Įkraunama...
Įkraunama...

Vaismedžiai, vaiskrūmiai

Labas, ar esate kas pirke medeliu is rsmedelynas.lt kaip medeliu kokybe? dairausi ieskau obelaiciu, ir kitu vaismedziu, o i paroda siemet tikrai nevaziuosim tai galvoju gal internetu galima kaip nors nusipirkti kokybisku, ta veisle atitinkanciu medeliu?
Atsakyti
QUOTE(saulute111 @ 2012 03 14, 14:41)

dar pirkau is tos moters graikiska riesuta ir kedrine pusi, tai labai stovi vietoj neauga.
Taip pat pirkau zilakrumi, nes jo pardavime beveik niek neturi, kiek ieskojau.
Beje, Stulginskio parodoj rudeni viena pardaveja (pazistama) is manes juokesi, kai ieskojau iskiepyto kraikisko riesuto, sake, duoda 100% kad pas visus Lt muges prekiautojus graikiski uzauginti is riesuto, niek neuzsiima skiepyjimu. Tai idomu, kada jie deres. Tarp kitko bandziau apziureti riesutmedzius pas daugeli pardaveju ir tikrai neradau skiepo vietos...

Auginu ir aš graikinį riešutmedį iš riešuto - kažin kada sulauksiu derliaus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2012 03 11, 18:14)
Ir mes tą patį planuojam. Gal kas galit patarti, kur Vilniuj ir apie Vilnių galima visa tai įsigyti, kur didžiausias pasirinkimas ir kokias veisles patartumėt?

man visai patiko Vrublevskių medelynas. Tik kainos ten tikrai nemažos.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 15, 17:49)
man visai patiko Vrublevskių medelynas. Tik kainos ten tikrai nemažos.

Ačiū, pasodomėsiu daugiau internete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2012 03 15, 12:20)
Labas, ar esate kas pirke medeliu is rsmedelynas.lt kaip medeliu kokybe? dairausi ieskau obelaiciu, ir kitu vaismedziu, o i paroda siemet tikrai nevaziuosim tai galvoju gal internetu galima kaip nors nusipirkti kokybisku, ta veisle atitinkanciu medeliu?

esu pirkusi. Likau labai patenkinta, nes:
1. viskas, ką buvom sutarę, buvo gražiai supakuota ir atvežta į parodą, kaip sutarta (nes turėjom įvairios patirties su kitais medelynais, būdavo ir taip, kad prižada, atseit turi, o kai konkrečiai atvažiuoji, sakė, nebeturim, pardavėm blink.gif ),
2. Medeliai buvo gražūs, šaknys nesausos, prigijo puikiai ir auga bene gražiausiai iš visų naujų sodinukų thumbup.gif
Neseniai žiūrėjau jų atnaujintą puslapį, tai veislių kiek bigsmile.gif akys tik raibsta wub.gif visko norisi lotuliukas.gif

o kas dėl Vrublevskių medelyno, tai mes nusipirkom serbentine erkute užkrėstus žaliuosius serbentus iš jų. Na, gal tik mums tokia "laimė" teko taip apsipirkt doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *TAU*: 15 kovo 2012 - 19:28
QUOTE(Sandr_e @ 2012 03 15, 13:20)

Pas juos jau pernai nužiūrėjau šermukšnių labai įvairių. bigsmile.gif
Neradau jų puslapyje kainų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 15, 18:42)
Auginu ir aš graikinį riešutmedį iš riešuto - kažin kada sulauksiu derliaus mastau.gif

Na kad saulute111 kalba apie senoviškus pietų graikinius riešutmedžius... aš dar suprantu... nes neskiria nuo introdukuotų Ideal ar pan.veislių...Bet jau jūs, Jediara, tai kuo puikiausiai žinot, matėt nuotraukas augančių moderniškų graikų, laikėt rankose riešutus, juos sodinot... paskui daigą auginat... pagaliau visa informacija yra graikinių riešutų temoje... IR ABEJOJAT...
Na ką gi... buvo toks neviernas Tamošius biblijinis... Jn 20,27 Paskui kreipėsi į Tomą: 'Įleisk čia pirštą ir pažiūrėk į mano rankas. Pakelk ranką ir paliesk mano šoną; nebūk netikintis - būk tikintis'.
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2012 03 15, 23:47)
Bet jau jūs, Jediara, tai kuo puikiausiai žinot, matėt nuotraukas augančių moderniškų graikų, laikėt rankose riešutus, juos sodinot... paskui daigą auginat... pagaliau visa informacija yra graikinių riešutų temoje... IR ABEJOJAT...
Na ką gi... buvo toks neviernas Tamošius biblijinis... Jn 20,27 Paskui kreipėsi į Tomą: 'Įleisk čia pirštą ir pažiūrėk į mano rankas. Pakelk ranką ir paliesk mano šoną; nebūk netikintis - būk tikintis'.

Tai va, va ir aš , kaip tas neviernas Tamošius pradėjau abejoti, kai apie tokią prekybininkę paskaičiau blush2.gif mastau.gif

Džiaugiuosi, kad vėl prisijungėte prie mūsų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 15 kovo 2012 - 21:57
QUOTE(saulute111 @ 2012 03 14, 12:41)
........
Beje, Stulginskio parodoj rudeni viena pardaveja (pazistama) is manes juokesi, kai ieskojau iskiepyto kraikisko riesuto, sake, duoda 100% kad pas visus Lt muges prekiautojus graikiski uzauginti is riesuto, niek neuzsiima skiepyjimu. Tai idomu, kada jie deres. Tarp kitko bandziau apziureti riesutmedzius pas daugeli pardaveju ir tikrai neradau skiepo vietos...

Ir tikrai nerasite... biggrin.gif
Vesti prades po 8-10 metu.
Atsakyti
QUOTE(MRD @ 2012 03 16, 08:03)
Ir tikrai nerasite...  biggrin.gif
Vesti prades po 8-10 metu.

Na, as blondine, tai likau ir nesupratus, tai is tikruju - nera tokiu graikisku medziu pas mus pirkt, kurie jau vestu vaisius 2-3 metais?
Beje, Fonda, as labai TIKIU, kad pardavejai mugese nesistengia ikisti senovisku pietiniu veisliu, o parduoda jau "moderniskus graikus", pas mane veisle irgi Ideal, bet tai tik zodziu, ant medzio kamieno neuzrasyta, kad mano veisle Ideal, o graiku veislese tikrai nesu zinove, kaip Jus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2012 03 15, 19:18)

o kas dėl Vrublevskių medelyno, tai mes nusipirkom serbentine erkute užkrėstus žaliuosius serbentus iš jų. Na, gal tik mums tokia "laimė" teko taip apsipirkt doh.gif  g.gif

aš tik vaismedžius pas juos pirkau. Tai auga jie tikrai labai gražiai. Ir bent jau persikas iš tiesų po šiemetinės žiemos gyvas bigsmile.gif Kitų medelių dar neapžiūrėjau.
Dar man patiko, kad perkant užgarantavo, jog pakeis medelius, jei jie neišsprogs.

O tuo rsmedelynu aš irgi pernai buvau susidomėjusi. Deja, po laiko, po visų parodų. Pabandysiu šiemet pasinaudoti jūsų patirtim ir užsakyti, kad į parodą atvežtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 14, 13:02)
Norėjau paklausti ar dar ne per vėlu balinti vaismedžius? Rudenį to nepadarėme  blush2.gif

Balinkit kovo pabaigoj - balandžio pradžioj.
Atsakyti