Įkraunama...
Įkraunama...

kaip įsivaizduojate idealų romantišką vakarą?

Nagi, pafantazuokim, o galbūt tokį jau turėjote, gal pasidalinsite idėjom, įspūdžiais wink.gif ?
Atsakyti
Tarkime...
2val. iki darbo pabaigos penktadieni gaunu netiketa partnerio pasiulyma - savaitgaliui dviese kokiame kurorte. Aisku, esu po depiliacijos kurso, nesergu, visi rubai namie tvarkingi. Per tas 2 val. sukurpiu plana, ka turiu pasiimti, kam palikti vaikus, susitarti, kada ir is kur isvaziuoju.
Kelione smagi, su netiketais sustojimais, geras viesbutis, smagi vakariene bare su programa, pasivaiksciojimas nakti prie juros, dar kita diena tas pats malonumas, pagulejimas sauluteje kokioje ramybes oazeje kopose.
Sakau is patirties rolleyes.gif
P.S. Viskas vyksta vyrui net neitariant laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
As ir pasvajoju apie romantiska savaitgali,kokiuose Druskininkuose ar Nidoje.Fantastika pabut dviese,toli nuo namu,be vaiku.Lepintis masazais,voniomis,vakarieniaut restorane prie zvakiu sviesos,grojant romantiskai muzikai...Oi kaip noreciau...
Atsakyti
Šiltas vakaras. Oras tiesiog barchatinis, koks buna po karstos dienos. Niekur neskubam, einam susikibe uz ranku. Sirdy ramybe. Vakarieniaujam jaukiam restoranely, prietemoje, skamba gera muzika (bliuzas arba akustine gitara). Po vakarienes namuose randu mano megstamiausiu geliu...
Sitoje realioje fantazijoje dalyvauju ar ir mano vyras :-)
Atsakyti
Turejau praita vasara viena romantini vakara ir nakti,nors ir savam miesto centre wub.gif iki siol prisimenu... unsure.gif
Atsakyti
Prisimenu... netiketai jau pavakary jis paskambino: "Atvaziuok manes i darba pasiimti, turiu cia toki griozda, reikia namo parvesti. Padesi?" Na ir islekiau... atvaziuoju, o jis sypsos ir bruka i rankas didele pailga deze... atidarau, o ten didziule orchidejos saka... O as taip sitas geles megstu... net kojos is netiketumo sulinko... "na sako sedam, vaziuojam i viena vieta" Ir nuvaziavom i kavinuke, kur buvo netiketa romantiska vakariene...
Vidury savaites, be progos gele, ta kavinuke ir zodziai: "Esu be galo laimigas su TAVIMI"
Atsakyti
QUOTE (dzudi @ 2004 06 16, 02:32)
Prisimenu... netiketai jau pavakary jis paskambino: "Atvaziuok manes i darba pasiimti, turiu cia toki griozda, reikia namo parvesti. Padesi?" Na ir islekiau... atvaziuoju, o jis sypsos ir bruka i rankas didele pailga deze... atidarau, o ten didziule orchidejos saka... O as taip sitas geles megstu... net kojos is netiketumo sulinko... "na sako sedam, vaziuojam i viena vieta" Ir nuvaziavom i kavinuke, kur buvo netiketa romantiska vakariene...
Vidury savaites, be progos gele, ta kavinuke ir zodziai: "Esu be galo laimigas su TAVIMI"

gražu wub.gif
Atsakyti
Mano romantiškas vakaras..
Vieniša sodyba, ką tik prabėgusi karšta diena, medaus kvapas, pieva nuklota įvairiaspalvėmis gėlėmis..Aš, mano vyras, mano dukrytė..kažkodėl matau save be jokių makiažų, linine suknele..Tolumoje karvių banda ganosi..Susėdame ant žolės, aplink gaudydama peteliškę, laksto išdykusi mergytė, o mes švelniai susiglaudę valgom šviežiai spaustą varškės sūrį, mėgaujamės ramybe. Gal ir nieko nekalbam, bet jaučiu jo ranką laikančią manąją, gal mane apkabina. Kažkur Mendelsono maršą čirpia žiogai laugh.gif

Nooooooriu į kaimą..

Tęsinys: rytas daržinėje ant šieno, šalia parpia įšilęs nuo saldaus sapno vaikutis..pakeliu galvą, o jo nėra smile.gif Išeinu į kiemą..matau, pareina ką tik išsimaudęs upelyje..Vėsus, įdegęs kūnas..Brendu per rasotą žolę jo pasitikti wink.gif
Toliau......romantika niekada nesibaigia wub.gif

Prisifantazavau. Oi kaip toli ta svaja doh.gif
Atsakyti
Oi matyt busiu nesuprasta ir "suposhlinus vakareli" laugh.gif , bet man labiau patinka bardakas nei romantika... tongue.gif
Atsakyti
Man turbut noretusi kokio kruizo po Karibus. Diena pasimegauti svelniu masazu, grozio procedurom. Vakare romantiska vakariene su egzotiskais patiekalais ir geru vynu. Po to ilgas pasivaiksciojimas deniu menesienoje, kur tolyje matosi grazus peizazas, vejas svelniai pleventu suknele, erotiskai glostydamas kuna, o mylimas vyras skandintu svelniuose zodziuose ir glamonese. Ryte mums i kajute atnestu pusrycius, kuriuos valgytume balkone, stebedami, kaip pro sali plaukia palmemis apaugusios salos, ir jaustumemems laimingi, kad esam kartu.

Uf... prifantazavau... o gal ir issipildys biggrin.gif
Atsakyti
Kažkodėl man romantika asocijuojasi su žiema wink.gif
Šaltą ir speiguotą penktadienio popietę-gaut į darbą gėlių puokštę su romantišku kvietimu wub.gif ,po darbo nusigauti į mažą miško trobelę, kur laukia spragsintis židinys, baltos meškos kailis prieš ugnelę ir dvi taurės raudono vyno... wub.gif Susirėmus pečiais šildytis prieš kibirkščiuojantį židinį, mėgautis vynu, klausytis kaip staugia pūga už lango, ir jaust jaukumą širdy... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elija: 16 birželio 2004 - 09:20
Man romantika asocijuojasi tik su VASARA. Ziema as kaip meska: miegu visapusiskai biggrin.gif
Atsakyti