Šiaip bituminės pačios pačiausios tokiuose stoguose kaip pas Statybininkę optimistę, kada stogas banguotas, kai daug kraiginių elementų, kas molinės ar betoninės čerpės stogą labai išbrangina. Mes pasirinkom po didelių svarstymų, kadangi normalių konstrukcinių skaičiavimų akivaizdu kad architektas nedarė (jis ir neturėtų), ir pripaišė pievų konstrukcinėj daly ir niekaip nepasirašė paskaičiuot mums betonines čerpes, tai galiausiai gavosi bitumas. juo labiau kad į plokščią dalis stogo pereina, tai dabar gražiai sujungimas gavęsis, ko su čerpėm nebūtų. Žodžiu reiktų stoginikam duoti paskaičiuoti, kiek toks stogas kainuotų, jei kaina nesvarbu darykit stogo konstruktyvą čerpėm ir bus rami galva. O jei atėjus laikui persigalvosit, tai tiks bet kuri kita danga.
Papildyta:garaže pas mane pamatas ties įvažiavimu pažemintas, tai ten dėsiu sluoksnį XPS susisiekiantį su vidaus grindų izoliacija, ir ten kur trinkelės prieis prie vidaus grindų planavau dėti vertikaliai izoliacijos, kaip kad palei sienas, tik XPS. o apdailai dar nesugalvojau, nes iki tos izoliacijos trinkelės prieis, o betono kol kas plytelėm neplanuoju kloti, tai gal kokią gumą būtų galima uždėti... Reikės dar pasidomėti galimybėmis, o gal čia kas nors mestels kokią genialią idėja

šiaip per daug nepergyvenu dėl tos vietos, bet jei išeis ir kas nors nesudirbs mano planų tai nepaliksiu aš to slenksčio nežinomybėj

Garažas nešildomas.