QUOTE(une @ 2011 04 25, 16:04)
*man atrodo labai gera tema, jei ji rituliosis ta tema, kuria ir numatyta
noriu rekomenduoti 2 superines knygas pradziai-jums tikrai turetu buti i tema

ir
o as pasiguosiu: musu namukas "inkiliukas", o sodai man prie sirdies labiau tradiciniai

tai jau kelinti metai niekaip neiveikiu savo aplinkos, kad ir tiktu ir patiktu
sekmes visoms kuryboje
*O kaip tau atrodo, kaip ji turetu rutuliotis? Gal gaires ne tokias susakiau, nes as irgi nenoriu, kad nuklystumeme i lankas

Man labai rupi, kaip kitos merginos ta klasika isivaizduoja pas save: tai tam tikri augalai tik, ar tik kai kuriu dabartiniu sodu ir kiemeliu elementu, tokiu kaip alpinariumai tarkime, atsisakymas, ar aplamai visai kitoks isplanavimas. Jei jau sakote, kad bandote kazka daryti, tai kokias klaidas tenka taisyti? nedera augalai, ar tiesiog paaiskeja, kad apzeldinimo planas buvo netinkamas? Gal kurios galite pasidalinti savo planeliais? Nes ir tu klasikiniu juk yra labai skirtingu, idomu, kaip kitos isivaizduoja savo svajoniu aplinka.
Une, man atrodo, kad tu palei savo inkiliuka turi kuo greiciau pasirupinti medziais. Medziai ir siaip yra geris, bet inkiliukus jie tarsi pridengtu, susvelnintu namo formas. Sodininke neesu, tai sakau tik tai ka isivaizduoju
Merginos, o kokius medzius renkates prie namo? Uzauge jie kokio aukscio pas jus bus ?
QUOTE(Ledum @ 2011 04 25, 16:12)
Nepetų sėklų papirkau Vilniuj Šetelinge, kur prie Banginio.
Man kažkaip viržiai neįsipaišo į klasikinio sodo vaizdelį.
Labai prašau neužpykti dėl mano nuomonės.
O rododendrų yra visokių veislių ir tinkančių klasikiniam sodui ir ne. Be to jie ir hortenzijos puikiai auga tokiom pačiom sąlygom ir papildo vieni kitus . Rododendrai žydi pavasary, o hortenzijos antroj vasaros pusėj.
Na nieko, dar neradau, bet tikrai atkasiu as tu seklu ir kaune
Sakai neisipaiso virziai?

Gal ir taip. Nuomones cia labai reikalingos

, nuomone nereikalinga, kai turi savo tvirta, tokiu atveju, net ir tema tada tokia visai neaktuali butu man, jei as tokia tureciau
Paprastu baltu horteziju pas mane tikrai pora bus. Man jos ir grazu, ir manau musu atveju labai tinkama. Ir jazminas bus, va tik dar jam laikas neatejo, ten kur turetu augti, visai nesutvarkyta dar
QUOTE(Ledum @ 2011 04 25, 16:47)
Aš šiemet nusipirkau Strawbery Hill rožes
Ir Balerinas
Ir pasisėjau šitų, kad turėčiau kai jau tas nužudysiu
Tu turi gelyna atskira visiems siems geriams?
Tiesa, man atrodo, kad klasikiniams sodams labai tinka ersketrozes