O ir skonis geras.
Na, man visai nebuvo svarbu, kad ant stalo butinai puikiuotusi kuo grazesnis tortas. Pati iskepiau sveikuoliska torciuka is aviziniu dribsniu. Vaizdo ispudingo nebuvo, uztad nebijojom duot vaikams, nes sveciai vienmeciai buvo
O ir skonis geras.
O ir skonis geras.
QUOTE(raciren @ 2009 05 01, 13:15)
mano mazylio pirmojo gimtadienio tortas buvo medaus, ir iki po siai dienai jam jis megstamiausias, skaniausias 
as ir kepsius avo mazyliui meducio torta ir tirkai duosiu jam paragauti
gimtadienio tortas buvo tik jubilijatas jo negavo
nemanau kad 1 metuku vaikui reikia duoti torto
,nebent pats iskepei ir tai tik paragauti,o ne gabalais
Kadangi mano vaikuciui buvo dieta, tai vietoj torto padariau zele su bananais. Paragavo, bet suzavetas nebuvo 
O vaikuciui, kuriam galima viska valgyti, galbut daryciau torta ir sausainiu Gaidelis ir varskes sutrintos su bananu (sluosksnis sausainiu, sluosksnis varskes mases i indeli ir i saldytuva). Paprasta, skanu ir mazyliams duoti galima.
O vaikuciui, kuriam galima viska valgyti, galbut daryciau torta ir sausainiu Gaidelis ir varskes sutrintos su bananu (sluosksnis sausainiu, sluosksnis varskes mases i indeli ir i saldytuva). Paprasta, skanu ir mazyliams duoti galima.
O as padariau stai toki ale torta:

ir vaikas galejo valgyt kiek norejo ir daryti ka norejo, buvo patnkinta, galedama pasitersti, o sveciams labai gerai buvo po uzkandziu kaip ir atsigaivinti. O veliau kai supras kas tai yra gimtadienis pirksim graziai atrodancius ir skanius.

ir vaikas galejo valgyt kiek norejo ir daryti ka norejo, buvo patnkinta, galedama pasitersti, o sveciams labai gerai buvo po uzkandziu kaip ir atsigaivinti. O veliau kai supras kas tai yra gimtadienis pirksim graziai atrodancius ir skanius.
O aš darysiu savo vaikui Pavlovos desertą
tik aišku grietinėlės lašelį duosiu ir vaisių daug daug prikrausiu
ir dar šokolado drožlių pribarstysiu
Darysiu diiiiiidelį ir spalvotą
neseniai atsventem pirmaji gimtadieni
pati kepiau meducio torta, ir paragauti jubiliatui davem, labai patenkintas buvo
dar paciam i lekstute idejom, tai su tokiu dziaugsmu daves su sauksteliu, aisku torto buvo visur, bet uztat kiek dziaugsmo vaikui buvo
jei kam domina, tai pagal si recepta: http://www.gaspadine..._meskiukas.html
laaaaaaaaaaaaabai skanus torciukas, o ir nesudetingas mano manymu
jau tris kartus ji kepiau ir tikrai dar kepsiu
laaaaaaaaaaaaabai skanus torciukas, o ir nesudetingas mano manymu
vieneriu metu proga nedaviau torto zinoma,o dveju-daviau,nu zinoma nedaug
-paragauti
Vieneriu metuku proga suneliui buvom uzsake vaisini-jogurtini torta, be jokiu ryskiu spalvu.
Bet tiek jis jo tevalge, tik paragavo pora mazu sauksteliu.