Įkraunama...
Įkraunama...

kaip įsivaizduojate idealų romantišką vakarą?

man taip pat, nekenčiu šalčio fear.gif , prie židinio, ant kokio kilimėlio su mylimuoju ir šampanu su braškėm ar braškėm su grietinėle, aišku, galima ir sušilt, ir pasimėgaut, na, bet nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
O man: vasara-erotika,žiema-romantika smile.gif Įraudę žandukai,pasimėtymas sniego gniūžtėm,pasivoliojimas pusnyje(po pirties laugh.gif ),lėtai krintančių snaigių gaudymas burna,įsižiebiančios kalėdinės eglutės, kepamų pyragų kvapas, čežančios dovanėlės,etc., ech,kaip man romantiška wub.gif (P.S. nuklydau į pievas laugh.gif ).
Atsakyti
O tas romantiskas vakaras turetu buti su idealiu vyru, ane? Nu pvz.
smile.gif
VILIOJANTIS
ORIGINALUS
VYRISKAS
EROTISKAS
RŪPESTINGAS
INTELEKTUALUS
UŽDEGANTIS
KANTRUS
AISTRINGAS
SEKSUALUS
Dabar is siu zodziu pirmuju raidziu sudekite zodi. laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
2 Nerile-išdykėlė thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti
Kai zmona pastojo, padariau jai vakra rolleyes.gif Tai nebuvo eiline vakariene, ir nebuvo kazkas tokio, tiesiog nusiveziau ja prie juros, ir su vaisem praleidom vakara wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 06 16, 09:00)
Mano romantiškas vakaras..
Vieniša sodyba, ką tik prabėgusi karšta diena, medaus kvapas, pieva nuklota įvairiaspalvėmis gėlėmis..Aš, mano vyras, mano dukrytė..kažkodėl matau save be jokių makiažų, linine suknele..Tolumoje karvių banda ganosi..Susėdame ant žolės, aplink gaudydama peteliškę, laksto išdykusi mergytė, o mes švelniai susiglaudę valgom šviežiai spaustą varškės sūrį, mėgaujamės ramybe. Gal ir nieko nekalbam, bet jaučiu jo ranką laikančią manąją, gal mane apkabina. Kažkur Mendelsono maršą čirpia žiogai laugh.gif

Nooooooriu į kaimą..

Tęsinys: rytas daržinėje ant šieno, šalia parpia įšilęs nuo saldaus sapno vaikutis..pakeliu galvą, o jo nėra smile.gif Išeinu į kiemą..matau, pareina ką tik išsimaudęs upelyje..Vėsus, įdegęs kūnas..Brendu per rasotą žolę jo pasitikti wink.gif
Toliau......romantika niekada nesibaigia wub.gif

Prisifantazavau. Oi kaip toli ta svaja doh.gif

apie tai daznai fantazoju,tik negaliu pasakyt kas tas vyras galetu but umn.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE (lengvute @ 2004 06 16, 09:55)
man taip pat, nekenčiu šalčio fear.gif , prie židinio, ant kokio kilimėlio su mylimuoju ir šampanu su braškėm ar braškėm su grietinėle, aišku, galima ir sušilt, ir pasimėgaut, na, bet nežinau rolleyes.gif

Ir aš tokiam vakarui pritariu:židinys,žvakės,šampanas.gulim ant kokio kilimuko priš židinį ir svajojam.smagu clap.gif wub.gif
Atsakyti
as noriu bet kokios romantikos, jau nebesvarbu nei su kuo, nei kada, nei kaip... dry.gif isvis noriu kazko daugiau uz eiline diena prie vaiko, puodu, skuduru ir tv... nors mielo skambucio, nupezusios geles ar bent el. atviruko...
Atsakyti
pasivaiksciojimas dviese, vienos porcijos ledu valgymas, svelnus apkabinimai ir meilus bucinukai. vakarien jaukioje kavineje.... gulejimas kartu lovoje padejus galva jam ant pilvo, kai jis pirstais braukia per plaukus wub.gif ech... uzsisvajojau...

va, vakar kaip tik apturejome romantiska vakara: vonia su kvepainciomis druskomis, zvakiu sviesa sampanas ir po to nugaros masazas su aliejais... wub.gif
Atsakyti
mano romantiskas vakaras buvo, kai dar su vyru buvome studentai, zinoma jis dar nebuvo mano vyra, bet tas vakaras buvo strategiskai apgalvotas zinksnis link santuokos (tik nepagalvokit, kad ta vakara man pasipirso, nea paprasciausiai uzkariavo mano sirdi).
Nu zodziu buvo labai saltas ziemos vakaras as po paskaitu grizau namo ir skambina jis, sako vaziuojam pasivazineti, gerai sakai pagriebiau palta ir i masina. Vaziuojam vaziuojam sakau kur tu man vezi, jis man sako begam...
Ir nuveze i palanga, buvo iznuomaves kambareli, toki paprastuti (kiek leido studentiska kisene), prisimenu nejom prie juros, nebuvau maciusi juros ziema iki to laiko. Tai va mano romantiskiausias vakaras buvo toks.
Gaila, kad dabar ta kasdienybe zudo, taip noreciau vacation4.gif ,bet dirbti dirbti ir dar karta dirbti reikia
Atsakyti
QUOTE(laurytta @ 2004 08 11, 16:33)
mano romantiskas vakaras buvo, kai dar su vyru buvome studentai, zinoma jis dar nebuvo mano vyra, bet tas vakaras buvo strategiskai apgalvotas zinksnis link santuokos (tik nepagalvokit, kad ta vakara man pasipirso, nea paprasciausiai uzkariavo mano sirdi).
Nu zodziu buvo labai saltas ziemos vakaras as po paskaitu grizau namo ir skambina jis, sako vaziuojam pasivazineti, gerai sakai pagriebiau palta ir i masina. Vaziuojam vaziuojam sakau kur tu man vezi, jis man sako begam...
Ir nuveze i palanga, buvo iznuomaves kambareli, toki paprastuti (kiek leido studentiska kisene), prisimenu nejom prie juros, nebuvau maciusi juros ziema iki to laiko. Tai va mano romantiskiausias vakaras buvo toks.
Gaila, kad dabar ta kasdienybe zudo, taip noreciau vacation4.gif ,bet dirbti dirbti ir dar karta dirbti reikia

Smagu pasvajoti apie romantiskus vakarus su sampanu ar vyna, zvakiu sviesoje tik divese ...
Atsakyti
Man itin mielas vakaras buvo prieš porą savaičių. Nesakyčiau, kad tai buvo supper romantiška, bet aš labai atsigavau. Po 4 mėnesių vėmimo, pagaliau gražiai pasipuošiau ir su vyru nuėjom į dramos teatrą. Spektaklis supper buvo. Po to nuėjom į piceriją smile.gif Sušveičiau didžiulę picą thumbup.gif Tą vakarą iš savo vyro išgirdau krūvą komplimentų, kokia aš graži, kaip jis mane myli... smile.gif Tikiu, kad jam vargšeliui jau buvo atsibodęs "vemenčios nekaip atrodančios žmonos vaizdelis.."
Atsakyti