Nagi, pafantazuokim, o galbūt tokį jau turėjote, gal pasidalinsite idėjom, įspūdžiais
?

Tarkime...
2val. iki darbo pabaigos penktadieni gaunu netiketa partnerio pasiulyma - savaitgaliui dviese kokiame kurorte. Aisku, esu po depiliacijos kurso, nesergu, visi rubai namie tvarkingi. Per tas 2 val. sukurpiu plana, ka turiu pasiimti, kam palikti vaikus, susitarti, kada ir is kur isvaziuoju.
Kelione smagi, su netiketais sustojimais, geras viesbutis, smagi vakariene bare su programa, pasivaiksciojimas nakti prie juros, dar kita diena tas pats malonumas, pagulejimas sauluteje kokioje ramybes oazeje kopose.
Sakau is patirties
P.S. Viskas vyksta vyrui net neitariant
2val. iki darbo pabaigos penktadieni gaunu netiketa partnerio pasiulyma - savaitgaliui dviese kokiame kurorte. Aisku, esu po depiliacijos kurso, nesergu, visi rubai namie tvarkingi. Per tas 2 val. sukurpiu plana, ka turiu pasiimti, kam palikti vaikus, susitarti, kada ir is kur isvaziuoju.
Kelione smagi, su netiketais sustojimais, geras viesbutis, smagi vakariene bare su programa, pasivaiksciojimas nakti prie juros, dar kita diena tas pats malonumas, pagulejimas sauluteje kokioje ramybes oazeje kopose.
Sakau is patirties

P.S. Viskas vyksta vyrui net neitariant

As ir pasvajoju apie romantiska savaitgali,kokiuose Druskininkuose ar Nidoje.Fantastika pabut dviese,toli nuo namu,be vaiku.Lepintis masazais,voniomis,vakarieniaut restorane prie zvakiu sviesos,grojant romantiskai muzikai...Oi kaip noreciau...
Šiltas vakaras. Oras tiesiog barchatinis, koks buna po karstos dienos. Niekur neskubam, einam susikibe uz ranku. Sirdy ramybe. Vakarieniaujam jaukiam restoranely, prietemoje, skamba gera muzika (bliuzas arba akustine gitara). Po vakarienes namuose randu mano megstamiausiu geliu...
Sitoje realioje fantazijoje dalyvauju ar ir mano vyras :-)
Sitoje realioje fantazijoje dalyvauju ar ir mano vyras :-)
Prisimenu... netiketai jau pavakary jis paskambino: "Atvaziuok manes i darba pasiimti, turiu cia toki griozda, reikia namo parvesti. Padesi?" Na ir islekiau... atvaziuoju, o jis sypsos ir bruka i rankas didele pailga deze... atidarau, o ten didziule orchidejos saka... O as taip sitas geles megstu... net kojos is netiketumo sulinko... "na sako sedam, vaziuojam i viena vieta" Ir nuvaziavom i kavinuke, kur buvo netiketa romantiska vakariene...
Vidury savaites, be progos gele, ta kavinuke ir zodziai: "Esu be galo laimigas su TAVIMI"
Vidury savaites, be progos gele, ta kavinuke ir zodziai: "Esu be galo laimigas su TAVIMI"
QUOTE (dzudi @ 2004 06 16, 02:32) |
Prisimenu... netiketai jau pavakary jis paskambino: "Atvaziuok manes i darba pasiimti, turiu cia toki griozda, reikia namo parvesti. Padesi?" Na ir islekiau... atvaziuoju, o jis sypsos ir bruka i rankas didele pailga deze... atidarau, o ten didziule orchidejos saka... O as taip sitas geles megstu... net kojos is netiketumo sulinko... "na sako sedam, vaziuojam i viena vieta" Ir nuvaziavom i kavinuke, kur buvo netiketa romantiska vakariene... Vidury savaites, be progos gele, ta kavinuke ir zodziai: "Esu be galo laimigas su TAVIMI" |
gražu

Mano romantiškas vakaras..
Vieniša sodyba, ką tik prabėgusi karšta diena, medaus kvapas, pieva nuklota įvairiaspalvėmis gėlėmis..Aš, mano vyras, mano dukrytė..kažkodėl matau save be jokių makiažų, linine suknele..Tolumoje karvių banda ganosi..Susėdame ant žolės, aplink gaudydama peteliškę, laksto išdykusi mergytė, o mes švelniai susiglaudę valgom šviežiai spaustą varškės sūrį, mėgaujamės ramybe. Gal ir nieko nekalbam, bet jaučiu jo ranką laikančią manąją, gal mane apkabina. Kažkur Mendelsono maršą čirpia žiogai
Nooooooriu į kaimą..
Tęsinys: rytas daržinėje ant šieno, šalia parpia įšilęs nuo saldaus sapno vaikutis..pakeliu galvą, o jo nėra
Išeinu į kiemą..matau, pareina ką tik išsimaudęs upelyje..Vėsus, įdegęs kūnas..Brendu per rasotą žolę jo pasitikti
Toliau......romantika niekada nesibaigia
Prisifantazavau. Oi kaip toli ta svaja
Vieniša sodyba, ką tik prabėgusi karšta diena, medaus kvapas, pieva nuklota įvairiaspalvėmis gėlėmis..Aš, mano vyras, mano dukrytė..kažkodėl matau save be jokių makiažų, linine suknele..Tolumoje karvių banda ganosi..Susėdame ant žolės, aplink gaudydama peteliškę, laksto išdykusi mergytė, o mes švelniai susiglaudę valgom šviežiai spaustą varškės sūrį, mėgaujamės ramybe. Gal ir nieko nekalbam, bet jaučiu jo ranką laikančią manąją, gal mane apkabina. Kažkur Mendelsono maršą čirpia žiogai

Nooooooriu į kaimą..
Tęsinys: rytas daržinėje ant šieno, šalia parpia įšilęs nuo saldaus sapno vaikutis..pakeliu galvą, o jo nėra

Toliau......romantika niekada nesibaigia

Prisifantazavau. Oi kaip toli ta svaja

Man turbut noretusi kokio kruizo po Karibus. Diena pasimegauti svelniu masazu, grozio procedurom. Vakare romantiska vakariene su egzotiskais patiekalais ir geru vynu. Po to ilgas pasivaiksciojimas deniu menesienoje, kur tolyje matosi grazus peizazas, vejas svelniai pleventu suknele, erotiskai glostydamas kuna, o mylimas vyras skandintu svelniuose zodziuose ir glamonese. Ryte mums i kajute atnestu pusrycius, kuriuos valgytume balkone, stebedami, kaip pro sali plaukia palmemis apaugusios salos, ir jaustumemems laimingi, kad esam kartu.
Uf... prifantazavau... o gal ir issipildys
Uf... prifantazavau... o gal ir issipildys

Kažkodėl man romantika asocijuojasi su žiema
Šaltą ir speiguotą penktadienio popietę-gaut į darbą gėlių puokštę su romantišku kvietimu
,po darbo nusigauti į mažą miško trobelę, kur laukia spragsintis židinys, baltos meškos kailis prieš ugnelę ir dvi taurės raudono vyno...
Susirėmus pečiais šildytis prieš kibirkščiuojantį židinį, mėgautis vynu, klausytis kaip staugia pūga už lango, ir jaust jaukumą širdy...

Šaltą ir speiguotą penktadienio popietę-gaut į darbą gėlių puokštę su romantišku kvietimu

Man romantika asocijuojasi tik su VASARA. Ziema as kaip meska: miegu visapusiskai