QUOTE(saimona @ 2011 05 07, 19:25)
o aš nepasidariau procedūros

nuėjau šiandien , turėjau lūpas darytis, o jos pas mane pašerpetoję tokios, nors retkarčiais ir patepu gydančiais tepaliukais

tai Erika sakė, kad tokios lūpos pigmento nepriims, ir pirma reikia jas užsigydyti ir prieš procedūrą kokią savaitę gerai padrėkinti

gaila, kad to nežinojau anksčiau, kas ketinat darytis pasimokykit iš mano klaidos

akims jokio paruošimo nereikia
aj, ir dar ko nežinojau, tai, kad prieš procedūrą ir po jos nerekomenuojama nei kavos nei arbatos gerti, tik nežinau kodėl
Ir dar merginos, jau ne karta stebiuosi ir nesuprantu kodel nesako gerti tableciu prie
Herpes virus. 90% po proceduros, jeigu negersite tasbleciu islis herpes. -patikekit, retai kam neislenda. Skambina veliau pazistama ir pasdakoja, kad drauge dare lupu konturini dabar visa sasuota vaiksto.
Jeigu nors karta gyvenime turejote hepres, tai daugiau sansu po proceduros ji tureti vel . Jeigu niekad neturejot, tai gal pateksit i 10% kuriom neislenda. ( be tableciu)
Tabletes parduodamos tik su receptu. Ispejau

, o Jusu reikalas spesti.
p.s paskambinus linergistei aisku sakys , kad nebutina, bet praktika rodo kita.
Papildyta:
QUOTE(saimona @ 2011 05 07, 19:25)
aj, ir dar ko nežinojau, tai, kad prieš procedūrą ir po jos nerekomenuojama nei kavos nei arbatos gerti, tik nežinau kodėl
Del kavos ir arbatos.
Jeigu yra padidejas spaudimas, tai kaip zinom kava ir arbata dar labiau padidina ir gali kraujuoti.