Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

QUOTE(tanler @ 2011 04 29, 10:26)
Aniri jau visai nebedaug liko  wub.gif laukiam dabar tavo stebuklelio o tada ir mano neuzkalnu  rolleyes.gif

Jo nebedaug ax.gif Ir as labai laukiu jusu stebukleliu. O kas pirmesne tu ar Monikam? Ir mergynoms jau laikas susikaupt ties gandriuku gaudymu - nes buvo cia pas mus grazus tarpsnis, kai naujienos pilesi, o dabar aprime. Gal slapukauja bigsmile.gif Merginos nenutraukiam grandines bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 04 29, 11:36)
Jo nebedaug  ax.gif  Ir as labai laukiu jusu stebukleliu. O kas pirmesne tu ar Monikam? Ir mergynoms jau laikas susikaupt ties gandriuku gaudymu - nes buvo cia pas mus grazus tarpsnis, kai naujienos pilesi, o dabar aprime. Gal slapukauja  bigsmile.gif  Merginos nenutraukiam grandines  bigsmile.gif

As tai neslapukauju tai tikrai 4u.gif As dar keliausiu birzelio men darytis pakartotinius tyrimus , ir jai visas ciki piki na taip ir turi but tada eh gaudysim tada wub.gif o taip norisi kuo greiciau wub.gif
Atsakyti
Laba
QUOTE(Ziezulele @ 2011 04 29, 01:31)
Dėkojam už tuntą sveikinimų :-)

Oi jau koks didelis vyras... o grazuoliukas koks wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Koks Herkus išaugęs, kaip pasikeitęs. Gražų vyrą auginat...Prisimenu tą dieną, kai gavau iš tavęs sms su džiugia žinia wub.gif.
Papildyta:
EgleC - su gimtadieniu tave.
Spalvotų žiedų, gražių šypsenų, lengvo angelo prisilietimo.. netikėto, mielo, šilto, laukto.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 04 29, 11:31)
EgleC - su gimtadieniu tave.
Spalvotų žiedų, gražių šypsenų, lengvo angelo prisilietimo.. netikėto, mielo, šilto, laukto.. wub.gif

ir as prisidedu prie tokiu graziu sveikinimu Eglutei 4u.gif
Atsakyti
nu bendravarde Egle sveikinu ir aš ir vaišinu tave... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kepiau triufelių...
user posted image
o čia pasirodau savo neklaužadą...mums šiandien 1 metai ir 1 mėn...
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 04 28, 22:50)
Mamytes nepykit pakeiciau slaptazodi  4u.gif parasykit man kad nieko nepamirsciau mirksiukas.gif

Reikėjo visoms kurios įdėję nuotraukas,iš eilės ir išsiūsti naują slaptažodį 4u.gif Kad nebūtų vėliau nesusipratimų 4u.gif
Man irgi niekas nepranešė jo dar unsure.gif

QUOTE(Ziezulele @ 2011 04 29, 01:31)

ir pasirodom, kokie jau dideli užaugom

wub.gif puikus vaikas auga thumbup.gif

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 04 29, 10:39)
As tai neslapukauju tai tikrai  4u.gif  As dar keliausiu birzelio men darytis pakartotinius tyrimus , ir jai visas ciki piki na taip ir turi but tada eh gaudysim tada  wub.gif  o taip norisi kuo greiciau  wub.gif

Mes kartu keliausi,ir turbūt kartu gaudysim drinks_cheers.gif ax.gif

QUOTE(Viltis* @ 2011 04 29, 14:13)

o čia pasirodau savo neklaužadą...mums šiandien 1 metai ir 1 mėn...

wub.gif nai nai nai kokia damutė wub.gif

EgleC,su gimtadieniu,tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
divėja issiunciau 4u.gif

kas dar negavo parasykit man 4u.gif i az arba rasykit temoje...nes as cia visai susiveliau doh.gif
Papildyta:
Tina kokie jus jau dydeli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 04 29, 14:55)
divėja issiunciau  4u.gif

kas dar negavo parasykit man  4u.gif i az arba rasykit temoje...nes as cia visai susiveliau  doh.gif
Papildyta:
Tina kokie jus jau dydeli  wub.gif

aha jau didelės...nickas mano jau kitas...
Atsakyti
QUOTE(Viltis* @ 2011 04 29, 14:58)
aha jau didelės...nickas mano jau kitas...

blush2.gif vis pamirstu
Atsakyti
Viltie kokia jau didele tavo pupa ir visai nepanasi i neklauzada wub.gif

va mano tai neklauzados kvadratu doh.gif isejom siandien be vezimo pasivaiksciot,tai kai nuo grandines atitruke,parsinesiau spiegencias,nes eina,tiksliau bega i skirtingas puses doh.gif o kai einam su vezimu,jas paleidziu pescias,o salia vaziuoju eina kuo graziausiai,ot neklauzados ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tanler @ 2011 04 29, 15:01)
blush2.gif  vis pamirstu

as spejau pasitaisyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 29 balandžio 2011 - 14:03
Aciu Tanler uz slaptazodi. Siaip dar pamaniau, kad gal nauja zmogu ileidziant i albuma gal reiktu, kad pirmiausia jis atsiustu nuotrauka elektroniniu pastu, tuomet sukurti jo albumiuka ir duoti slaptazodi.
Atsakyti