Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai statosi ir bendrauja

QUOTE(jepsius @ 2011 06 02, 13:22)
Romainiai. gal kaimynai?

ne, tik aš iš ten kilus ir vieną kartą būtent juose su vyru "paparacinom", nes žiūrėjom kokį fasadą rinktis, tai žiūriu, kad ir Jūsų namas pas mane yra nufotografuotas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2011 06 02, 20:39)
kas cia organizuoja meeta pas loky  smile.gif  be mano zinios?

QUOTE(Giedruolė @ 2011 06 02, 20:43)
Nepasiduok provokacijom biggrin.gif

Iš anksto rašausi į eilę, jei pas LokysL būtų meetas blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki visi.. 4u.gif uch kaip karsta,jau buvau pamirsus tokius karscius... biggrin.gif rinkomes dazus pakalimui doh.gif net nemaniau,kad bus taip sunku...bet galu gale issirinkom..tikiuosi bus ok.. smile.gif dabar dazom lenteles.. :)ir vis dar daro santechnika, ilgai krapstosi.. g.gif na tai ,kaip matau meetas bus smile.gif greiciausiai dalyvausiu ir as...ar daug musu susirinks?gal netilpsim pas irisa 'ant sofkutes' lotuliukas.gif ?
Atsakyti
Laba diena gal gletumet parekomenduoti gerus statybininkus ,murininkus ir viska iki galo,kaskaip sunkiai mum sekasi smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Jusu visu statybos isibėgėje, o mes va jau isigijome sklypa ir dabar pradedam svajoti apie namo statybas. Pradžiai norejau paprasyti gal parasytumet, kad ir i AZ. architektu pas kuriuos daretes projektus kontaktus (aisku jei juos rekomenduotumete draugui biggrin.gif ) Dekui
Atsakyti
Kadangi esu naujoke tai niekaip nesugaudau kokiame albume jus foto talpinate g.gif As irgi labai noriu pamatyti 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(helxaj @ 2011 06 03, 10:30)
Kadangi esu naujoke tai niekaip nesugaudau kokiame albume jus foto talpinate  g.gif  As irgi labai noriu pamatyti 4u.gif  ax.gif

aš irgi norėčiau biggrin.gif, ale ne taip lengva į tą albumą patekti mirksiukas.gif . Įėjimui reikia slaptažodžio, o kad gauti slaptažodį, reikia nusipelnyti temos senbuvių pasitikėjimą, o kad nusipelnyti pasitikėjimą, reikia aktyviai bendrauti... Tiek jau to irnesakyk.gif 4u.gif .
Atsakyti
labas rytas smile.gif man rytas, grizau nakti is komandiruotes....

Taigi, kazko nepraleidau? Dabar analizuoju visus Jusu sprendimus del namo uzstatymo ploto (tankio).

Bet norejau pasitikslinti apie meeta, tai vis delto, kaip??? kas ka daro?

Aciu!!!

Deizy
Atsakyti
QUOTE(helxaj @ 2011 06 03, 09:40)
Pradžiai norejau paprasyti gal parasytumet, kad ir i AZ. architektu pas kuriuos daretes projektus kontaktus (aisku jei juos rekomenduotumete draugui  biggrin.gif ) Dekui

Savojo tikrai niekam nerekomenduosiu schmoll.gif . Jau tokio grybo brėžiniuose pripjovė blink.gif doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2011 06 03, 12:56)
Savojo tikrai niekam nerekomenduosiu  schmoll.gif . Jau tokio grybo brėžiniuose pripjovė  blink.gif  doh.gif ...

Cole tai bent i az man parasyk kas toks, kad ir as neuzsisokciau 4u.gif
Atsakyti
Deizy, nešamės kiekvienas kas ką mėgsta nepersistengiant. Ir gėrimai kas ką mėgsta ir gali biggrin.gif Visa kita - data vieta laikas nesikeičia.
Helxaj, Cole teisingai apibūdino prisijungimo sąlygas, tačiau nereikia norėt kad be pastangų viskas gausis. Todėl kviečiam aktyviai dalyvauti, sudalvauti savatgalio meete, kol kas bandyt garsiai pasvojot apie trokštamo namo įpatumus. paprastai jei projektavimo stadija užsitęsia tai ir albume nieko gero nenuveiksit, nes parodyt savo neturėsit ką... Bet projekto juodraščius labai verta pademonstruoti ne tik čia bet ir individualaus namo projekto aptarimo temose, ten profai kai pakomentuoje tai norisi iš naujo persiprojektuoti. Bet čia ne iš blogosios, o iš sveikosios pusės.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 06 03, 14:48)

Helxaj,  Cole teisingai apibūdino prisijungimo sąlygas, tačiau nereikia norėt kad be pastangų viskas gausis. Todėl kviečiam aktyviai dalyvauti, sudalvauti savatgalio meete, kol kas bandyt garsiai pasvojot apie trokštamo namo įpatumus. paprastai jei projektavimo stadija užsitęsia tai ir albume nieko gero nenuveiksit, nes parodyt savo neturėsit ką... Bet projekto juodraščius labai verta pademonstruoti ne tik čia bet ir individualaus namo projekto aptarimo temose, ten profai kai pakomentuoje tai norisi iš naujo persiprojektuoti. Bet čia ne iš blogosios, o iš sveikosios pusės.

Labai dekui Giedruole uz patarimus manau butinai pasinaudosim. Jau turim viena juodrastini variansta, kur mums visai nepatinka antro auksto isplanavimas, pirmo dar toks pusetinas, todel ir ieskom patikimo architekto, lyg ir zinom ko norim.
Atsakyti