as irgi jei tureciau galimybe siai dienai pirkciau NT vietoje to kad kazkur deciau, kad ir vaiku mokslams, jei bus striuka parduosiu zemes lopineli ir isleisiu mokslan negu kad desiu dabar kas men... siaip turejom sodybele- soduka, pardavem, nes buvo per toli vaziuot. nuo namu 90km, tai gaudavos kad jei nenuvaziuoji ilgiau tai nuvaziuoji tik dirbt, zole iki keliu, viska tvarkyk... zodziu o mums kazkaip nesinorejo vaziuot ir art... ateity matysim gal rasim kazka arciau, siai dienai nera galimybes tokiems pirkiniams. teikem prioriteta namu remontui, darem is pagrindu tai kainavo kainavo

bet man irgi namie reikia kad butu jauku ir gera... siai dienai jau namie mazai ko truksta... apie lauka nekalbu
o pensija nezinau ar irgi tikiuos kad kazkaip viskas bus gerai ir nieko nedarau

galvoju panasiai kad gal turesiu koki NT iki to laiko gal ka nezinau bet man dar labai norisi pagyvent sia diena nu ir negaliu as turedama kokius 10.000 juos paskutinius kist kojine- pensijai ir nenusipirkt kazko ko siandien noriu.. na turiu omeny auto ar kelione ar remonta....
del draudimu, esam visi apsidraude nuo nelaimingu atsitikimu. nusistatem tam tikra suma , pagal kuria paskaiciuoja mokesti ir moki 1k/metus. mokestis nedidelis ir man tai kol kas tinka. ar kas luztu ar kokia avarija ar ka esi apsidraudes, namai taip pat drausti nes nu o maza ka

o nuo kaupiamojo susilaikiau juolabiau kad paklausiau draugiu kurios sako moku o ka daryt nutrauksiu dabar mus nuostolis jau tiek sumokejau reik moket toliau , bet jaucias kaip papuole i tokia situacija kur kelio atgal nera, ai galvoju nu ka gyvenu su minti kad ateity gyvensiu dar geriau ir viskas tik geres