2. labai smagu pavakaroti kokioje nors kavinukėje Monmartre

3. nėra labai toli nuo lankomiausių objektų.
O vietos atžvilgiu geriausias yra daug kartų minėtas Hotel du Commerce (lotynų kvartale).
Čia mano nuomone
Papildyta:
QUOTE(šmikšt @ 2011 06 13, 14:54)
Girdėjau rimtų argumentų, kad Kvepalų muziejuje prekiaujama falsifikatais, be galo unikaliai padirbtomis klastotėmis. Atseit ten tik parodomasis šou, bet nieko originalaus nėra. (nors gidai tvirtina, kad viskas tikra).
Taip rašo novaturo diskusijų klube.
Pirmą kartą girdžiu tokias kalbas, nesąmonė kažkokia

Turiu keturių rūšių kvepalus, tualetinius vandenis, tai visi superiniai, gailiuosi kad daugiau nenusipirkau. Ten kaip tik yra išskirtinesnių kvapų, man labiausi "Diamand" ir "Etoile"
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2011 06 13, 13:41)
na, turim bilietus į Paryžiųųųų
viešbutis irgi jau rezervuotas, Montparnaso rajone, 15... Norėjau kažko labiau vietinio, prancūziško, ale vyras ėmė ir užbukino Ibis tinklo viešbutuką
klausimas - labai noriu nuvažiuoti į Versalį, gal yra buvusių

kokie būtų įspūdžiai, ar verta sugaišt dieną? Būsim pilnas 4d
ir dar - ar būna liepos viduryje išpardavimai?

ar verta į defense trenktis?

vyras jautrių nervų tuo klausimu
Versalį netgi labai rekomenduočiau, tik į jį geriausia vykti savaitgalį, tuomet veikia fontanai. Taip pat reikėtų nuvykti jau kokiai devintai ryto, tada nėra eilių, ir pagrindiniuose rūmuose bei veidrodžių salėje dar gana mažai žmonių, o jau apie pietus, kai būna pilna žmonių, tada jau galima ramiai po parką ar Antuanetės kaimelį, ar Trianonus vaikštinėti
Aš Versalyje jau tris kartus esu buvus, eičiau turbūt ir ketvirtą