Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

QUOTE(dange @ 2011 04 28, 12:36)
Merginos, užsukau su žinia: mažutė gražutė ir be galo išalkusi mergytė Ani jau bicės glėby  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šilčiausi sveikinimai biciukei ir jos mergytei wub.gif wub.gif wub.gif Kaip faina wub.gif

user posted image

Sveikinimui Herkučiui su pirmuoju gimtadieniu user posted image

Ačiū tanler 4u.gif
Papildyta:
Aniri, o dabar tavo eilė?
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2011 04 28, 13:54)

Ačiū tanler  4u.gif
Papildyta:
Aniri, o dabar tavo eilė?

ax.gif Turbut kad mano
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 04 28, 12:23)
Tanler kaip tavo nestuke.gif ?

As tai neblogai...tik nervina kad pilvas vis kieteja...tikiuosi kad viskas bus gerai....

QUOTE(*Aniri* @ 2011 04 28, 13:59)
ax.gif  Turbut kad mano

Aniri kaip tavo sveikata? kiek savaiteliu jau? ax.gif
Papildyta:
Sveikinimai biciukui wub.gif
Atsakyti

Ohoho jau turim karstu naujienu thumbup.gif

Silciausi sveikinimai Bicei ir jos seimynai sulaukus dar vienos dukrytes
wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Taip pat spaudziam desine Herkui metuku proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2011 04 28, 12:57)
Na va, praeitais metais ir aš beveik tuo pat metu kaip Bicė skendėjau euforijoj smile.gif Sveikinimai nuostabiai šeimynėlei ir naujajai jos narei  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kaip greit prabego laikas wub.gif Herkuciui sveikinimai 1 gimtadienio proga
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2011 04 28, 12:36)
Merginos, užsukau su žinia: mažutė gražutė ir be galo išalkusi mergytė Ani jau bicės glėby  smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif pagaliau thumbup.gif Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Ziezulele @ 2011 04 28, 12:57)
Na va, praeitais metais ir aš beveik tuo pat metu kaip Bicė skendėjau euforijoj smile.gif

Herkutį su pirmuoju gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(*Aniri* @ 2011 04 28, 13:46)

Del Donos, kazkaip keistai ir man pasirode  g.gif 

Gal nenori čia bendrauti? unsure.gif
Nes mačiau kitam forume rūbelius pardavinėjo
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 04 28, 14:46)
Sveikute  4u.gif

kaip tu? Kaip auga  nestuke.gif
Papildyta:
Del Donos, kazkaip keistai ir man pasirode  g.gif 

Ingridute =) kaip sveikata?

Sveikatele mano gereja thumbup.gif buvau uzsnudusi ka tik pabudau mirksiukas.gif spaudimas idealus , galvos nebe skauda thumbup.gif nebe pulsiuoja , sloga ir liuks be veik nebera jau smile.gif

Niu Ainri dabar tavo eile arteja su kiekviena diena artyn ir vis artyn susitikimas su mazyliu wub.gif wub.gif wub.gif laukiu as kada galesi tu susitikti ... wub.gif gal ir pas mane greitu metu atskris koks gandriukas wub.gif
O kaip tu pati jautiesi ? 4u.gif Kaip tavo leliukas ? wub.gif

Monikam saunu kad jau turit interneta thumbup.gif kaip tavo pilvukas ? kaip tu pati ? wub.gif Ar visi jau zino kad esi nestuke.gif wub.gif kaip regavo su tokiom naujienom kai grizot ant svenciu wub.gif

Ir as prisidedu prie sveikinimu 4u.gif Su tortadieniu HERKUTI

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridute =): 28 balandžio 2011 - 14:19
Net siurpuliukai eina kunu perskaicius, kad mazoji Ani jau su savo Mamyte ir seima... wub.gif Sekmes Jums visiems kuo didziausios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 28 balandžio 2011 - 14:46
QUOTE(divėja @ 2011 04 28, 15:13)
Gal nenori čia bendrauti? unsure.gif
Nes mačiau kitam forume rūbelius pardavinėjo

gal perziurejus musu foto issigando,gal kuria nors is musu pazysta g.gif

Herkuti su pirmuoju jubiliejum happybday.gif jau visas vyras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 04 28, 14:46)
Sveikute  4u.gif

kaip tu? Kaip auga  nestuke.gif

as tai puikiai, jau nerimas sumazejo, 20savaite praejo ax.gif pilvukas auga po truputi, nera toks labai didelis, gal del to, kad auksta esu ax.gif

QUOTE(tanler @ 2011 04 28, 15:14)
As tai neblogai...tik nervina kad pilvas vis kieteja...tikiuosi kad viskas bus gerai....

man kiekviena diena pilvukas pakieteja po kelis kartus. buvau siandien pas daktare sake normalu, cia taip gimda ir gimdos raumenys susitraukineja, ruosiasi. nera del ko nerimauti mirksiukas.gif

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 04 28, 16:17)
Monikam saunu kad jau turit interneta  thumbup.gif  kaip tavo pilvukas ? kaip tu pati ?  wub.gif  Ar visi jau zino kad esi  nestuke.gif  wub.gif  kaip regavo su tokiom naujienom kai grizot ant svenciu  wub.gif

dar ne visi, artimieji tai jau sulauke siurprizo velyku proga. nevaziavom i Lt, nes man neleidzia skraidyti, nusiunciau nuotraukas su pilvuku smile.gif mama mano kelias dienas buvo soke, paskui tik parase sms ax.gif sake siurprizas tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2011 04 28, 15:49)
gal perziurejus musu foto issigando,gal kuria nors is musu pazysta g.gif

Man irgi tokia mintis buvo.Tada tai nesąžiningai ji pasielgė...

monikam wub.gif siurprizas pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 04 28, 18:02)
as tai puikiai, jau nerimas sumazejo, 20savaite praejo  ax.gif  pilvukas auga po truputi, nera toks labai didelis, gal del to, kad auksta esu  ax.gif
man kiekviena diena pilvukas pakieteja po kelis kartus. buvau siandien pas daktare sake normalu, cia taip gimda ir gimdos raumenys susitraukineja, ruosiasi. nera del ko nerimauti  mirksiukas.gif
dar ne visi, artimieji tai jau sulauke siurprizo velyku proga. nevaziavom i Lt, nes man neleidzia skraidyti, nusiunciau nuotraukas su pilvuku smile.gif  mama mano kelias dienas buvo soke, paskui tik parase sms  ax.gif  sake siurprizas tai  thumbup.gif

Aisku , as galvojau gal buvot LT kaip sakei kad skrisite 4u.gif bet vis vien siurprizas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(divėja @ 2011 04 28, 18:51)
Man irgi tokia mintis buvo.Tada tai nesąžiningai ji pasielgė...

monikam  wub.gif siurprizas pavyko thumbup.gif

kad nesaziningai pasielge ji tai tikrai, nes kazkaip kiek pamenu prasesi labai ir va davet sutikima ir slaptazodi ir pradingo , negraziai , negraziai pasielge schmoll.gif
Atsakyti