Įkraunama...
Įkraunama...

Būkime sveiki!

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 05 01, 11:04)
si foto irgi per stikla fotkinta ax.gif

dviguba expo cia biggrin.gif Nuostabi foto ir atrodo zinau kieno... ax.gif

Mano balsai:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2011 05 01, 16:50)

nu tai vaaa ir aišku, kad už pažįstamus balsuoji. cool.gif

:]]]]]
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 05 01, 17:04)
nu tai vaaa ir aišku, kad už pažįstamus balsuoji. cool.gif
:]]]]]

Nu taip biggrin.gif pagal viena veikeja besireiskiancia konkursu temose taip iseitu cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai ką, čiau sriubyte unsure.gif doh.gif
Tai atiduodu balsą berniukui ant tarzankės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 02, 10:22)
Tai ką, čiau sriubyte unsure.gif  doh.gif
Tai atiduodu balsą berniukui ant tarzankės biggrin.gif

O aš ir galvoju, nuotraukas žiūrėdama, - apie kokią sriubą čia kalba eina? biggrin.gif Būsiu praleidus iš karto, o dabar jau nebėra, užtat ir suabejojau kas ir kaip smile.gif
Atsakyti

user posted image

gal tai ir pati profesionaliausia ir dar kokia -iausia foto šiam konkurse, bet man ji ir pati.... liūdniausia, niūriausia.... nieko bendro su sveiku žmogumi, sveikata, sveikos gyvensenos pasekmėmis.
ta niūruma labiau primena tai,kas gali nutikt nesirūpinant sveikata.

Žodžiu ne vietoj ir ne laiku. nepatinka man ji visiškai.

Atsakyti
Aš tai pastebėjus kitokią tendenciją - būtent nelabai sveiki žmonės, pritingintys nuolat skundžiasi oru, rudenį, žiemą retai kada kiša nosį į lauką taip kamuodami savo augintinius, kiti ir vaikus, o sveikam žmogučiui viskas normaliai, patinka galinėtis su gamta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 02, 09:22)
Tai ką, čiau sriubyte unsure.gif  doh.gif

gaila kad nera, faina foto buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 02, 11:51)
Aš tai pastebėjus kitokią tendenciją - būtent nelabai sveiki žmonės, pritingintys nuolat skundžiasi oru, rudenį, žiemą retai kada kiša nosį į lauką taip kamuodami savo augintinius, kiti ir vaikus, o sveikam žmogučiui viskas normaliai, patinka galinėtis su gamta ax.gif

Jei taikai man, tai visu 100 proc. pro šalį laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 05 02, 12:07)
Jei taikai man, tai visu 100 proc. pro šalį laugh.gif

Ne aplamai, dėl to posto, kad tipo nesveikuoliška. Atvirkščiai - sveikuoliška, netgi labai. Betgi jau ir paaiškinimų buvo, kad foto tikriausiai susitamsino ir pan., tai kam čia taip knaisiotis giliai? Foto autorė jaučiu arbata springsta nuo tokių kalbų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 02, 12:12)
Ne aplamai, dėl to posto, kad tipo nesveikuoliška. Atvirkščiai - sveikuoliška, netgi labai. Betgi jau ir paaiškinimų buvo, kad foto tikriausiai susitamsino ir pan., tai kam čia taip knaisiotis giliai? Foto autorė jaučiu arbata springsta nuo tokių kalbų biggrin.gif

Ai, nesigilinu. irnesakyk.gif
Nepatinka, tai taip ir sakau.
Atsakyti
Trecia balsa atidaviau bulvytei bigsmile.gif
user posted image

nemazai jau autoriu atpazistu, o sios nenutuokiu tongue.gif
Atsakyti