Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

Sveiki, pritariu nuomonei, kad čiliukus reikėtų sausio mėn. pasėti. Jeigu kas norėtų mano paruoštų sėklų - mielai padovanočiau. Veislės neprisimenu, buvo be F raidės, auginu jau kelis metus, vaisiai kokių 5 cm. būna, pailgi. Esu Vilniuje, galėčiau paprastu paštu išsiųsti.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 12 30, 11:24)
blakstiena antrameciai cia??  bigsmile.gif
labai grazuuuu  wub.gif

jei antramecia tai bus tikrai naudos - manishkiai netgi daug gausiau mezge nei pirmais metais. habaneris zieduose skendo, aishku dalis nubyrejo, bet kiti mezge, o ir i lauka po to vasara dar isodinau tai zaliavo toliau... buvo mintis tretiems metams pasilikti, bet kad labai jau masyvus buvo....  blush2.gif tai nushaldziau lauke....  blush2.gif

ax.gif oho...aš nežinojau , kad juos tiek metų auginti galima... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 12 30, 14:10)
ax.gif oho...aš nežinojau , kad juos tiek metų auginti galima... thumbup.gif

tas "tiek" tai viso labo du gavosi... ax.gif del treciuju nezinau kaip butu pasibaige...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 12 30, 11:24)
blakstiena antrameciai cia??  bigsmile.gif
labai grazuuuu  wub.gif

jei antramecia tai bus tikrai naudos - manishkiai netgi daug gausiau mezge nei pirmais metais. habaneris zieduose skendo, aishku dalis nubyrejo, bet kiti mezge, o ir i lauka po to vasara dar isodinau tai zaliavo toliau... buvo mintis tretiems metams pasilikti, bet kad labai jau masyvus buvo....  blush2.gif tai nushaldziau lauke....  blush2.gif

g.gif pirmameciai...man tik vasaros pabaigoj pasirode pirmi vaisiai,tai roviau ir sodinau i vazona, visa derliu ir grozi jau namuos parode ax.gif jei isgyvens iki naujo sezono (jei nenudziovinsiu ar neperlaistysiu is per dideles meiles) tai sodinsiu ir ziuresiu ka jis man toliau darys
Atsakyti
Laba diena mergaitės,

Kaip suprantu iš jūsų daug kas čiliukus marinavot pagal giedriaus receptą. Aš taip pat pasidariau, bet pradžioje buvo labai aštrūs, o vėliau dalį savo aštrumo prarado. Gal čia tik trumpam juos galima laikyti, o žiemai jie netinka? parašykit kaip jums gavosi marinuoti čiliai pagal šį receptą. Ačiū
Atsakyti
Su Naujais 4u.gif

Neris, šaldytuve marinuoti pagal Giedriaus receptą laikomi pipiriukai, tai aštrumo dar tikrai nepraradę. Marinavau kartu su sėklytėmis ir neišpjaustytomis membranomis wink.gif
Tiesa, dar vienas kibirėlis yra cielų užmarinuotų, tų dar neragavau.

Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2012 01 02, 13:54)
Laba diena mergaitės,

Kaip suprantu iš jūsų daug kas čiliukus marinavot pagal giedriaus receptą. Aš taip pat pasidariau, bet pradžioje buvo labai aštrūs, o vėliau dalį savo aštrumo prarado. Gal čia tik trumpam juos galima laikyti, o žiemai jie netinka? parašykit kaip jums gavosi marinuoti čiliai pagal šį receptą. Ačiū

As taippat marinavau pagal si recepta,bet isemiau seklytes ir susmulkinau,labai astrus iki siol.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 02, 15:13)
Marinavau kartu su sėklytėmis ir neišpjaustytomis membranomis wink.gif

oho... as ir be seklyciu ir be membranu ir tai tiesiog ne tas zodis kad astrumo uzteko doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif Tai įdomu...
http://sveikatossalt...ikatai-568.html
Atsakyti
as kazkiek stiklainiu irgi primarinavau cielu nepjaustytu. Per naujuju sutiktuves MB anais pasigardziavo, tai po siai dienai tuos pipirus keikia (ypac i sikinyka nuejes).
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti