Neturėsiu tikrai jokio, nematau šios tradicijos prasmės šiandien ir nekaltybės dėjimo į dėžutes. tais laikais, kai tai buvo kartu ir merginos laisvės pabaiga, tai suprantu, o dabar... tuo labiau kad tų merginų su rūtų vainikėliais ištekančių, simboliniai vainikėliai seniai nudaigoti ir tai net ne paslaptis (o juokingiausia, kai nuotaka dar iš nėščia ar su vaikučiu jau).
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 01 12, 18:08)
Neturėsiu tikrai jokio, nematau šios tradicijos prasmės šiandien ir nekaltybės dėjimo į dėžutes. tais laikais, kai tai buvo kartu ir merginos laisvės pabaiga, tai suprantu, o dabar... tuo labiau kad tų merginų su rūtų vainikėliais ištekančių, simboliniai vainikėliai seniai nudaigoti ir tai net ne paslaptis (o juokingiausia, kai nuotaka dar iš nėščia ar su vaikučiu jau).
pritariu - tikrai juokinga, kaip nuotaka laukiasi, o segi rutu vainikeli...

as irgi nebuvau isisegusi rutu vainikelio, nes man taip pat juokingai jis atrodo. bet truputi nejaukiai metrikacijos biure pasijutau, kai vyrui perseginejo pabrolys gelyte, o pamerge stovejo salia ir neturejo ka man persegti
bet vistiek man tas rutu vainikelis kazkokia atgyvena

QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 13, 16:02)
as irgi nebuvau isisegusi rutu vainikelio, nes man taip pat juokingai jis atrodo. bet truputi nejaukiai metrikacijos biure pasijutau, kai vyrui perseginejo pabrolys gelyte, o pamerge stovejo salia ir neturejo ka man persegti
bet vistiek man tas rutu vainikelis kazkokia atgyvena

o Jus jaunajam gelyte ir CMB ir baznycuioj segete?

QUOTE(lilita7 @ 2009 01 15, 15:44)
Man taip pat juokingai atrodo tie rutu vainikeliai ir nebematau cia jokios prasmes ji segant. O vaikinui tai jo, bent jau as kiek buvau vestuviu,tai buvo taip: santuoku rumuose pabrolys pirmasis persega kai pasako gelyte i kita puse,o paskui isejus is santuoku rumu ja atgal persega vel i kita. Nes kai baznycioje sutuokia,tai po visko vel reikia persegti kaip santuoku rumuose.

QUOTE(sauliki @ 2009 01 15, 19:17)
Man taip pat juokingai atrodo tie rutu vainikeliai ir nebematau cia jokios prasmes ji segant. O vaikinui tai jo, bent jau as kiek buvau vestuviu,tai buvo taip: santuoku rumuose pabrolys pirmasis persega kai pasako gelyte i kita puse,o paskui isejus is santuoku rumu ja atgal persega vel i kita. Nes kai baznycioje sutuokia,tai po visko vel reikia persegti kaip santuoku rumuose.
oij kiek segiojimo 

baznycioj kunigas nieko net neuzsimine apie persegima, tik metrikacijoje.
Tai jo, baznycioje,tai nieko ir neuzsimena kunigas, cia patiems, isejus is po baznycios reikia persisegti 
Papildyta:

Papildyta:

QUOTE(sauliki @ 2009 01 23, 20:13)
Tai jo, baznycioje,tai nieko ir neuzsimena kunigas, cia patiems, isejus is po baznycios reikia persisegti 
Papildyta:

Papildyta:

mat kaip

O as prisipazinsiu man MB buvo pirmas ir tikiuosi paskutinis,tad kad as ir ne Lietuvos tautybe turiu,MB norejo ,kad segeciau rutu vainikeli
,dabar ji laikau grazioje dezuteje kartu su baznytine sliubo zvake .

Juokinga ta "vainikeliu" tema siais laikais... Nescios teka, bet vainikai vos ne azuolo ant galvu

QUOTE(lilita7 @ 2009 01 13, 16:48)
jo pamenu puskes vestuves,pilvas nosi riecia o vainikeli sega. kai laukiesi netinka nei vainikelis nei nuometas...bent jau as tai situ nesamoniu nesegsiu.juokinga net kai ir nesilauki,bet gyveni su savo brangiausiu,o vestuves cia tik kad iformint viska nori ir gera baliu padaryt...
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 01 12, 20:08)
...o juokingiausia, kai nuotaka dar iš nėščia ar su vaikučiu jau.
Man irgi teko pabuvoti tokiose vestuvėse