antroji tai man nerealiai graži aš ir tokios noriu, bet man prie veido netiks o pirmoji tai nematau ką čia kurt, matyt nemoku įvertint brangaus stilistų darbo įdomu kas Kristen makiažą daro, nes man tai jis tobulas
antroji tai man nerealiai graži aš ir tokios noriu, bet man prie veido netiks o pirmoji tai nematau ką čia kurt, matyt nemoku įvertint brangaus stilistų darbo įdomu kas Kristen makiažą daro, nes man tai jis tobulas
Miško uoga, kaip smagu, kad nepamiršai mūsų Mes jau seniai tavęs pasigedom
Nuo "Saulėlydžio" prasidėjo mano meilė Twilight Nuo knygos...
Sėkmės tau ir vaikučiai kad taip labai nevargintų Ir nepradink daugiau
ale koks smaikstuolis Robke beesantis visai ne kaip Edvardas (skaitau saulelydi tualete arba kai verdu makaronus, tai uzkniso jau su savo as blogas, nedraugauk su manim ). esu ziauriai su darbais uzsivertus, bet viska skaitau :Dai, dar sedziu, galvoju apie kaledine apklausa, na ta kur buvo ka noretum rasti po kaledu egle, tai pamislijau, kad baisiai prie Jacobo buciau norejus rusisko popso kompakto
If you have enough book space, I dont want to talk to you.
Sveikinu visas MAMYTES su antra graziausia pavasario svente antra Kristen sukuose man is visu visu jos sukuosenu pati paciausia, pati buvau panasia pasidarius
Пока ты чувствуешь боль - ты жив. Пока ты чувствуешь чужую боль - ты человек.