Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno draugių namučiai

grazis katinas labai smile.gif as jau buvau ta sakius wink.gif ale vat as tokio niekaip negaleciau laikyt - nuzudytu mane jo plaukai pirma nakti sad.gif
ai, tiesa, siandien toki mazuliuka suniuka buvau sutikus. o jau piktumas... neispasakytas... galvojau kojas man nugraus lotuliukas.gif
Atsakyti
reiks kada i Kauna su visa savo šaika atvažiuot blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lašeliukas @ 2011 06 19, 19:27)
reiks kada i Kauna su visa savo šaika atvažiuot blink.gif  bigsmile.gif

Su visa blink.gif doh.gif Kasaro neimk,imk tik katasunius mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
visa ,kad ir kaip norečiau i mašiniuka netilps blink.gif , reik autobuso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,kur visos dinge?

Laseliuko labai grazus augintiniai.
Atsakyti
labas labas smile.gif
i skaipa persikrauste - ten tiek priplepa, kad as nespeju skaityt lotuliukas.gif
Atsakyti
begedes mergaites,tema pamiršo

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lašeliukas: 21 birželio 2011 - 16:15
O tai ko nesijungiate visos, jei skipu neturite, merginos mokancios pades... labai patogu tikrai, kas su kuom nori, tas su tuom sneka, kitos gali pasniukstineti blush2.gif gali visos kartu valgyti, miegoti, vaikus auginti ir katinus su suniukais..... o cia trauksim naujus narius ir kviesime i meeetus.... jei ateis....
Atsakyti
Labuka, labai prasau pabalsuokit uz paskutine foto Jurga22 Vasarele,
http://www.cosmopoli...imek/trollbeads
labai aciu uz pagalba:)
Atsakyti
Priimkit ir mane i skaipa ax.gif
Atsakyti
Sveikos blush2.gif

ar priimsit i buri? smile.gif esu is Kauno,netekejusi,vaikuciu neturiu,bet draugauti norisi smile.gif
Atsakyti
Tai aisku,kad priimsim mirksiukas.gif Kuo daugiau tuo smagiau thumbup.gif Tik si sventini savaitgali labai musu aptusteje.

O is kokio raj busi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUPA13: 24 birželio 2011 - 11:43