Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 19, 16:44)
gal prieš 5 metus pirkau trijų lentynų, mokėjau 35Lt, o šią žiemą pirkau 2 lentynų - 19Lt  4u.gif

O geras thumbup.gif ir toki metalines konstrukcijos su plevele?
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 03 19, 15:53)
O geras  thumbup.gif  ir toki metalines konstrukcijos su plevele?

čia šiųmetinis pirkinys:
user posted image

Didysis sode paliktas.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 03 19, 17:42)
as apie ta mini siltnami svaigstu nuo praeitu metu. Bet vis gyvai neuzmatau tai nei kainos neisivaizdavau pas mus jo. Dabar kaip tik bandziau paieskoti internete tai radau akcija:

http://kartu.lt/viln...mini-siltanamis

kazin kiek kainuoja jie yske ar thomas philips  nes girdejau kad ju buna.  g.gif

RIMI nuo ryt -40% vazonams, sodo, daržo prekėms. Yra ir šitas šiltnamiukas, man rodos 2 laiptų, atrodo 37lt, tai su nuolaida super būtų thumbup.gif Yra prie gyv8n7 maisto tame gale mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2012 03 19, 17:25)
RIMI nuo ryt -40% vazonams, sodo, daržo prekėms. Yra ir šitas šiltnamiukas, man rodos 2 laiptų, atrodo 37lt, tai su nuolaida super būtų  thumbup.gif Yra prie gyv8n7 maisto tame gale  mirksiukas.gif

O super reiks bandyt pas mus paieskot. Kazin ar siauliu rimi bus ju?
Pas mane balkonai tai tokie kad ir naujas namas bet nesamoningi grotiniai tai kai vasara vejai uzeina tai anais metais ir tampiau pomidorus pirmyn atgal i namus kad nenulauzytu doh.gif Tai sitas geris bent jau salotom krapam ir kitiem maziem butu super apsauga.
Atsakyti
hahaha ilgai juokiausi biggrin.gif

kaip auginti brokolius vazonuose

taigi va taip panašiai būna, kai labai nori augint, bet nevisai teisingai darai biggrin.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 03 19, 18:33)
O super reiks bandyt pas mus paieskot. Kazin ar siauliu rimi bus ju?

Hmh, nežinau, bet pas jus man atrodo didelė, tai turėtum rasti mirksiukas.gif
Šian apsiprikau nuo ryto vazonėlių, superiniai tie, kur vienas ant kito. Vienas gaunasi apie 3,5lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2012 03 20, 15:34)
Hmh, nežinau, bet pas jus man atrodo didelė, tai turėtum rasti  mirksiukas.gif
Šian apsiprikau nuo ryto vazonėlių, superiniai tie, kur vienas ant kito. Vienas gaunasi apie 3,5lt  thumbup.gif

Deja nera pas mus tokiu dalyku... verysad.gif
Dar uzejau i jyske tai sake tures nebent kai lauko prekyba prasides bet kaina sake pas juos ar tai apie 60lt verysad.gif

O jus cia kuriam mieste perkat?
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 03 20, 16:49)
Deja nera pas mus tokiu dalyku... verysad.gif
Dar uzejau i jyske tai sake tures nebent kai lauko prekyba prasides bet kaina sake pas juos ar tai apie 60lt verysad.gif 

O jus cia kuriam mieste perkat?

aš nepirkau, nes neturėčiau kur dėti ir nelabai man jis atrodo reikalingas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2012 03 18, 11:02)
Ech kaip gaila..reiks kazka mastyt

Tai vat, kiek apejau seklu parduotuviu, netgi balkoninius pomidorus rekomenduojama sodinti 40 -60 cm atstumu, gal atsilieps tos kurios jau esat augine sias darzoves balkone, juk nerealu tokiu atstumu sodinant sulaukti kazkokio derliaus jei tegali pasodinti kokius 5-6 daigus g.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2012 03 20, 17:08)
Tai vat, kiek apejau seklu parduotuviu, netgi balkoninius pomidorus rekomenduojama sodinti 40 -60 cm atstumu, gal atsilieps tos kurios jau esat augine sias darzoves balkone, juk nerealu tokiu atstumu sodinant sulaukti kazkokio derliaus jei tegali pasodinti kokius 5-6 daigus g.gif

vazoniniai-balkoniniai labai skiriasi dydžiu. Tarkim tokius Balcony red, Venus ir kt. labai kompaktiški krūmeliai, o tokie kaip Cherry Falls ar Tumbling Tom tikrai didesnių talpų reikia, tam kad duotų normalų derlių.

Pasiskaitykit Partizanės atsiliepimus, nuotraukų taip pat nepagaili įdėt. Pati įsitikinsit, kokie galimi skirtumai ir kad visai realu net ir užsikonservuot biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti