QUOTE(sciopka07 @ 2013 04 23, 17:20)
Laba visiems/oms
Gal kas esate susidure su Verslo prieziuros institucijos moduliu? Gal turit kokios/ bet kokios medziagos:))) imeskit i el .p vilma07@draugas.lt
Taip pat ekonomine statistika
Dekoju labai is anksto
Gal kas esate susidure su Verslo prieziuros institucijos moduliu? Gal turit kokios/ bet kokios medziagos:))) imeskit i el .p vilma07@draugas.lt
Taip pat ekonomine statistika
Dekoju labai is anksto
kas domina del statistikos?
QUOTE(salamandra_ @ 2013 04 23, 22:07)
kas domina del statistikos?
kad gal viskas, namu darbas, laboratoriniai, egzamino medziaga
Sveiki KTU studentai
Aš taip pat KTU studijuoju, bet kiek supratau ne iš tos operos, aš iš TEF fakulteto

Aš taip pat KTU studijuoju, bet kiek supratau ne iš tos operos, aš iš TEF fakulteto
QUOTE(sciopka07 @ 2013 04 24, 00:48)
kad gal viskas, namu darbas, laboratoriniai, egzamino medziaga
pas vaitkeviciu?o tu kauniete? siaip jis ligoninis, ir atsiskaityt pas ji...kainuoja nervu..namu darbas, tai kiekvienais meetais jis metodinius pakeicia, ir tik pagal tai reikia daryti, nes pagrinde gynimas savarankisko yra irodinejimas, kad pati padarei...taigi buna, kad zmogus ir pats padares, bet tik siek tiek netinka jo metodiniu, jis juos SAKO, neparaso, laboratoriniu metu..taip, kad jei tu na, ne kauniete, turiu geresni varianta, nei atsiskaitinet pas vaitkeviciu...o jei kauniete, tai nelankius jo laboratoriniu atsiskityt...na nebent apsvitimas ji ...o del teorijos, tai ta moteriske, visai normaliai...viskas is knyguciu...nebeatsimenu, vienas kolis tik teorija, per ji negalima niekuo naudotis, kitas, uzdaviniai, tai galima knygute naudotis formuliu, o egzas is visko...asmeniskai as, atsiskaitinejau kitur..
Sveikos gal kas turite išspręstą užduotį mikroekonomikos su naudingumu, man labai reikia. Užduotis spręsta auditorijoje su dėstytoja (2 Užduotis: vartotojo naudingumo f-ja TU=Qa*Qb, vartotojo pajamos 10 Lt, o prekių kainos rinkoje Pa=10 Lt/vnt, Pb=4 Lt/vnt. Atlikti užduotis:(a,b,c,d)......)
Jei kam bus Projektų valdymas, galite kreiptis į mane. Galėčiau pagelbėti parengiant kursinį, nes mano tiesioginis darbas yra su ES projektais