Įkraunama...
Įkraunama...

kaip susitaupyti, jei gyvenimas neverčia

QUOTE(Muse @ 2011 05 06, 14:51)
Sveikos,

Aplekiau biski pardes, nu nera batu jose visai. Tai nuotaika nukrito. Dar darbe biski siokiu tokiu nesamoniu, tai dar labiau liudna. Gerai, kad nors penktadienis siandien.

o kur ir kokiu ieskote?
Atsakyti
Ieskau pavasariui, klasikiniu uzdaru bateliu ant kulno, smelio arba siek tiek tamsesnes spalvos... Nu visa akropoli, panorama aplekiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muse: 06 gegužės 2011 - 14:04
QUOTE(Muse @ 2011 05 06, 13:51)
Sveikos,

Aplekiau biski pardes, nu nera batu jose visai. Tai nuotaika nukrito. Dar darbe biski siokiu tokiu nesamoniu, tai dar labiau liudna. Gerai, kad nors penktadienis siandien.

irnesakyk.gif argi dėl tokių smulkmenų nervintis?
Atsakyti
Niu ne smulkmena man smile.gif. Labai reikia.
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2011 05 06, 13:00)
Juk perkant dukroms butus vistiek reiks iš kažkur gauti pinigų.

O tai čia ką, by default tėvai vaikams butus turi supirkt? g.gif
Man niekas nieko nepirko, aš savo vaiką ant kojų pastatau irgi, išmokslinu tinkamai, kad pats mokėtų gyvent ir apsirūpint, namų nupirkt gatavai nežadu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2011 05 06, 15:02)
Man niekas nieko nepirko, aš savo vaiką ant kojų pastatau irgi, išmokslinu tinkamai, kad pats mokėtų gyvent ir apsirūpint, namų nupirkt gatavai nežadu  schmoll.gif

pritariu 100 % drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2011 05 06, 17:02)
Man niekas nieko nepirko, aš savo vaiką ant kojų pastatau irgi, išmokslinu tinkamai, kad pats mokėtų gyvent ir apsirūpint, namų nupirkt gatavai nežadu  schmoll.gif

Pasisakysiu ax.gif .
Manau mergaitems ziauriai gerai tureti savo plota blush2.gif . Jeigu kas su vaikais veliau neliksi gatveje blush2.gif .
Pas mane bernai, tai as labai galvos nesuku- isgyvens mirksiukas.gif ( nors pagal galimybe , ateity gal koks palikimas... blush2.gif ) , bet jei butu merginos doh.gif , tai matyt butu uzduotys Nr1.
As kai turiu savo plota, tai man jokie vyru kaprizai nebuvo baisus, nepatinka-viso gero.
Ir noriu pasakyti , kad pribijodavo kaprizintis g.gif , na kam nepatiko susidejo savo manatkes ir atia, o kaip sakoma sventa vieta tuscia nelieka mirksiukas.gif .
Nezinau, kaip butu , jeigu netureciau kur gyventi, arba gyvenciau vyro plote g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2011 05 06, 15:29)
Pasisakysiu  ax.gif .
Manau mergaitems ziauriai gerai tureti savo plota  blush2.gif . Jeigu kas su vaikais veliau neliksi gatveje  blush2.gif .
Pas mane bernai, tai as labai galvos nesuku- isgyvens  mirksiukas.gif  ( nors pagal galimybe , ateity gal koks palikimas... blush2.gif ) , bet jei butu merginos  doh.gif , tai matyt butu uzduotys Nr1.
As kai turiu savo plota, tai man jokie vyru kaprizai nebuvo baisus, nepatinka-viso gero.
Ir noriu pasakyti , kad pribijodavo kaprizintis  g.gif , na kam nepatiko susidejo savo manatkes ir atia, o kaip sakoma sventa vieta tuscia nelieka  mirksiukas.gif .
Nezinau,  kaip butu , jeigu netureciau kur gyventi, arba gyvenciau vyro plote  g.gif.

Mergaitės su galva susiras kur išsinuomuoti. Nepatiks ir viso gero, nereiks nei laukt išmes - neišmes.

Su galva ant pečių dar nei vienas nepražuvo ir nemanau, kad pražus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2011 05 06, 16:29)
Nezinau,  kaip butu , jeigu netureciau kur gyventi, arba gyvenciau vyro plote  g.gif.

Koks čia klausimas kaip būtų. Gyventumėt savo sukurtam lizdelyje ir vienas be kito nei dabarties, nei ateities neįsivaizduotumėte 4u.gif biggrin.gif

Ryt mano šeimyna panašu kad visa išvažinėja kas kur - dukra su skautais, vyriškiai į dviračių žygį planuoja, jei oras bus geras. Gal man reikės per tas akcijas prasinešti g.gif Noriu maksimoj knygas peržiūrėti, o tuo pačiu maisto prismoj užpirksiu.

Tiesa, mano staliaus darbai visgi turėjo ir "šalutinį finansinį efektą" verysad.gif Po pasivažinėjimo vyras dviračio "upgrade" už 200 Lt užsisakė doh.gif Jau pernai norėjo, bet buvau atkalbėjus.
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2011 05 06, 17:36)
Mergaitės su galva susiras kur išsinuomuoti. Nepatiks ir viso gero, nereiks nei laukt išmes - neišmes.

Su galva ant pečių dar nei vienas nepražuvo ir nemanau, kad pražus mirksiukas.gif

Zinoma , kad neprazus, bet...
nevisom drasos uztenka blush2.gif , o kai plius prie galvos ant peciu dar ir vaikai doh.gif .
Vistiek ta vidine laisve esant savo plotui islieka, beja kaip ir pas vyrus, kurie nepamirsta priminti, kad cia MANO namai mirksiukas.gif .
Aisku, kai santykiai normalus, tai nera net tokios minties skaiciuoti kieno kur plotas, bet o jeigu ne ?
Ir del bendrai pirkto turto draskosi iki kraujo, o ka jau kalbeti apie nuosava mirksiukas.gif .

Atsakyti
o aš galvoju vis dėlto kokia vidinė laisvė nei nuosavo buto, nei vyro neturint biggrin.gif

Niekas nepririša, būčiau turėjus savą butą turbūt nebūčiau pasiryžus per savaitę iš Šiaulių į vilnių parsikraustyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2011 05 06, 15:29)

Manau mergaitems ziauriai gerai tureti savo plota  blush2.gif . Jeigu kas su vaikais veliau neliksi gatveje  blush2.gif .

na čia įdomiai g.gif tai jau iš anksto (sąmoningai ar pasąmoningai) diegiat bernams,kad jie gali būti svieto perėjūnais: pas vieną pagyvenau, vaikų pridirbau, išėjau, pas kitą nuėjau, nei man kas rūpi, nei ką unsure.gif
Atsakyti