Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kurio salono jūsų suknelė?

as nuomavausi Linos salone kaune. man labai patiko aptarnavimas, panike tik pries tris dienas pagimdzius buvo, o laksto su tom suknelem kaip vijurkas smile.gif ir 300 Lt nuleido, kaip jau rasiau.
Atsakyti
QUOTE(Ugnisss @ 2005 06 03, 11:47)
as nuomavausi Linos salone kaune. man labai patiko aptarnavimas, panike tik pries tris dienas pagimdzius buvo, o laksto su tom suknelem kaip vijurkas smile.gif ir 300 Lt nuleido, kaip jau rasiau.

o kur tas Linos salonas? Kazkaip tokio negirdejau g.gif
mano suknele tai ish Limarijos thumbup.gif
Atsakyti
linos salonas senamiesty, kumeliu g. 17, salia silo parduotuves. ta gatvele nedidele, bet joje net keli salonai, kur nuomoja.
Atsakyti
[quote=crazyev,2005 05 20, 12:27]

Ieva. As negaleciau pasiskusti aptarnavimu.
Tikrai buvo viskas savo ribose. Bet ne auksciau ju. Taigi aptarnavimu likau patenkinta. Taciau pats salonas, mano akimis zvelgiant, pasirode tikrai ne pagal mano lukescius.
Sukneles, kabojusios salone, tikrai yra pagelte, ir ne del to, kad as neskirciau spalvos. Jos tiesiog nevalytos.. Na gal ir su tikslu, nes tikriausiai yra sutvarkomos tada, kai atsiranda joms klienciu, taciau vaizdas nekoks.
Is esmes, ten neradau ko ieskojau, t.y. isskirtinumo.

Aptarnavimas puse velnio, bet tos geltonos suknelės manes tikrai nezavejo schmoll.gif

Pronuptia. Cia tikrai nera vien tik parduotuve, kaip daug kas vis dar galvoja, nes jie sukneles ir nuomoja. Jauki aplinka ir malonios moterys ten dirbancios. O kainu yra tikrai ivairiausiu.
Pirkimas prasideda nuo 1800, bet kitur tokiu sukneliu net panasiu nerasite.
Ten buvau 2 kartus ir antras kartas buvo tikrai labai siltas. (vis dar ieskau biggrin.gif )

Kuo geriausi atsiliepimai. Aptarnavimas 10 balu. Is sio salono nuomavausi, tikrai profesionaliai patare. thumbup.gif

Studija N. Pati esu priestaringos nuomones del ten suteikiamo aptarnavimo lygio. Negaliu teigti, kad jis prastas ar nemalonus. Tikrai ne.
As tik neradau, to vadinamo, pridetines vertes faktoriaus. t.y. sukneles matuojamos visiskoje tyloje, o kadangi as matavausi bevei tas kurios yra su suvarstomais korsetais, kazkaip ta ilga tyla siek tiek trikdo.
Pasimatavus ten pirma karta, grizau antra, taciau ta suknute, kuri domina jau buvo parduota... Kazkaip manau, kad ten daugiau nebegrisiu... Nors patys modeliai tikrai neblogi smile.gif. Originalus.
Tik bukite tikros, kainos irgi originalios.

Buvau radusi man patinkancia suknele, taciau dydis netiko. Apsitarnavau pati, pagyvenusi moteriske nesikisho g.gif
Atsakyti
[quote=Romeo,2005 06 27, 13:21]
[quote=crazyev,2005 05 20, 12:27]

Ieva. As negaleciau pasiskusti aptarnavimu.
Tikrai buvo viskas savo ribose. Bet ne auksciau ju. Taigi aptarnavimu likau patenkinta. Taciau pats salonas, mano akimis zvelgiant, pasirode tikrai ne pagal mano lukescius.
Sukneles, kabojusios salone, tikrai yra pagelte, ir ne del to, kad as neskirciau spalvos. Jos tiesiog nevalytos.. Na gal ir su tikslu, nes tikriausiai yra sutvarkomos tada, kai atsiranda joms klienciu, taciau vaizdas nekoks.
Is esmes, ten neradau ko ieskojau, t.y. isskirtinumo.

Aptarnavimas puse velnio, bet tos geltonos suknelės manes tikrai nezavejo schmoll.gif

[[/quote]

As likau patenkinta "Ieva" ax.gif nuomavausi pries 3m, suknele vestuvems buvo paruosta thumbup.gif o del geltonumo... aisku, prekines isvaizdos gal nera (nors kai as buvau tai buvo baltos biggrin.gif ) bet is kitos puses... kiek pereina ten besimatuojanciu.... po kiekvienos neplausi.. bet aisku, cia jau prestizo reikalas.,,,
Atsakyti
Aš radau savo suknelę salone Anna Bella. Nusipirkau.

Praėjau kokius 10 salonu. Apie ne vieną negaliu pasakyt nieko blogo. Jei nerasdavau suknelės kurią norėčiau pamatuoti, tai negaišdavau laiko. Tik Elesna šiek tiek "susimovė" smile.gif Sake ateit kita diena, nes atsiveš tipo iš Dianos keletą suknelių, kurios man tiktų. Aš nuėjau per lietų smarkiausią, o jos pasirodo neatvežėsad.gif nors žadėjo paskambint priešingu atveju. Kas svarbiausia ėjau ten, nes buvau pažadėjus, nors jau buvau radus savąją suknelę. Nenorėjau išdurt, o mane išdūrė.

Vestuvės rugsėjo 10, bet nė viena nubuvo užimta, kurią žiūrėjau. Taip kad nebūtina eiti į salonus prie 3 mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DinDan: 30 birželio 2005 - 15:43
as buvau nuejusi pas viena moteriske i namus,kuri nuomoja sukneles, atsiveza is uzsienio naujas kolekcijas ir pan.. tai zinokit suknele matavausi ant dzinsu biggrin.gif a ji man taip liepe... o as pirma kart matavausi, tai ka zinojau.... na bet vis del to blaivus protas nugalejo ir supratau, kad ant dzinsu sukneles matuotis neimanoma...
Tada uzejau i salona Ieva, ten man suknele jokiu negalejo pasiulyti, nes tipo per velai atejau... (iki vestuviu buvo like geri du menesiai).
Tada uzsukau i Madona, va ten ir issirinkau sau suknele, aptarnavimas man labai patiko. po kiek laiko dar begau ziureti tiksliai spalvos, tai dave man kaspineli tokios spalvos, kad galeciau viska susiderinti..na o paskutini karta buvau pasimatuoti, tai isejau visa issisiepusi biggrin.gif
Atsakyti
as issinuomojau vilniuje "evelintos" salone, bet jau praejo beveik 3 menesiai, tiesa sakan tiksliai nebeatsimenu kaip ji atrodo doh.gif bet po savaites vel vaziuosiu jos matuotis, kad pataisytu pagal mane, nes ji man didele doh.gif tikiuosi gerai pataisys
Atsakyti
Aš išsinuomavau Kaune Lauros salone. Tikrai patiko ir aptarnavimas, ir pačios suknelės biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2005 06 19, 20:45)
o kur tas Linos salonas? Kazkaip tokio negirdejau g.gif
mano suknele tai ish Limarijos thumbup.gif

mano suknele irgi is Limarijos. Tuokiuosi irgi ta pacia diena, tai manau, kad paskutine savaite per matavimus ir taisymus galim net susitikti ten. biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė iš MJ thumbup.gif
Atsakyti
Aš savają siuvausi pati rankomis. Dirbau maždaug 8 mėnesius. Buvo pieno atspalvio, siuvinėjau smukiom rožytėm, karoliukais ir kraštelius puošiau nėrinukais. Iš karto apsisprendžiau nesinuomoti. Norėjau turėti tikrai vertingą daiktą, kurį galėčiau palikti dukterims - jeigu pačios neapsivilks per Savo Dieną, bent jau saugos ir perduos iš kartos į kartą. Pirkti pasirodė labai brangu. Gerai, kad mėgstu tokius darbus ir sugebu.
Atsakyti