Įkraunama...
Įkraunama...

KTU EVF studentai

Sveikos, mielosios! Siuo metu esu antakurse ktu ekonomiste besimokanti dieniniame skyriuje. Po siu mokslo pereinu i neakivaizdini skyriu. Isvaziuoju 4u.gif
Smagu butu pasidalinti mintimis, kaip jums sekasi mokintis, kelintame kurse esat, kokius dalylus siemet mokotes.
Galetume dalintis informacija smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif esu 2 kurse dieniniam. po siu mokslo metu keliausiu i neakivaizdini taip laukiu drinks_cheers.gif
kaip sekasi jums mokytis? gal kas praejot pramones organizavima ir ekonometrija? kvepia liudnai man si semestra sitie dalykeliai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lunyte123 @ 2012 02 26, 23:34)
Sveikos smile.gif esu 2 kurse dieniniam. po siu mokslo metu keliausiu i neakivaizdini taip laukiu  drinks_cheers.gif
kaip sekasi jums mokytis? gal kas praejot pramones organizavima ir ekonometrija? kvepia liudnai man si semestra sitie dalykeliai  verysad.gif

Abiejų dalykų namų darbai- tai bus kas veikti. Ekonometrija su programėle dirbom
Atsakyti
zuasta, o jus dieniniame ar neakivaizdiniame? as siuos dalykus dar pabaigsiu dieniniame skyriuje tai jauciu pakankins normaliai. ekonometrija dar dar, bet pramone ta baisu ten schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lunyte123 @ 2012 02 27, 14:41)
zuasta, o jus dieniniame ar neakivaizdiniame? as siuos dalykus dar pabaigsiu dieniniame skyriuje tai jauciu pakankins normaliai. ekonometrija dar dar, bet pramone ta baisu ten  schmoll.gif

neakivaizdiniam smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ieskau kolegiu ax.gif

As pas Jus naujoke.

Domintu 2 kurso istestiniu studiju apskaitos pagrindai pas G. Vecerskiene. Praleidau pirma paskaita verysad.gif

Taip pat domintu 3 kurso istestiniu tarptautinio verslo vadyba pas T. Stravinska ir pramones organizacija pas R. Vensku.

Visu dalyku praleidau pirmas paskaitas. Gal kas turi kokios medziagos? Ar siaip info.

Buciau labai dekinga 4u.gif

rasselyte@inbox.lt
Atsakyti
Sveiki, gal turite Du Pont analizės pavyzdžių? Arba galėtų plačiau paaiškinti apie šią analizę? Labai labai reikėtų. palermija@gmail.com arba per AŽ 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, esu ktu evf apskaitoj, rasau praktika ir bakalaurini, labai reiketu, kas turit sukaupe kokiu pavyzduku ir praktikos, ir bakalaurinio, nebutinai apskaitos.. jei turit exelinio varianto lenteliu ivairiems finansiniams rodikliams ir t.t. skaiciuoti.. viska, kas palengvintu darbo rasyma. smile.gif

Zinau, kad galbut tingisi, ar gaila nepazistamiems siusti, rasykit az, susitarsime, tikrai atsidekosiu smile.gif tiesiog 3 metus buvau akademinese, mano sukaupti failai ir pavyzdziai jau pasene, o draugu,kolegu dabar studijuojanciu nebeturiu, tad, gal atsiras cia kasnors, kas pagelbes smile.gif

Aciu
Atsakyti
merginos help!!!!

gal kas esate skaiciave investicini projekta.mane domina bet kokie pvz kaip tai daryti,kokie skaiciavimai butini ir t.t.

prasau bet kokios info anzela@mail.lt
Atsakyti
Gal čia yra buvusių ar esamų ekonomisčių, kurios galėtų padėti išspręsti keletą mikroekonomikos užduočių (elastingumas, paklausa ir t.t.)? Dėl atlyginimo susitartume.
Atsakyti
Sveikos merginos. Galbut esate turejusios ar dabar turite verslo prieziuros instituciju moduli? Tiktu betkokia info. Dekoju. apkereta@gmail.com
Atsakyti
Sveikos merginos. Galbut esate turejusios ar dabar turite verslo prieziuros instituciju moduli? Tiktu betkokia info. Dekoju. apkereta@gmail.com
Atsakyti