Man lyg norisi, bet vyro sesuo sakė, kad jai nepaliko įspūdžio...
 Man lyg norisi, bet vyro sesuo sakė, kad jai nepaliko įspūdžio... Iš muziejų mokamų planuoju apsilankyti Luvre ir d'Orsay...

Man lyg norisi, bet vyro sesuo sakė, kad jai nepaliko įspūdžio...  Man lyg norisi, bet vyro sesuo sakė, kad jai nepaliko įspūdžio...
 Man lyg norisi, bet vyro sesuo sakė, kad jai nepaliko įspūdžio...  nelabai idomu man
 nelabai idomu man   i luvra eisim
 i luvra eisim  

Man lyg norisi, bet vyro sesuo sakė, kad jai nepaliko įspūdžio...  Kitą kartą neičiau kaip visada neinam į meno muziejus, tada tik mintis graužė, kad Luvras gi, toks garsus, kaip čia nenueisi...
 Kitą kartą neičiau kaip visada neinam į meno muziejus, tada tik mintis graužė, kad Luvras gi, toks garsus, kaip čia nenueisi...

Stengiuosi atlikti namu darbus,laiko turiu iki rugpjucio 19d. ,labai domiuosi viskuo,bet pamaciau,kad tik cia galiu rasti galutinius atsakymus i savo klausimus,o ju yra nemazai
  Stengiuosi atlikti namu darbus,laiko turiu iki rugpjucio 19d. ,labai domiuosi viskuo,bet pamaciau,kad tik cia galiu rasti galutinius atsakymus i savo klausimus,o ju yra nemazai  O,kad tik jus man padetumet,nes jei ten nesusivoksiu kur ir ka, kaip daryti,zinau,kad galime pradeti nervuotis
 O,kad tik jus man padetumet,nes jei ten nesusivoksiu kur ir ka, kaip daryti,zinau,kad galime pradeti nervuotis   

Stai ,ka noriu aplankyti,jei tik spesime: Eifelio bokstas,kaip zinia musu viesbutis vos uz 600m,tai ji bus nesunku pamatyti,  Eliziejaus laukai, Triumfo arka, Notre Dame katedra, Monmartas, La defense,Centre Pompidou,Luvras (i vidu eiti neketiname,tik paziureti  pastata is salies ) ir labai noreciau pamatyti Lotynu kvartala
  Stai ,ka noriu aplankyti,jei tik spesime: Eifelio bokstas,kaip zinia musu viesbutis vos uz 600m,tai ji bus nesunku pamatyti,  Eliziejaus laukai, Triumfo arka, Notre Dame katedra, Monmartas, La defense,Centre Pompidou,Luvras (i vidu eiti neketiname,tik paziureti  pastata is salies ) ir labai noreciau pamatyti Lotynu kvartala  Neisivaizduoju kaip mes spesime
 Neisivaizduoju kaip mes spesime  Bet norisi visko kuo daugiau
 Bet norisi visko kuo daugiau  Oi kolkas klausimu uzteks,o toliau issipletosiu,jei sulauksiu atsakymu
 Oi kolkas klausimu uzteks,o toliau issipletosiu,jei sulauksiu atsakymu 

Stai ,ka noriu aplankyti,jei tik spesime: Eifelio bokstas,kaip zinia musu viesbutis vos uz 600m,tai ji bus nesunku pamatyti,  Eliziejaus laukai, Triumfo arka, Notre Dame katedra, Monmartas, La defense,Centre Pompidou,Luvras (i vidu eiti neketiname,tik paziureti  pastata is salies ) ir labai noreciau pamatyti Lotynu kvartala
  Stai ,ka noriu aplankyti,jei tik spesime: Eifelio bokstas,kaip zinia musu viesbutis vos uz 600m,tai ji bus nesunku pamatyti,  Eliziejaus laukai, Triumfo arka, Notre Dame katedra, Monmartas, La defense,Centre Pompidou,Luvras (i vidu eiti neketiname,tik paziureti  pastata is salies ) ir labai noreciau pamatyti Lotynu kvartala  Neisivaizduoju kaip mes spesime
 Neisivaizduoju kaip mes spesime  Bet norisi visko kuo daugiau
 Bet norisi visko kuo daugiau  Oi kolkas klausimu uzteks,o toliau issipletosiu,jei sulauksiu atsakymu
 Oi kolkas klausimu uzteks,o toliau issipletosiu,jei sulauksiu atsakymu 
 Pirmą kartą būdama Paryžiuje visa tai aplankiau pėstute (išskyrus La Defense) per vieną dieną
 Pirmą kartą būdama Paryžiuje visa tai aplankiau pėstute (išskyrus La Defense) per vieną dieną   

).
 ).

bet laiko gaišimas tikrai
 bet laiko gaišimas tikrai  
  kažkaip labai atsipūtus esu šį kartą, nestresuoju visai
 kažkaip labai atsipūtus esu šį kartą, nestresuoju visai  

kur dar galima nueiti vakarais, kur būtų prancūzišką atmosfera, kavinukės

).
 ). Tai sakai,kad sestadieni mes visus siuos objektus pestute apeisime.kaip suprantu nuvaziuosim iki La Defense metro ir tada jau viska pestute bus imanoma,tik kazkur skaiciau,kad visa si kelione yra apie 25 km
 Tai sakai,kad sestadieni mes visus siuos objektus pestute apeisime.kaip suprantu nuvaziuosim iki La Defense metro ir tada jau viska pestute bus imanoma,tik kazkur skaiciau,kad visa si kelione yra apie 25 km  ar imanoma per viena diena zmogui nueiti tokius kilometrus ?
 ar imanoma per viena diena zmogui nueiti tokius kilometrus ?  

nes tuo musu sestadeninis marsrutas ir pasibaigtu
 nes tuo musu sestadeninis marsrutas ir pasibaigtu   

visu pirma todel,kad vyras ne uz ka nesutiktu,o antra-Dieve isivaizduoju,jeigu ten kaip trys akropoliai,tai kiek laiko ten sugaisciau,o jei rasciau koki ruba,tai prie jo kiek stoveciau,kol nuspresciau pirkti ar ne(turiu tokia Svarstykliu problema
 visu pirma todel,kad vyras ne uz ka nesutiktu,o antra-Dieve isivaizduoju,jeigu ten kaip trys akropoliai,tai kiek laiko ten sugaisciau,o jei rasciau koki ruba,tai prie jo kiek stoveciau,kol nuspresciau pirkti ar ne(turiu tokia Svarstykliu problema   )
 )  Zodziu La Defense mums bus tik moderu skulpturu,pastatu apziurai
  Zodziu La Defense mums bus tik moderu skulpturu,pastatu apziurai   

Bet jei kaip sakiau,  ramiai ir kulturingai, ant pievutes, tikrai galite gerti vyna
 Bet jei kaip sakiau,  ramiai ir kulturingai, ant pievutes, tikrai galite gerti vyna   Ypac gera vakare prie Senos
 Ypac gera vakare prie Senos   

itariu,kad nebebus SOLDES
 itariu,kad nebebus SOLDES  aha,vadinasi papikninkausime ir mes taip,kaip jus
 aha,vadinasi papikninkausime ir mes taip,kaip jus   o klausykit,gal zinote,kur butu imanoma nusipirkti vyno penktadieinio nakti,ar jau niekur nebenusipirksim?
  o klausykit,gal zinote,kur butu imanoma nusipirkti vyno penktadieinio nakti,ar jau niekur nebenusipirksim? 

Tai sakai,kad sestadieni mes visus siuos objektus pestute apeisime.kaip suprantu nuvaziuosim iki La Defense metro ir tada jau viska pestute bus imanoma,tik kazkur skaiciau,kad visa si kelione yra apie 25 km
 Tai sakai,kad sestadieni mes visus siuos objektus pestute apeisime.kaip suprantu nuvaziuosim iki La Defense metro ir tada jau viska pestute bus imanoma,tik kazkur skaiciau,kad visa si kelione yra apie 25 km  ar imanoma per viena diena zmogui nueiti tokius kilometrus ?
 ar imanoma per viena diena zmogui nueiti tokius kilometrus ?