Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo ko pradėt?

QUOTE(In.and @ out,2011 05 08, 13:20)
Na tai jei žmonės studentai, nedirbantys, tai gerai, kad valstybė paremia, ar geriau vaiką atiduot būtų į vaikų namus ar abortą darytis, kad netyčia pastojai?  g.gif

O jau idomu is kur valstybe gauna? Ar tik ne is tu, kurie atsakingai planuodami savo gyvenima, dirba ir mokescius moka?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2011 05 08, 14:37)
O jau idomu is kur valstybe gauna? Ar tik ne is tu, kurie atsakingai planuodami savo gyvenima, dirba ir mokescius moka?

Tai jūs siūlot atiduot vaiką į vaikų namus (kur taip pat valstybė išlaiko ir, manau, per mėnesį dar daugiau pinigų skiria, nei auginantiem tėvam) ar, atsiprašant, į šiukšlyną išmest, kad žmonės studentai abu? Gal ne visi tokie idealūs savo gyvenimo planuotojai, kaip jūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In.and,out: 08 gegužės 2011 - 13:39
QUOTE(In.and @ out,2011 05 08, 13:33)
Pirmojo sakinio jūsų nelabai supratau  smile.gif Kas dėl sekso tai nežinau, bet turbūt abu su draugu jau buvo tam pasiruošę, jei "pasidarė" vaiką.

pastot planuotai ar neplanuotai- mano akim ne tas pats.

P.S. as senamadiska mano akim "pasidarynet" vaikus su vyrais teisetais reikia, o ne su vaikinais/ draugais. Bet cia tik mano nuomone, dabar isvis mada vaikus iki vestuviu planuot (samoningai)
Papildyta:
QUOTE(In.and @ out,2011 05 08, 13:39)
Tai jūs siūlot atiduot vaiką į vaikų namus (kur taip pat valstybė išlaiko ir, manau, per mėnesį dar daugiau pinigų skiria, nei auginantiem tėvam) ar, atsiprašant, į šiukšlyną išmest, kad žmonės studentai abu? Gal ne visi tokie idealūs savo gyvenimo planuotojai, kaip jūs  smile.gif

variantas saugotis nepageidaujamo nestumo net nediskutuojamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 05 08, 14:40)

P.S. as senamadiska mano akim "pasidarynet" vaikus su vyrais teisetais reikia, o ne su vaikinais/ draugais. Bet cia tik mano nuomone, dabar isvis mada vaikus iki vestuviu planuot (samoningai)

Na taip, dėl teisėto vyro sutinku, aš irgi manau, kad pirmiausia reiktų susituokt, paskui jau planuot, na bet jie pirmiau norėjo vaiko smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Mergiona @ 2011 05 08, 14:42)

Papildyta:
variantas saugotis nepageidaujamo nestumo net nediskutuojamas?  g.gif

Tai žinoma, kad reikia saugotis, bet gi visokių atvejų būna (pvz plyšta prezervatyvas, pamirštama išgerti tabletė ar dar kas), visaip būna gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(In.and @ out,2011 05 08, 13:39)
Tai jūs siūlot atiduot vaiką į vaikų namus (kur taip pat valstybė išlaiko ir, manau, per mėnesį dar daugiau pinigų skiria, nei auginantiem tėvam) ar, atsiprašant, į šiukšlyną išmest, kad žmonės studentai abu? Gal ne visi tokie idealūs savo gyvenimo planuotojai, kaip jūs  smile.gif

nieko as nesiulau ir niekam gyvenimo reguliuot nesiruosiu. Na bet iki gyvo kaulo jau igriso man tie veltedziai, kur is pradziu prisidirba, o paskui visur verkslena, tai jiems to valstybe neduoda tai ano, tai jiems komunalinius kompensuok, tai maisto paketu duok, tai socialini busta paduok. Nu gi ne gyvuliukai esam neprotaukim, o mastykim pries kazka darydami, o tai paskui visi kalti aplinkui tik ne patys.
P.S. tikrai netaikau to zmonems, kurie del vienokiu ar kitokiu priezasciu, nepriklausanciu nuo ju, pakliuna i sudetingas situacijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoJa: 08 gegužės 2011 - 13:55
QUOTE(In.and @ out,2011 05 08, 13:45)
Tai žinoma, kad reikia saugotis, bet gi visokių atvejų būna (pvz plyšta prezervatyvas, pamirštama išgerti tabletė ar dar kas), visaip būna gyvenime.

zmones, kurie TIKRAI nenori nestumo taiko 2 metodus kartu. Pvz prezervatyvas ir tabletes kartu. Beto, man be galo sunku patiket, kad tas prezervatyvas (ar tablete) daugeliu atveju is vis buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 08 gegužės 2011 - 13:49
QUOTE(In.and @ out,2011 05 08, 13:45)

visiskai netinka tokie pasiaiskinimai yra ir papildoma kontracepcija tokiems atvejams. O jei jau taip sudetinga saugotis, tai galima tada ir susilaikyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2011 05 08, 14:49)
visiskai netinka tokie pasiaiskinimai yra ir papildoma kontracepcija tokiems atvejams. O jei jau taip sudetinga saugotis, tai galima tada ir susilaikyti  rolleyes.gif

Nemanau, kad vaikas jau tokia didelė tragedija, nebe 15 metų žmonėm.
Atsakyti
QUOTE(In.and @ out,2011 05 08, 13:58)

Na nebutu tragedija, tai nebutu sitos ir n kitu panasiu temu, o sedetu zmones ir dziaugtusi motinyste ir tevyste. Na nevadinciau aisku to tragedija, bet siaip is savo patirties galiu pasakyti, kad nu tikrai nelengva ta vaikuti auginti net tada kai ir mokslai pabaigti ir karjeros padarytos ir visas gerbuvis sutvarkytas, todel as tik uz planuota vaikuciu atsiradima, kai teveliai jau tvirciau ant koju stovi, na o visiems kitiems linkiu daug sekmes, nes jos tikrai jiems prireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(In.and @ out,2011 05 08, 13:58)

o koks skirtumas 15 ar 18 ar 20 (autores atveju, kai net vidurine nebaigta)? Arba tevai "veza" arba ne, ir tiek. Ir 15 gali susiimt, vakarinej mokytis, dirbt (na, nuo 16, tarkim), o gali ir 20 mokyklos taip ir nebaigt ir atsisest tevams ant sprando iki tevu grabo lentos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 08 gegužės 2011 - 14:24
QUOTE(Mergiona @ 2011 05 08, 15:22)
o koks skirtumas 15 ar 18 ar 20 (autores atveju, kai net vidurine nebaigta)? Arba tevai "veza" arba ne, ir tiek. Ir 15 gali susiimt, vakarinej mokytis, dirbt (na, nuo 16, tarkim), o gali ir 20 mokyklos taip ir nebaigt ir atsisest tevams ant sprando iki tevu grabo lentos.

Jau gal tris kartus autorė parašė, kad mokosi profesinėj, nebe vidurinėj, kosmetologiją.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 05 08, 16:22)

Baikit juokus,ka gali dirbt 16? 18 nieks nenori idarbint, be patirties, ir ypac dabar,kai su issilavinimu zmones neturi darbu doh.gif is vis as nesuprantu ir nepritariu to noro apsivaikuot,kai nera pagrindo po kojom ax.gif
Atsakyti