Įkraunama...
Įkraunama...

Batų tema

QUOTE(No5 @ 2011 08 17, 17:40)
O as tokiu noreciau, nes paskutiniu metu traukia gyvates oda wub.gif tik deja nieko panasaus nerandu.. verysad.gif

Jooo bigsmile.gif Ir aš tokių norėčiau rolleyes.gif Pernai panašius (tik vienspalvius) "pribaigiau" biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(ZYLĖ7 @ 2011 08 22, 00:25)
Jooo bigsmile.gif Ir aš tokių norėčiau rolleyes.gif Pernai panašius (tik vienspalvius) "pribaigiau" biggrin.gif .

Ale kur tokiu panasiu rasti uz prieinama kaina...? unsure.gif Taip noooooriu doh.gif
Atsakyti
gal turit kokių pavyzdėlių rudeniui, lygiapadžių ir maždaug iki kauliuko ilgumo batukų?
Parduotuvėse dauguma platformos gana gražios, bet nemoku aš su jais vaikščiot.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrine: 22 rugpjūčio 2011 - 14:04
user posted image
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2011 08 21, 16:44)
user posted image

o as emiau ir nusipirkau situos nezinau man jie tokie mieli pasirode kazkur kazkada visvien priderinsiu rolleyes.gif

Kokie elegantiški! Labai dailučiai - idealūs prie suknelių ir sijonukų smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
O kaip Jums šie batai? Man tai labai patinka leopardiniai batai, labai gražiai ant kojos atrodo. Tik kad kulnas per aukštas. doh.gif Šiaip labai norėčiau tokių, jei kulniukas būtų bent kiek žemesnis, nes jei tokius batus nusipirkčiau ir dar ant tokio didelio kulno, tai nukrisčiau ir gulėčiau kaip nevykelė ant asfalto kojas pakračius. blush2.gif biggrin.gif

user posted image

O tokios platformos kaip man patinka ... Ką tu, ką tu kokios gražios. wub.gif Ir ta gėlė prie pirštų, taip viską puošia, o man taip patinka viskas kas gėlėta. Nu man tai nerealios jos. wub.gif , o Jūm kaip?

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 22, 17:55)
O kaip Jums šie batai? Man tai labai patinka leopardiniai batai, labai gražiai ant kojos atrodo. Tik kad kulnas per aukštas.  doh.gif Šiaip labai norėčiau tokių, jei kulniukas būtų bent kiek žemesnis, nes jei tokius batus nusipirkčiau ir dar ant tokio didelio kulno, tai nukrisčiau ir gulėčiau kaip nevykelė ant asfalto kojas pakračius.  blush2.gif  biggrin.gif

Prie rozinio treningiuko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2011 08 22, 18:40)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2011 08 22, 17:40)
.png[/img]

wub.gif labai kazkur matyti, kur atradot ? 4u.gif
Atsakyti