Įkraunama...
Įkraunama...

Vaismedžiai, vaiskrūmiai

Laba diena, ar jau būtų laikas dengti medelius žiemai ar dar anksti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2011 10 29, 12:45)

Aš jau uždengiau.Nes nežinau kada benuvažiuosiu sodybon. g.gif
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2011 10 29, 12:45)

Kaip žadat dengti žiemai?
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 10 29, 15:59)
Kaip žadat dengti žiemai?

Mano jau gal kokie penki metai vieline tvora apjuosiami medeliai.Pavasarį nujuosei,sudėjai ir lauki rudens.Papraščiausiai tvorą supjaustėme gabalais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 10 29, 16:07)
Mano jau gal kokie penki metai vieline tvora apjuosiami medeliai.Pavasarį nujuosei,sudėjai ir lauki rudens.Papraščiausiai tvorą supjaustėme gabalais. ax.gif

ai, tai čia nuo kiškių smaližių biggrin.gif , o aš galvojau, kad nuo šalčių jau apdengiat doh.gif ankstoka būtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 10 29, 17:48)
ai, tai čia nuo kiškių smaližių biggrin.gif , o aš galvojau, kad nuo šalčių jau apdengiat doh.gif ankstoka būtų unsure.gif

Aš galvojau nuo šalčių jau eglišakėm apie šaknis apdėti. g.gif Sakot dar anksti? Kada tada reikėtų?
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2011 10 29, 21:08)
Aš galvojau nuo šalčių jau eglišakėm apie šaknis apdėti.  g.gif  Sakot dar anksti? Kada tada reikėtų?

Ar tikrai manot, kad eglisake ant zemes padeta paaiko siluma???
Atsakyti
QUOTE(MRD @ 2011 10 30, 08:54)

eglišakėm prie pat žemės apdedama labiau nuo graužikų, o ne nuo šalčio schmoll.gif drinks_cheers.gif
Mes vienąkart neapdėjom, tai pelėnas gerokai apgraužė kamieną verysad.gif o tokia graži vyšnaitė buvo cry.gif nežinau, nei ką daryt, nei kaip gydyt. Ir ar galima ką padaryt, kad ji nenusilptų? Šią vasarą buvo sulapojus, derėjo, tik šakelės kai kurios labai sakavo, tai teko išpjaut.. verysad.gif
Bijau ir dėl kitų jaunų medelių. Ko gero, eglišakėm prie pat žemės visus parišiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MRD @ 2011 10 30, 07:54)

O tai kuo reikia šaknis pridengti? Pirmamečiai medeliai, nesinorėtų kad nušaltų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2011 10 31, 15:36)
O tai kuo reikia šaknis pridengti? Pirmamečiai medeliai, nesinorėtų kad nušaltų  unsure.gif

Siaip vaismedziam dazniausiai tai ne saknys nusala... bet jeigu norite ir jas apsaugoti nuo salcio be sniego, tai tam labiausiai tinka "misiniai" turintys savyje daug oro, pvz. durpes, spygliai ar pjuvenos... Salciui lepios vynuoges, silauoges taip mulciuojamos rudeni...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MRD: 31 spalio 2011 - 16:43
[quote=*TAU*,2011 10 30, 15:24]
eglišakėm prie pat žemės apdedama labiau nuo graužikų, o ne nuo šalčio schmoll.gif drinks_cheers.gif
, eglišakėm prie pat žemės visus parišiu

o kaip dar galima apsaugoti medelius nuo graužikų? pas mus daug pelėnų
Atsakyti
[quote=Kristina498,2011 11 03, 16:06]
[quote=*TAU*,2011 10 30, 15:24]
, eglišakėm prie pat žemės visus parišiu

o kaip dar galima apsaugoti medelius nuo graužikų? pas mus daug pelėnų
[/quote]
apjuosti tinklu.
Atsakyti