Pirmi metai aš auginu čilius ir galiu pasakyti...tikrai aš juos auginsiu ir kitais metais

Dėkui visoms už pamokas ir AisteiZ už sėkliukes
Galvojau, kad čilius auginsiu vazonuose, bet...pamačiau, kad pradėjo skurst, tada perkėliau į dirvą, tai atsigavo nerealiai, išbujojo, primezgė daug čiliukų ir atsidėkojo man su kaupu
Labai gražus varpelių medelis užaugo

aišku ne visi spėjo sunokt, bet...gyveni ir mokaisi

tik dabar Ex postą perskaičiau dėl skabymo ir žiedų šalinimo... Dar labai gražus Gaudviles dovanotas čilių medelis užaugo kaip koks skėtis (dabar pavadinimas užkrito, bet vaisiai tokie gražūs mažučiai oranžiniai kabo)
Kitais metais tikrai auginsiu kokia 10 rūšių, nu labai man jie gražūs ir taip ilgai žaliuoja ir net ne šilnaminėmis sąlygomis...
QUOTE(Ex @ 2011 10 15, 18:48)
Visus, ir sunokusius, ir žalius supjaustau ir sumarinuoju pagal Giedriaus receptą.
jeigu aš turiu tik 9 proc acto tai man pagal tą receptą jo pilt pusę normos?

ar galima kažkaip tuos čilius žiemai užkonsevuot ar vis gi tik šaltytuve max 2 mėn gali stovėt?
QUOTE(Ex @ 2011 10 16, 08:48)
Marinuoti čili labai skanu su moliūginiu lečo padažu pamaišyt (mažumėlę dinamitą nugesina) + troškinta vištos krūtinėlė su grybų-svogūnų-morkų įdaru....
o kaip tas moliūgų lečo padažas gaminasi?
Ką galima dar iš čilų padaryt, išskyrus marinavimą?