Įkraunama...
Įkraunama...

Stapelija

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 05, 23:20)
Pas mane visa laika ant pietines palanges stovi,buvo ant rytines,bet "ant vietos" stovejo,o dabar matai kaip subujoje,matyt ta pietine palange patiko. bigsmile.gif

na manoji ant pietinės pradėjo kept g.gif
Atsakyti
Tu matai,o pas mane nieko,matyt pas jus silciau biggrin.gif
Maniske jau po keliu dienu manau turetu prasiskleist,tai imesiu foto kaip parzys blush2.gif
Atsakyti
Maniskes stapelijos pradeda krauti ziedelius,bet visi ziedeliai nudziuna ir nukrenta verysad.gif Taip noriu sulaukti tu ziedeliu,bet matyt taip ir nesulauksiu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
maniskis grozis prazydo,ryt foto ikelsiu thumbup.gif
Atsakyti
nagi ilindau ir as pasiziureti kas ta stapelija, galvoju, kaip ji cia atrodo g.gif blush2.gif
nugi pasirodo ir as ja turiu hihihi.gif ir cia neperseniausiai persodinejau tai puse i siukslyna ismeciau, nes ji taip bujoja, kad as jau ja nebezinau kur kisti doh.gif jau beveik visi vazonikai jos pakomponuoti ax.gif
Atsakyti
O tai pas tave nezydi???Toki pasakiski ziedai,kaip tu jas ismetei blink.gif
As vienas is seklu uzsiauginau ,tai didziules tokios riebios,bet dar nezydi.
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 28, 21:24)
O tai pas tave nezydi???Toki pasakiski ziedai,kaip tu jas ismetei blink.gif
As vienas is seklu uzsiauginau ,tai didziules tokios riebios,bet dar nezydi.

jos zydi ir zydi, pas mane tokie tamsiai bordo katileliai, kad jie dauginas kaip biesas, o as ju kisti neturiu kur blush2.gif tai vis apskabau ir ismetu topsecret.gif
Atsakyti
merginos , gal kam reik įšaknidintos stapelijos , taip žydinčios
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 10 28, 22:22)

nuotraukos tai neatidaro schmoll.gif
Atsakyti
Man irgi nuotraukos nerodo schmoll.gif
Kai jus priziurite saviskes,kad pas jus zydi? blush2.gif 4u.gif Nu nelepios jos - auga gerai,bet ziedus visus numeta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 10 28, 23:22)

Tikiuosi, ne mano "grandiflora" siulai? Atsiprasau, kad nepasirodziau savaitgali ax.gif , sestadieni isgaravo is galvos, o sekmadieni lauko darbais uzsiemem, nebepavyko "issprukti"...
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 10 29, 16:18)
Tikiuosi, ne mano "grandiflora" siulai? Atsiprasau, kad nepasirodziau savaitgali  ax.gif , sestadieni isgaravo is galvos, o sekmadieni lauko darbais uzsiemem, nebepavyko "issprukti"...

nea taviškės neatiduosiu ir ji dar neišaugino normalių šaknų mirksiukas.gif
sulau paprasta šiataip žydinčią , na galiu dar ir grandifloros šakelę primest
Atsakyti